|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!!
3.5.2006 14:39:37   
ona
Prejšnji teden sem kupila body v Šparu in moram vam povedat,da sem totalno razočarana!user posted image
V glavnem ne gre otroku čez glavico,ker je ful ozek vratni izrez!
Sem ga nesla nazaj,a miga nočejo menjat,ker sem ga na mojo žalost že oprala,saj se mi zdi,da bodije glih ni treba provat in ne bi nikoli niti pomislila,da ne bo šlo čez glavico?!?!
Tako,da vsem vam v poduk prilagam še sliko,kateri body je to,da boste previdne pri nakupu!Stane pa nekje okrog 900 sit!
Slika je v albumu!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!!
3.5.2006 14:44:14   
srki
Saj res, kdo bi sploh pomislil na to, da bodi ne bo šel čez glavo. Prej pomisliš, da mu ni prav po dolžini, ne pa da ji ne gre čez glavo.

Meni se zdi, da tele otroške obleke vse delajo kar malo tako, na uč. Sem že kupila neko stvar, če ni bil glih bodi, naj bi bil dolg rokav, ampak so tako kratki, da so res skoraj kratki rokavi oz. tričetrt, po dolžini mu je pa prav.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2006 14:58:37   
Sibil_
Pa kaj se ne da odpet tistih gumbkov spredaj?Se mi zdi čudno da bi bil tako majhen ovratnik.user posted image

Sicer bi ga pa jaz malo z rokami razvlekla, ponavadi blago popusti.user posted image

LP,
Sibil

< Sporočilo je popravil sibil -- 3.5.2006 14:59:13 >

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2006 15:00:19   
jagoda
Tudi meni se je zgodilo enako. Adamu sem kupila dva ful luštna bodija s kratkimi rokavi in z ovratnikom, jih oprala, potem pa nista šla čez glavo. Res, da ima Adam malo večjo bučko, ampak izrez za glavo je nenormalno majhen in neraztegljivuser posted image user posted image

No, od zdaj naprej bom gledala še to zravn!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2006 15:01:40   
jagoda
Sibil, ne gre. Tudi če odpreš gumbka. Raztegnit se ga pa tudi ne da, ker ima polo ovratnik. user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2006 15:05:33   
soncek&luna
jaz sem tut nezadvoljna s sparovimi bodiji... tisti netki oz. gumbki so tako mocni, da prej skoraj blago strgas kot pa odpnes.... tle pa velja - manj denarja manj muzike

Mami, pika moja!

(odgovor članu jagoda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.5.2006 15:17:18   
ona
Sibil,se res ne da raztegnit,edino strgat,ker je ta polo ovratnik zarobljen z trakom,ki ni raztegljiv.
Jaz sem sparala dol uni trak in bom provala kaj popravit,da gre vsaj čez glavo!
Saj na sliki zgleda fajn,samo je res preozek in ni šans spravit čez glavo!!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.5.2006 15:31:27   
arielca
No, hvala za opozorilo. Za pogledat so luštni, ampak nekako jih user posted image  ne bodo gledali, a ne user posted image ?

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.5.2006 15:49:07   
Mikica
Smo tudi mi opazili, da netki "fajn" primejo - posledično so zraven neta že majhne luknjice... pa tudi kvaliteta blaga je slabša. Ampak to je samo ta zadnja pošiljka, prej so bili Sparovi bodiji zelo v redu.
Aja pa pri "ta novih" so številke manjše.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.5.2006 16:02:29   
ZARA
Men tud niso ne vem kako kvalitetni...mi je mami kupila  3 bodije okrog novega leta in so po 3 mes tisti neti pri vratnem izrezu dobesedno padli ven iz blaga user posted image  Mater mi gre na živce taka šlamparija...nikol več Sparovih bodijev!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.5.2006 18:36:05   
rija
Jaz bodijev v šparu ne kupim več: iz št. 62 je postala ca. 44user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.5.2006 21:10:34   
Moyca_
jaz sem kupila enega in nikoli več
Celi strganje okrog netov in po prvem pranju je iz modrega postal zelen???

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.5.2006 21:28:30   
Una
Jst tut ne kupujem več sparovih bodijev... Neti so itak 1A (smajlikibruha), čez glavo mu tut ne grejo, pa nima prevelike (glave, namreč)user posted image za dve leti starega fantka... Ne vem no... Zato pa so tok pocen... Tko kot je napisala ena: za mal denarja, mal muzike...

LP, Una

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.5.2006 21:34:40   
lelaval
Jaz šparovih še nisem kupovala, sem pa enkrat za foro vzela v Tušu - ker mi je bil ful lepi in sem bila presenečena, kako dobro se je obnesel.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.5.2006 22:16:36   
Bubamaraa
Jaz sem jih kupila v Sparu 4kom za 1800sit in jih ne morem prehvalt....So super, pa sem jih že najmanj 10xoprala...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.5.2006 22:27:03   
Veverička
Ne vem, zakaj ti ga niso hoteli menjati?! Jaz bi vztrajala celo, da mi vrnejo denar.
Meni se je zgodilo, da sem na zimski razprodaji kupila en puli in eno majčko (dolg rokav - mislim, da tudi Sparky). Puli sem oprala in je postal malo asimetričen, sem nesla kar oboje nazaj in zahtevala denar - dobila sem sicer dobropis, ampak brez problema. (Ker tako ali tako kupujem v Sparu, sem ga pač porabila za druge stvari, če pa bi bila prodajalka nesramna, bi pa ziher zahtevala denar)

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.5.2006 22:31:21   
mala maja
Niso sam Špararovi taki jaz sem ga pred leti kupila pri Osh kosh pa tud ni šel čez glavo po dveh pranjih. Od takrat jih delam sama doma in grejo vedno čez glavo pa še taki so kot so men všeč (pa čeprav me pride malo dražje). Kupim jih samo vsake tolko časa za kroj.

Drugače so pa zakon iz Eleclerca. So full uredu pa tud ne grejo skupej. pa preslikački ostanejo gor. Sam moraš dobit akcijo drugač so kar dragi.

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.5.2006 22:36:59   
spacey
Mi smo za 1x še zadovoljni s Sparovimi bodiji... Sicer pa za tako ceno kot jo plačaš, ne moreš pričakovati ne vem kaj. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.5.2006 22:39:46   
Marogica
Mi imamo tudi kar nekaj Sparovih,  pa jih sedaj že drugi sin nosi in so čisto Ok-neti v redu, nič raztegnenji, nič raztrgano, nič sprano. Pa smo "bodi-nosači"user posted image , kr pomeni, da brez bodija mi živeti niuser posted image . PA če se je tudi kakšen raztegnil(priznam, da nisem opazila), smo ga pa za kasneje ponucali, pa kakšnega manj kupili.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.5.2006 22:45:37   
Baldi
Ah dejte ga srat, čist nič jim ne manjka...vsaj tem parim, ki jih nosi našauser posted image
Mogoče so problematični tile z ovratniki...teh pa na žalost ne morem zagovarjat, ker jih nimamouser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.5.2006 22:51:01   
Marogica
To sem še pozabila dodati. Mogoče so pa naši zato "boljši", ker so bili ca 500 SIT? user posted image Pa nobenih ovratnikov, to pa res, ker mi imamo bodi namesto spodnje majčke. Torej brez rokavov ali največ kratke rokave.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.5.2006 22:58:21   
Anonimen
Jaz sem za Tiborja tudi imela kar nekaj navadnih Sparky bodijev, pa so bili prav v redu. Edino neti so res NETI, je treba malo bolj "od blizu" odpenjat.
Sem pa jeseni kupila ful lepo polo majico z dolgimi Tom Taylor, pa ni bila prav poceni. In glej ga zlomka, ni šla čez glavo. Šele proti koncu zime sem se enkrat razjezila in potegnila tisti ovratnik z odpetimi gumbi vred na silo narazen, da je zapokalo. Nič se ni strgalo, čez glavo pa zdaj gre.user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
4.5.2006 7:28:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
6.5.2006 19:18:24   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Jaz bodijev v šparu ne kupim več: iz št. 62 je postala ca. 44user posted image

jaz imam podobne izkušnje.....user posted image
pa ne samo bodiji...vse je že ,ko kupiš nekam majhno za napisano številko....

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
10.5.2006 17:07:31   
niki5
Doma imam s kratkimi, z dolgimi in brez rokavov bodije. Zaenkrat nimam slabih izkušenj. Materijal mi tudi odgovarja. Raztegnili se mi tudi niso user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?