Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bodite pozorni na klope 18.6.2008 21:06:12
|
|
|
|
nanč
|
oh,ti klopi!Naša ga je imela letos že trikrat,skoz iz vrtca..Sma jo dala zato cepit proti klopnemu menigitisu,kr jo majo tak radi..baje so bili tudi pozimi.
|
|
RE: Bodite pozorni na klope 18.6.2008 22:01:44
|
|
|
|
frutka_
|
Paziti moraš, če bi nastal kakšen madež okoli mesta ugriza. Recimo beli krog z rdečim robom, ki raste. Proti klopnemu meningitisu je cepljen tudi naš. Ampak tudi borelioza je nevarna bolezen.
|
|
|
|
RE: Bodite pozorni na klope 18.6.2008 22:14:23
|
|
|
|
nanč
|
Zaenkrat se ni nič pokazalo,hvala bogu!Smo vsaj pomirjeni,če vsaj menigitisa ne fasa.Upajmo,da jih bo čim manj(klopov)
|
|
RE: Bodite pozorni na klope 18.6.2008 22:36:26
|
|
|
|
Tempera
|
Naša triletnica ga je tudi imela danes v lasišču, sem ga odstranila, še preden je bil prisesan. Upam, da ne bo nobenih kolobarjev ...
|
|
|
|
RE: Bodite pozorni na klope 18.6.2008 22:52:45
|
|
|
|
lelaval
|
Edino zaradi klopov in uši sem vesela, da je naša 3 letnica "boga" pri laseh - pa še ti so blond . Je pa ga moja najstarejša mesec nazaj imela v uhlju - na zgornjem robu čisto notri.
|
|
RE: Bodite pozorni na klope 18.6.2008 22:59:08
|
|
|
|
nanč
|
No,klope že poznamo,zdaj pa čakamo še,če bomo dobili še uši,glede na to,da so se pojavili v vrtcu v večji skupini
|
|
RE: Bodite pozorni na klope 18.6.2008 23:52:04
|
|
|
|
lelaval
|
Nanć nič bat zaradi uši - ni rečeno, da jih bo tvoj otrok dobil
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......