|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bodiji na preklop-kje
23.10.2006 11:46:20   
Adelina
Torej kje ste kupile bodije na preklop za dojenčka. Predvsem Ljubljana in Dolenjska. Gledala sem jih v H&M, pa se mi zdijo kar dragi-1500, seveda če se dobijo kje kaj ceneje za solidno kvaliteto. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bodiji na preklop-kje
23.10.2006 12:05:41   
BLAŽIKA
Dvomimuser posted image da boš našla kje cenejše pa še takšne dobre kvalitete kot v h&m.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2006 12:51:01   
najina pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA

Dvomimuser posted image da boš našla kje cenejše pa še takšne dobre kvalitete kot v h&m.

se strinjam,tut jst kupujem v h&m-mu in sem z cotkam ful zadovolna....user posted image drugače imaš bodije na preklop tudi v E.leclerc-u,pa v pikapolonici,arielu in beby centru,...

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2006 12:54:51   
emaa
Bodiji na preklop so poceni v Leclercu, dva za 995 SIT, z dolgimi rokavi, jih je moj ravno prejšnjio teden prinesel.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2006 12:56:30   
kimba
Jaz sem jih kupovala v Tosami na Viru pri Domžalah, kjer imajo svojo trgovino in imajo tudi oblačila za najmlajše. Cena pa je bila nekaj čez jurja. Pokliči in vprašaj za ceno.

kimba s tremi sončki

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2006 13:00:29   
Olivija
se strinjam, midva sva jih tudi kupila v Leclercu, tudi čisto mičkene (50/52) in so zelo lepo ohranjeni, trenutno jih nosi že četrti user posted image .

Jaz bi pogledala še v Pikapolonici, kjer imajo tudi ugodne bodije. Sem pa jaz našim dvema kupila tudi kakšne za čez glavo in nismo nikoli imeli težav.

LP

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2006 15:28:29   
anitaz
Pa v Sparu jih imajo tudi.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2006 16:28:59   
Strawberrie Cherrie
jaz sem jih nekaj kupila v arielu - 1800sit po komadu, sam so mi ful luštkani...

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2006 17:53:12   
eya
Meni so fajn od CLARa, dobi se jih v Baby centru, tudi cena je dokaj normalna... So pa malo večje številke, se mi zdi.

london_paris, ti imaš pa fajn datum za PDP...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.