Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bodite pozorni pri naročevanju dig. fotografi... 23.11.2005 20:19:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Preko interneta sem naročla 120 slik, od tega pet povečav. Ko sem dobila slike, so bile povečave sicer zaračunane, ampak nobene narejene. Potem sem pa postala pozorna: delali so duplikate, ki jih nisem naročila, slike, ki bi jih pa morali izdelat v dveh izvodih, pa niso. In končno me je vse skupaj razjezilo, pa sem šla slike štet in ugotovila, da niti niso vse narejene. Mater... besna sem kot ris. Da o tem, da sem čakala na njih cel teden, ker me niso poklicali iz DM, niti ne govorim. Pa dobro, to še bi rekla, da je moja napaka, ampak slike... In zdaj bom spet čakala cel teden, preden bo reklamacija rešena. Če sploh bo in v kakšni kvaliteti... Eh, brezveze. Kje naj zdaj naročam slike?
|
|
|
|
RE: Bodite pozorni pri naročevanju dig. fotog... 23.11.2005 20:28:52
|
|
|
|
koruzica
|
Mixilab, Digifot, .... Sam sem prej naročou pri DIGI, potem pa na MIXI Lab...slike so cool in poceni lpk
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.11.2005 20:31:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bodite pozorni pri naročevanju dig. fotog... 23.11.2005 20:36:45
|
|
|
|
total
|
Zakaj jih pa ne daš delat v foto ASJO,so najceneje slike v SLO,jaz jih skoz pošljem prek interneta in jih grem iskat,vedno zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Bodite pozorni pri naročevanju dig. fotog... 23.11.2005 21:20:25
|
|
|
|
Maco
|
Jaz sem slike že parkrat naročila na www.efoto.si. Vsakič je bilo vse OK. Pa še skoz imajo neke akcije (50% popusta). Lahko jih pa dvigneš osebno ali pa ti jih pošljejo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.11.2005 21:31:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Bodite pozorni pri naročevanju dig. fotog... 23.11.2005 21:39:53
|
|
|
|
sazi
|
Če si z Dolenjske, je foto Asja najboljša rešitev - poceni in zastonj jih dvigneš v njihovih poslovalnicah (s poštnino ni več tako zelo poceni). V LJ pa je tudi Comtron v Cityparku super. Zadnjič sem slike poslala ob 11h, pa so ob 16h klicali, da so gotove in jih lahko pridem iskat. Razvijam slike 13 x 18 in kvaliteta zadovolji vse moje kriterije
|
|
|
|
RE: Bodite pozorni pri naročevanju dig. fotog... 23.11.2005 22:44:02
|
|
|
|
soncece24
|
jaz sem zaenkrat bila z dm-jem vedno zadovoljna, slike so pa v 4-ih dneh, včasih celo v treh, pa še poceni so. pokličejo pa te ne, pogledaš na netu kak daleč so, pa greš iskat.
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2005 8:21:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?