Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 14:39:37
|
|
|
|
ona
|
Prejšnji teden sem kupila body v Šparu in moram vam povedat,da sem totalno razočarana! V glavnem ne gre otroku čez glavico,ker je ful ozek vratni izrez! Sem ga nesla nazaj,a miga nočejo menjat,ker sem ga na mojo žalost že oprala,saj se mi zdi,da bodije glih ni treba provat in ne bi nikoli niti pomislila,da ne bo šlo čez glavico?!?! Tako,da vsem vam v poduk prilagam še sliko,kateri body je to,da boste previdne pri nakupu!Stane pa nekje okrog 900 sit! Slika je v albumu!
|
|
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 14:44:14
|
|
|
|
srki
|
Saj res, kdo bi sploh pomislil na to, da bodi ne bo šel čez glavo. Prej pomisliš, da mu ni prav po dolžini, ne pa da ji ne gre čez glavo. Meni se zdi, da tele otroške obleke vse delajo kar malo tako, na uč. Sem že kupila neko stvar, če ni bil glih bodi, naj bi bil dolg rokav, ampak so tako kratki, da so res skoraj kratki rokavi oz. tričetrt, po dolžini mu je pa prav.
|
|
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 14:58:37
|
|
|
|
Sibil_
|
Pa kaj se ne da odpet tistih gumbkov spredaj?Se mi zdi čudno da bi bil tako majhen ovratnik. Sicer bi ga pa jaz malo z rokami razvlekla, ponavadi blago popusti. LP, Sibil
< Sporočilo je popravil sibil -- 3.5.2006 14:59:13 >
|
|
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 15:00:19
|
|
|
|
jagoda
|
Tudi meni se je zgodilo enako. Adamu sem kupila dva ful luštna bodija s kratkimi rokavi in z ovratnikom, jih oprala, potem pa nista šla čez glavo. Res, da ima Adam malo večjo bučko, ampak izrez za glavo je nenormalno majhen in neraztegljiv No, od zdaj naprej bom gledala še to zravn!
|
|
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 15:01:40
|
|
|
|
jagoda
|
Sibil, ne gre. Tudi če odpreš gumbka. Raztegnit se ga pa tudi ne da, ker ima polo ovratnik.
|
|
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 15:05:33
|
|
|
|
soncek&luna
|
jaz sem tut nezadvoljna s sparovimi bodiji... tisti netki oz. gumbki so tako mocni, da prej skoraj blago strgas kot pa odpnes.... tle pa velja - manj denarja manj muzike
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 15:17:18
|
|
|
|
ona
|
Sibil,se res ne da raztegnit,edino strgat,ker je ta polo ovratnik zarobljen z trakom,ki ni raztegljiv. Jaz sem sparala dol uni trak in bom provala kaj popravit,da gre vsaj čez glavo! Saj na sliki zgleda fajn,samo je res preozek in ni šans spravit čez glavo!!
|
|
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 15:31:27
|
|
|
|
arielca
|
No, hvala za opozorilo. Za pogledat so luštni, ampak nekako jih ne bodo gledali, a ne ?
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 15:49:07
|
|
|
|
Mikica
|
Smo tudi mi opazili, da netki "fajn" primejo - posledično so zraven neta že majhne luknjice... pa tudi kvaliteta blaga je slabša. Ampak to je samo ta zadnja pošiljka, prej so bili Sparovi bodiji zelo v redu. Aja pa pri "ta novih" so številke manjše.
|
|
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 16:02:29
|
|
|
|
ZARA
|
Men tud niso ne vem kako kvalitetni...mi je mami kupila 3 bodije okrog novega leta in so po 3 mes tisti neti pri vratnem izrezu dobesedno padli ven iz blaga Mater mi gre na živce taka šlamparija...nikol več Sparovih bodijev!
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 18:36:05
|
|
|
|
rija
|
Jaz bodijev v šparu ne kupim več: iz št. 62 je postala ca. 44
|
|
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 21:10:34
|
|
|
|
Moyca_
|
jaz sem kupila enega in nikoli več Celi strganje okrog netov in po prvem pranju je iz modrega postal zelen???
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 21:28:30
|
|
|
|
Una
|
Jst tut ne kupujem več sparovih bodijev... Neti so itak 1A (smajlikibruha), čez glavo mu tut ne grejo, pa nima prevelike (glave, namreč) za dve leti starega fantka... Ne vem no... Zato pa so tok pocen... Tko kot je napisala ena: za mal denarja, mal muzike...
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 21:34:40
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz šparovih še nisem kupovala, sem pa enkrat za foro vzela v Tušu - ker mi je bil ful lepi in sem bila presenečena, kako dobro se je obnesel.
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 22:16:36
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jaz sem jih kupila v Sparu 4kom za 1800sit in jih ne morem prehvalt....So super, pa sem jih že najmanj 10xoprala...
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 22:27:03
|
|
|
|
Veverička
|
Ne vem, zakaj ti ga niso hoteli menjati?! Jaz bi vztrajala celo, da mi vrnejo denar. Meni se je zgodilo, da sem na zimski razprodaji kupila en puli in eno majčko (dolg rokav - mislim, da tudi Sparky). Puli sem oprala in je postal malo asimetričen, sem nesla kar oboje nazaj in zahtevala denar - dobila sem sicer dobropis, ampak brez problema. (Ker tako ali tako kupujem v Sparu, sem ga pač porabila za druge stvari, če pa bi bila prodajalka nesramna, bi pa ziher zahtevala denar)
|
|
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 22:31:21
|
|
|
|
mala maja
|
Niso sam Špararovi taki jaz sem ga pred leti kupila pri Osh kosh pa tud ni šel čez glavo po dveh pranjih. Od takrat jih delam sama doma in grejo vedno čez glavo pa še taki so kot so men všeč (pa čeprav me pride malo dražje). Kupim jih samo vsake tolko časa za kroj. Drugače so pa zakon iz Eleclerca. So full uredu pa tud ne grejo skupej. pa preslikački ostanejo gor. Sam moraš dobit akcijo drugač so kar dragi.
|
|
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 22:36:59
|
|
|
|
spacey
|
Mi smo za 1x še zadovoljni s Sparovimi bodiji... Sicer pa za tako ceno kot jo plačaš, ne moreš pričakovati ne vem kaj.
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 22:39:46
|
|
|
|
Marogica
|
Mi imamo tudi kar nekaj Sparovih, pa jih sedaj že drugi sin nosi in so čisto Ok-neti v redu, nič raztegnenji, nič raztrgano, nič sprano. Pa smo "bodi-nosači" , kr pomeni, da brez bodija mi živeti ni . PA če se je tudi kakšen raztegnil(priznam, da nisem opazila), smo ga pa za kasneje ponucali, pa kakšnega manj kupili.
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 22:45:37
|
|
|
|
Baldi
|
Ah dejte ga srat, čist nič jim ne manjka...vsaj tem parim, ki jih nosi naša Mogoče so problematični tile z ovratniki...teh pa na žalost ne morem zagovarjat, ker jih nimamo
|
|
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 22:51:01
|
|
|
|
Marogica
|
To sem še pozabila dodati. Mogoče so pa naši zato "boljši", ker so bili ca 500 SIT? Pa nobenih ovratnikov, to pa res, ker mi imamo bodi namesto spodnje majčke. Torej brez rokavov ali največ kratke rokave.
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 3.5.2006 22:58:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem za Tiborja tudi imela kar nekaj navadnih Sparky bodijev, pa so bili prav v redu. Edino neti so res NETI, je treba malo bolj "od blizu" odpenjat. Sem pa jeseni kupila ful lepo polo majico z dolgimi Tom Taylor, pa ni bila prav poceni. In glej ga zlomka, ni šla čez glavo. Šele proti koncu zime sem se enkrat razjezila in potegnila tisti ovratnik z odpetimi gumbi vred na silo narazen, da je zapokalo. Nič se ni strgalo, čez glavo pa zdaj gre.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.5.2006 7:28:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 6.5.2006 19:18:24
|
|
|
|
šnucika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Jaz bodijev v šparu ne kupim več: iz št. 62 je postala ca. 44 jaz imam podobne izkušnje..... pa ne samo bodiji...vse je že ,ko kupiš nekam majhno za napisano številko....
|
|
RE: Bodite pozorne na otroške bodije iz Špara!!! 10.5.2006 17:07:31
|
|
|
|
niki5
|
Doma imam s kratkimi, z dolgimi in brez rokavov bodije. Zaenkrat nimam slabih izkušenj. Materijal mi tudi odgovarja. Raztegnili se mi tudi niso
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?