Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bodoči obešalniki-12. teden 19.3.2007 12:16:59
|
|
|
|
Barbel
|
Živjo, mi smo tudi uživali na soncu: sprehodi in polnjenje baterij. Me je prijelo pomladansko čiščenje... in kr moram... Sicer sem imela napad na sladkarije (čiščenje shrambe?!!) in upam, da je minil!!!! Sedaj pa čakam na sneg in kidanje . lp.
|
|
RE: Bodoči obešalniki-12. teden 19.3.2007 13:31:07
|
|
|
|
Taula
|
Živjo, mi smo tudi uživali na soncu: sprehodi in polnjenje baterij. Me je prijelo pomladansko čiščenje... in kr moram... Sicer sem imela napad na sladkarije (čiščenje shrambe?!!) in upam, da je minil!!!! Sedaj pa čakam na sneg in kidanje . lp. Napad mene še čaka ko bo prihajala. Čeprav bi danes jaz tudi jedla nekaj sladkega, ampak se za enkrat še upiram temu. Sej mene danes tudi čaka in . Kurjenje kalori
|
|
RE: Bodoči obešalniki-12. teden 21.3.2007 14:50:00
|
|
|
|
Pilar
|
DAAAN! A lahko malo debatiram z vami...in zraven upam na hujšanje
|
|
|
|
RE: Bodoči obešalniki-12. teden 21.3.2007 14:53:57
|
|
|
|
Taula
|
Dobrodošla. Več ti pa jutri napišem ker sedaj letim domov kuhat kosilo.
|
|
RE: Bodoči obešalniki-12. teden 22.3.2007 8:38:58
|
|
|
|
Taula
|
No pa sem se dokopala do te teme. Kako ste kaj? Pilar dobrodošla na tej tematiki, kjer kot vidiš vse tako pridno telovadijo da se nimajo časa oglašati. Jaz sem ta teden pri telovadbi kar pridna, saj telovadim vsak dan, samo kaj ko sem zvečer lačna in jem. Ne vem, nekaj bo treba spremeniti na tem. V nedeljo se bom merila svoje cm da vidim ali sem kaj ožja okoli pasu in riti. Upam da ima ta moja telovadba kaj učinka. Upam tudi da se tale sneg čim prej odstrani in bo malo topleje ker bom začela teči. Sej na začetku bom sopihala ko lokomotiva ampak pomaga pa tek celem telesu. Pridno migajte
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?