|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bo punčka ali fantek?
16.2.2007 9:43:00   
Anonimen
Živijo punce!

Glede na to, da se prav vsaka izmed nas sprašuje kakšnega spola bo sonček, ki raste v nas in vse bolj ali manj nestrpno čakamo na UZ itd..
Skratka, morda bolj za zabavo vam ponujam, baje preverjeno prakso, kako čist enostavno ugotoviti ali bo user posted image ali user posted image . Meni je to pokazla šef v službi in pravi, da se do zdaj še ni zmotil. Ampak kot pravim, za zabavo lahko preverite. user posted image user posted image user posted image
Potrebujete pa samo šivanko in sukanec, ki ga napeljete skozi - čist simple.  In potem ko imate vpeljano nit, zavihajte levi rokav in nad mestom na roki kjer sicer merimo utrip, dvignite šivanko na nitki, da prosotr visi in počakajte par sekund. user posted image Če se začne šivanka vrteti pomeni , da bo punčka, če zaniha pa fantek. user posted image user posted image user posted image user posted image
Lako uporabite tud verižico ali karkoli podobnega ....

Pa velik zabave ....  in pustimo se presenentiti, važno je, da bo z našimi otročički vse ok!

Lep dan vsem skupaj, Tamara

p.s.  Spročite kako kaže in kaj pravi UZ

< Sporočilo je popravil Tamara-8 -- 16.2.2007 9:57:43 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bo punčka ali fantek?
16.2.2007 10:05:30   
barby113
Jaz poznam to finto z verižico in  koliko vem je malo drugače:
-nihalo=punčka
-krog= fantek

To sta mi povedale mama in babica je pa najboljše če to izvajaš z zlato verižico, ki ima obesek! Zanimivo je, da meni vedno pikaže isto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2007 10:08:12   
Mina1
Zanimivo: jaz sem še kot smrkljica delala tole z verižico, in vsakič je kazalo, da bom imela dva fanta in res je bilo tako.

Sicer vzami to za hec, pa vseeno, pri meni, kdorkoli je to delal z verižico, je bilo vedno isto. Slučaj, kdo bi vedel...

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2007 10:16:49   
eva1
jaz sem to tut počela-če se vrti okrog je user posted image ,če pa niha je pa user posted image ! in obakrat bi je prav pokazalo, čeprav vrjamem, da to delamo z mislimi-preusmirjamo misliuser posted image user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2007 10:28:05   
šmarnica
Meni je tudi sodelavka tako pogledala: pa je kazalo: fantek, fantek, fantek,... potem pa enkrat punčka. Ker so se fantki vmes tako hitro menjavali (iz enega nihanja v drugega) jih ni uspela preštet. Pa je rekla: ja fantkov cel kup, ampak na koncu enkrat bo pa vseeno punčka. user posted image user posted image user posted image user posted image In res: imam tri fante, enega fantka, ki mu ni bilo usojeno preživeti nosečnosti, ja in na koncu sedaj punčko. user posted image user posted image user posted image Eno samo veselje, da ji je prerokovanje res uspelo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2007 10:34:09   
Anonimen
Ja po tem takem bom jaz imela user posted image . Samo ne bom verjela, dokler mi ginekolog ne potrdi. To se mi zdi bolj tako tako. Bomo videli čez mesec ali dva kaj bo. Vam sporočim.

Lep dan!

Janja

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2007 10:39:42   
Anonimen
Moji mamici so to k je bla mlada prerokval in je blo res pravilno napovedano.
Men so pa napovedal punčka-fantek-punčka

Bi blo fajn da se uresničiuser posted image

Sam ne vem kaj taprva punčka čakauser posted image -kdaj ma namen pridtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2007 13:30:51   
Emm
Men je tudi prvo nihalo in drugič okrog vrtelo.Prvič je zadelo,drugič pa še čakamo da se bo videlo.Ampak imam občutek da je vrtenje pokazalo prav in bo user posted image .
Upam.
Pa tudi če bo user posted image  samo da bo kokr je treba.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2007 14:50:06   
andie
Js mam nihalo in vse ostale pripomočke za radiostezijo. Poskusl smo js, fant, tast in tašča večkrat, pa je vsem pokazalo user posted image . Na UZ je pa 100%user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.2.2007 15:47:35   
Ciril

zamenjaj opremo za radiostezijo user posted image

(odgovor članu andie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2007 15:55:08   
digi
Hm meni je vedno prišlo,da bom imela 3 punčke, zaj pa mama enga fanteka.... user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Ciril)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.2.2007 17:50:06   
goa
Meni pa je pokazalo dvojčka fantek in punčka, pa še ena punčka in fantek.
Za zdaj še ni nič bomo pa videli kaj bo čas prinesel.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.2.2007 17:56:23   
jasnika
meni je pred leti to delala žena od očeta in je rekla da če bom še imela kakšnega otroka da bo fantek, no in res je fantek
naključjeuser posted image user posted image nimam pojma, ampak prav pa je imela

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

(odgovor članu goa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.2.2007 9:06:38   
majrim
no,pa ste me prepričale,da dam dol verižico in probam še sama...zavrtelo seje...primarij v lj je rekel,da bo  punčka...zdej čakamo še izvide Ac,da potrdimo...moja g nikakor ne more videt,ker je ta mala živa kot poperuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.2.2007 9:20:06   
Marogica
JAz v to nič ne verjamem. Meni je to enkrat znanka naredila-s tem, da je rekla, da moram dati nekaj osebnega na njeno veržico. Torej prstan. Mi je napovedala punčko. Imam pa fanta.

p.s. Mi je rekla, da se ni še nikoli zmotila. Ja, jaz sem bila pač prva.

Torej čisti larifari.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.2.2007 9:38:49   
Jančika_
Oh ja. Kaj vse so že meni napovedaliuser posted image . Recimo tole: fantek in punčka, pa nobenega drugega otroka in nosečnosti (to naj bi namreč veljalo tudi za propadle nosečnosti). No, takrat je bila za mano že tretja nosečnost - v drugi in tretji sem imela spontani splav. Torej je bila tole čisto mimo napoved. Prijateljica pa je pri meni videla fantka, punčko in spet fantka. Jah, imam dva fanta, neuser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.2.2007 14:19:29   
lunca2
Meni je ta trik z verižico pokazal, da bo user posted image in tudi na morfologiji je ginekolog rekel, da bo user posted image .user posted image
Drugače glih ne verjamem v take stvari ampak vse je mogoče.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.2.2007 16:12:47   
mala pikica
Punce, kako to mislite, enkrat je pokazalo tako, drugič pa tako. Kdaj je mijšljeno tisto drugič? Jaz sem zdaj probala, se je verižica vrtela... In kdaj naj zdaj probam naslednjič?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.2.2007 11:46:33   
ancka1
Jaz sem pa kmalu na UZ videla lulčka in sedaj vem, da bomo imeli fanta. Brez šivanke. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Malo teh hecov pa mora biti, da imamo kaj početi za zabavo, čeprav ne verjamem vanje.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.2.2007 20:53:10   
Taja339
Hej,

poznam eno dobro varianto o ugotavljanju spola user posted image  ali user posted image , sam ne vem kje sem našla razpredelnico.
Baje je spol odvisen od starosti mame v mesecu ko je zanosila.
A ve katera več o tem?user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.2.2007 8:03:50   
ancka1
Taja339, mislim, da je ta razpredelnica na spletni strani od mame. www.mama.si
Ampak punce, to je zgolj za zabavo, no. Jaz bi imela po razpredelnici punčko, pa bo sicer fantek! user posted image
LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.2.2007 18:27:06   
Anonimen
Kolikor jaz vem, je "treba" to poskusiti z poročnim prstanom na zlati verižici nad nosečim trebuhomuser posted image .
Kakorkoli, meni se vsakč vrti, kar pomeniuser posted image . Verjela pa bom, ko se bo na UZ videlo oz. v porodni sobi, ko bo 100%user posted image .

Srček

(odgovor članu ancka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
19.2.2007 21:18:54   
sandra85
js pa vam tako povem...ta razpredelnica na mama.si  je baje 93% ma js mislim, da je kr 99%, ker sem js pogledala za 15 žensk, ki so že rodile, če prav pokaže in je vsem prav pokazalo, tko, da mislim da ta razpredelnica drži!

mi2 boma user posted image imela user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.2.2007 8:10:07   
Eca
Pri meni ta razpredelnica ne drži. Prvič je pokazalo punčko, dobili smo pa fantka. Tudi sedaj v drugo kaže punčko, na UZ pa se je že 3x pokazala "raketa", torej bomo ponovno imeli fantka.

Lp in veliko zabave z ugotavljanjem spola!

Eca

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.2.2007 16:32:07   
tinkatonka
No jaz sem se tud malo poigrala pa mi je najprej nihalo (doma že imam fantka), potem je pa začel prstan kroge delat. Drugič noseča še nisem, si pa želim punčko. Samo jaz pa iskreno mislim, da to čist podzavestno narediš minimalni premik s prsti in da se potem začne drugače obračati, kar si želiš seveda.

Glede kitajske razpredelnice - meni je pokazalo prav.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?