|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bodrum in Marmaris
6.9.2008 16:56:26   
nely81
Zdravo,

Mi pa gremo letos na dopust v Turčijo in to enkrat v oktobru, ko bodo že malo znosnejše temeprature.
Pa me zanima, če mi lahko katera pove kaj več o Borumu in Marmarisu. Glede na to, da glih nebi rada 7 dni preležala ob bazenu,saj bi  rada bi čim več videla. Mi lahko svetujete kateri hotel je kolko tolko dober in na kaki fajni lokacji, da ni preveč odmaknjen od vsega.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bodrum in Marmaris
7.9.2008 10:58:58   
Anonimen
Jaz sem bila v Marmarisu ene sedem let nazaj, se mi zdi. Hotel je lezal ob plazi, ca 1.5 km od centra mesta (ravno pra za dopoldanski in vecerni sprehod) ter par km od mesta, ki se nahaja na drugi strani zaliva (Icmeler, ali nekaj takega), kar je pomenilo eno konkretno vecerno setnjo user posted image . Imas pa pot ves cas ob morju, nekaj je vodi cez mansji gozdicek s turisticnim naseljem, jaz se spomnim tudi enih gugalnic, pri katerih si z nogami brcal oleander, ce nisi bil otrok user posted image . Samo mesto je prijetno, vendar ni tako veliko, da bi v njem cel teden zganjal turizem. Imas pa kot povsod v Turciji na voljo precej izletov. Potovala sem preko Guleta, s storitvijo sem bila super zadovoljna, vsi vec kot prijazni. Jaz sem se imela super, vendar sem bila takrat v enem posebnem fellingu, tako da ti objektivne ocene ne zmorem dati. Bila pa sem maja (kar je nekje primerljivo z oktobrom).

Bodrum sem gledala letos spomladi, nekaj sprasevala tudi na rr, vendar se na koncu nisem odlocila za to opcijo. Ekola, se povezava do debate: Bodrum.

< Sporočilo je popravil Mič II -- 7.9.2008 11:00:27 >

(odgovor članu nely81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2008 21:22:59   
nely81
Ker vbistvu bi šla nekam kjer ni preveč turistično (kot npr.antalija), ampak da imam vseeno dobro izhodišče za izlete. Zato se odločam med tema dvema mestoma. Tak da bi v bistvu izbrala malo slabši hotel npr 3*, bi pa zato malo več porabla za izlete. Kak je, ko greš na izlet preko lokalne turistniče agencije? Majo vodenja v angleščini oz.l kak vbistvu vse skupaj poteka? Ima katera izkušnje z tem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2008 8:19:48   
ella2006
Obvezno koristi lokalne izlete, cenovno so bivstveno ugodnješi, ponavadi vidiš še kaj dodatnega in brez skrbi so vodeni v angleščini.
Drugače pa imajo odlične avtobusne povezave, tako da lahko tudi sama greš kam v lastni režiji, meni osebno je to veliko boljše doživetje, kot pa da te vodijo kot ovce.

(odgovor članu nely81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2008 16:30:50   
nely81
In kak je z temi izleti, kaj to greš z neko skupino ali sam? 
ne znam si predstavljat kak to vse skupaj izgleda user posted image

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?