GATA
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita GATA in ostale članice! Z žalostojo vam sporočam, da se izpisujem iz 'obešalnikov'. Ura je natanko 21.21, spat pa sta šla moja deteka kao ob 19.15. Ne pretiravam. Enostavn se mi več ne da... , enostavno ne zmorem - mali non-stiop priklopkljen, tuli kot zmešan, zaradi krčev, Capinka se valda zbudi in imam veselico. Pa ne gre vedno an boljše, kot sem se tolažila, pač pa je iz dneva v dan slabše. Ne vem več, kaj delam narobe, kar se spanja tiče, prejle pa me je tako ugriznil, da sem ga pustila, da se nekaj časa dere! Zdajle sem zmahana kot stara cunja, še dragi je boln, čakajo me kupi posode, perila in smeti, enostavno moram pospravti, zaame (telovadbo) pa mi velikokrat zmanjka časa. Potem se sekiram, kg itak stagnirajo, rada bi kaj storila zase, res si močno želim, evo, pa ne najdem časa. Zdaje sem ubita, iz slabe vesti sem vam tole napisala, evo, pa grem - gospodinja - likat tole sem sam prelimala, ker imamo že nov teden odprt.... drugače pa Huanita, ne vrži puške v koruzo (madonca kok že zguljena fraza) - pač je težavno obdobje. Zaradi tega se ti ni treba izpisati - no razen če izrecno to želiš... Vzemi to kot malo daljši odmor. Vem da je težko, pri dveh otrocih toliko težje. Te vsaj malo razumem, pa imam samo eno pobalinko. Čez par mesecev bo sigurno drugače. Pa če misliš da bo tele telovadbe čez par mesecev konec se motiš ker jaz po izračunici telovadim vsaj še 5 mesecev. No a misliš, da se bo do takrat kaj zasukalo - verjemi sigurno se bo. Lahko pa se vseeno javiš in kakšno rečeš kaj si počela čez dan. Že ura sprehoda je veeeliiko! Glavo gor, sej bo bolš boš vidla.
|