|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Body in spodnje hlačke
27.9.2006 22:43:08   
muki1
Lani smo imeli pleničko in body. Zdaj poleti smo se rešili plenic, pa hčerka nosi spodnje gatke, spodnjih majčk ji še nisem začela oblačiti. V bistvu ima samo dve user posted image
Sem ji pa lani nabavila en kup bodyjev brez rokavov, pa so ji še prav in ne bi rada brezveze nabavljala spodnjih majčk. Pa me zanima, če ji oblečem body, ali mora imeti spodaj še spodnje hlačke, ali ne.... čudno vprašanje, ampak res nimam pojma user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Body in spodnje hlačke
27.9.2006 22:49:19   
Ro-La
ti ji rajši oblači sp. majčke, ker jo bodo netki žulili po pišuli, spodaj pa bi ji jaz vseeno dala gatkeuser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2006 22:52:39   
NinaŠ
Če poznaš kako šiviljo (ali znaš sama), bodije spodaj odreži in zarobi - in bodo postale fletne sp. majčke (odrezke pa lahko bejba uporabi kot gatke za oblačenje svojih punčk/medvedkov/....  user posted image ). Jaz sem tudi naredila tako, ko smo se znebili plenic, saj so bodiji zelo nepraktični, ko otrok lula na stranišče/kahlo. 

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2006 22:54:06   
ribica.
Pri nas je mala nehala nosit bodije takrak, ko je nehala nosit pleničke. To pa zato, da se ne bi dogajalo, da ji ne bi utegnila dovolj hitro odpet ali pa umaknit bodija. Se mi je zdelo, da so majčke postale bolj praktične. Sem pa gledala, da so bile spodnje majčke, ki sem ji jih kupila, dovolj dolge, da sem ji jih zatlačila za hlače.

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2006 22:54:20   
kofetek2010
kupi ji še kakšno spodnjo majčko, bodiji bodo pa počakali naslednje dete user posted image  

in kako si bo sama odpirala in zapirala bodi? user posted image   se bo polulala preden bo odprt user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2006 6:48:56   
Anonimen
Se strinjam s spodnjimi majčkami.user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2006 6:49:40   
diva 4
Bodiji znajo bit zoprni za otročke , ki so se komaj odvadili plenic.Saj jih sami težko odprejo , še težje pa zaprejo.Ponavadi jim tudi zdsnejo v kahlo oz. wc in jih še ponesnažijo zraven.Je pa ideja od Nine fenomenalna - bodije spremeni v majčke user posted image .
Če ne , pa vsekakor hlačke pod bodi , da ne bo lulika ožuljena.

< Sporočilo je popravil diva 4 -- 28.9.2006 6:53:58 >

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2006 7:15:00   
lelaval
Mi smo tudi pospravili bodije, ko sta se znebila pleničk.
Raje kupi še kakšno spodnjo majčko, bodiji pa bodo počakali na naslednjega otroka.
Preden si otrok odpre bodi, se bo polulal, pa še v kahlici bo pristal tisti daljši del.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2006 7:41:00   
srki
Jaz bi ji pod bodi oblekla tudi spodnje hlačke. Bodi se mi zdi fajn zato, da nima non-stop golo okrog pasu. Je pa res, da jo bo pri lulanju bodi oviral pri odpenjanju.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2006 8:13:44   
Pajaca
Bodiji in kahla ne gresta skupaj. To je treba hitet in je treba hlačke sam dol potegnt ne pa še netov odpirat. Pa ko otroci vse tko sami radi počnejo... Pa še ko se otrok z bodijem na kahlo usede pol umes pokuka če je že luža pa se pol še mal usede na kahlo in fino namoči bodi v kahlo.... al pa če te presenet in gre sam na kahlo se zgodi isto... bodi je polulan. Če pa že daš bodi gor pa valda spodi hlačke.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2006 8:24:57   
muki1
O ste pa bile pridne, hvala za nasvete.
Potem pa kar majčke nabavimo, pa je. Naslednje dete pa bo itak tudi rabilo bodije.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.9.2006 8:48:35   
Anonimen
Hammm,mi imamo tudi polno bodijev,pa smo nabavili še spodnje majčke iz čisto praktičnega razloga.Si pomislila,kako zamudno in nerodno bo otroku odpenjat tiste gumbe med nogami,ko ga bo tiščalo lulat?
In,če že ji jih daš,ji še spodnje hlačke obleči spodaj,ker bodi se čez čas razširi,gumbi žulijo itd.skratka za tako velike in,ki že pošteno migajo je nepraktičen. user posted image Ne da bi prebrala druge odgovore,sem napisala in pozabila še zapenjanje,ja miceni še niso sprakticirani pri zapenajnju.

< Sporočilo je popravil neva6 -- 28.9.2006 8:54:04 >

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......