Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bohinjski Aquapark poleti 14.7.2006 10:35:07
|
|
|
|
AnBan
|
Kaj Meta, a te še vedno vleče na Bohinjski konec Pomoje zdaj ni gužve, sploh če je zunaj sonce, pa še čas dopustov je, tako da gre ves folk na morje. Drugač se pa splača it pozimi med tednom. Mi smo bili eno sredo v novembru in smo bili noter samo mi (pri otroškem bazenu), en parček (v uni kamrci ob tavelikem bazenu) in ena nona. Smo res uživali 100/h!
|
|
|
|
RE: Bohinjski Aquapark poleti 14.7.2006 11:10:00
|
|
|
|
viv_
|
Jaz kr ne upam več v Bohinj
|
|
|
|
RE: Bohinjski Aquapark poleti 14.7.2006 11:24:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej osemenjevalca ne bo z nama, tko da se mi za dvojčke ni treba bat
|
|
|
|
RE: Bohinjski Aquapark poleti 14.7.2006 11:31:13
|
|
|
|
viv_
|
Midve s tamalo mava tut namen it same v Bohinj - ampak v soboto. Bi pa šli v Staro Fužino, mal se valat po senčki/sončku, pa mogoče kej po vodi... Bova vidle!
|
|
|
|
RE: Bohinjski Aquapark poleti 14.7.2006 11:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je v Stari Fužini, viv? Kopališče?
|
|
|
|
RE: Bohinjski Aquapark poleti 14.7.2006 11:34:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Booohinjjj je zakon, zato bravo Meta.in Viv Smo bili to soboto popoldne - ob 2h smo šele štartali iz Dolenjske, tko da smo imeli popoldanski izletek - šli smo do slapa Savice, pa ob Bohinjsk' jezero - je mala takoj čevlje sezula in se podala v vodico skoraj do kolenčkov, pol smo se pa še s pico na Bledu mastili. In odkrili smo vodni park Bohinj in gremo enkrat še letos gor čofattt .....
|
|
|
|
RE: Bohinjski Aquapark poleti 14.7.2006 12:03:44
|
|
|
|
viv_
|
Stara Fužina, to je tam, ko greš čez mostek, mimo cerkvice in pol zaviješ na levo. Take luštkane prodnate plažice so, pa zraven je ogrooooooooooooooooooooooooooooooooooomen travnik. Lani sva z Mirno en teden, preden smo šli na dopust, vsak dopoldna tja hodili na namakanje. Ful luštno!
|
|
|
|
RE: Bohinjski Aquapark poleti 14.7.2006 12:08:55
|
|
|
|
Andra
|
Kako je pa kaj z gužvo sedaj v Bohinju? Pa termalni park, je polno ljudi?
|
|
|
|
RE: Bohinjski Aquapark poleti 14.7.2006 12:21:36
|
|
|
|
viv_
|
Termalni park je pozimi, predvsem med vikendi nabasan. Med tednom pa ni take gneče... Smo šli pa junija eno nedeljo v Larix v Kranjsko goro, smo bili pa sami v bazenu.
|
|
|
|
RE: Bohinjski Aquapark poleti 14.7.2006 13:42:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kako? Kadar sem jaz bila v Vodnem parku v Bohinju, me je bvilo že kar malo strah, tako prazno je bilo. Pa smo bili večinoma konec tedna, ene petkrat. Sem mislila, da je vedno prazno. Meta, zdaj, poleti, gotovo ne bo gužve, nemogoče.
|
|
|
|
RE: Bohinjski Aquapark poleti 14.7.2006 13:52:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem dala prav slike v album, kako je v vodnem perku izgledalo v soboto, 10. junija.
|
|
|
|
RE: Bohinjski Aquapark poleti 14.7.2006 14:47:12
|
|
|
|
Dadi
|
Ja bolj malo ljudi se tu šeta med tednom v vodnem parku...čez vikend pa če je lepo vreme so vsi pri jezeru....čeprav pojma nimam kolk stopinj ma, ker še nisem bila noter letos.... Tako da kakšen hude gneče ni, edin če boste do igračk prišli v bazenčku je vprašanje, ker vse naša pupa k sebi vzame. Je zadnjič enkrat vse igrače pobrala presenečenim otrokom.
|
|
RE: Bohinjski Aquapark poleti 17.7.2006 10:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Sva bili včeraj popoldan tam. Je bila kar gužva, ampak znosno. Mal me je motilo, ker sem mislila, da imajo tista vrata na teraso odprta in da bo svež zrak, pa niso bila. Otrok je bilo polno, še več pa stršev, ki potem posedajo po tamalem bazenčku in ga pol zasedejo Vseeno sva uživali tiste 3 ure. Sta bili pa tam tudi dve mamici, ki sta ves čas bulili vame, in ju sumim, da sta z RR. No, če sta, bi se lahko tudi predstavili ali pa malo manj bulili, če pa nista, potem sem pa zgleda ornk čudna na pogled...
|
|
|
|
RE: Bohinjski Aquapark poleti 17.7.2006 10:55:41
|
|
|
|
Anonimen
|
U, ampak kaka je bila pa gužva proti večeru za priti iz Bohinja in Bleda... Poden! Že iz Bohinja so se vile cele kolone avtomobilov, na Bledu se je pa vse zabasalo. Potem sva šli kar čez Mlino in Bodešče pa čez Podnart domov, sva vozili samo 15 min dlje.
|
|
|
|
RE: Bohinjski Aquapark poleti 17.7.2006 11:09:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Takrat junija, ko smo bili mi nazadnje, so pa bila tista vrata odprta.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Savnanje v nosečnosti: da ali ne?Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?