|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bo katera naročala O teste?
29.6.2005 9:40:35   
cica
Punce, če bo katera naročala O teste preko interneta, naj jih naroči še meni. Plačam vnaprej. Sama nimam ustrezne kartice, partner pa mi jih noče naročiti, ker pravi, da sem že čist mal nora....
Za naročit kartico pa moram baje čakat.
Pa se mudi,mudi....:)-:)-:)-:)-
Plačam provizijo!:darilo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.6.2005 9:47:46   
majamo
HOJLA
Meni je tut moj reku da sem že čisto prismojena in ni hotel naročit. Prokleti dedi :)-:)-
Pa sem šla na banko po eurocard. 2 do 3 tedne je baje treba čakat. Nisem je še dobila jo dobim, upam pa da bo čimprej.

Mojemu :love: pa ne bom nič povedala, še sploh pa ne za kartico :)-:)-:)- bo se muzal in bo spet mel pripombe, kak smo ženske....

lep dan

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2005 9:57:23   
cica
Ja, prokleti dedi!! Tudi moj je furbast.Bom zamenjala kartico, pa še njega , če bo treba!:ups::)-:)-:)-:)-

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2005 10:04:17   
dolenjka

Cica ne to delat!! Kaj pa je, a si ga včeraj mal preveč ruknla pa maš dons mačka??:)-:)- A nista nič skočila včeraj? :)-
Jaz premišljujem da bi jih naročila (hura imam svojo kartico)!

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2005 10:18:35   
A_A
a se v Slo. lekarni ne dobijo O testi?:zmeden:

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2005 10:21:07   
cica
Včeraj sem dobila rdečo "nagrado". Pa sem spila pir prav brez slabe vesti!:)- Ma, kaj bomo jamrale. Ampak za kartico me je pa res razkuru.:grrr::) Sva skočila, ja, skoraj si v lase. Flegmatik!
Tzdi jaz razmišljam, da jo naročim. Njega bom pa zaenkrat obdržala, saj je čist v redu.:sloncek:
Ampak ta kartica......baraba....!:zmeden2:

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2005 10:26:55   
cica
Pri nas se testi dobijo, ampak so nekajkrat dražji. Sem jih gledala v Italiji, kjer so pa še dražji. So v taki dragi embalaži kot mlada nevesta. Vsaj tisi ,ki jih je meni kazal.
Sicer pa tudi v naših lekarnah je tako.
"Teste za preverjanje nosečnosti bi prosila"
lekarnarca gre in se vrne vedno in vsaka z najdražjim. Se mi še ni zgodilo, da bi mi v prvo ponudili dvojni BC.Sledi:
"Dvojni BC prosim".... in mi ga z dolgim nosom prinese.

Kakšne pa so vaše izkušnje?:rozica:

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2005 10:55:52   
dolenjka

O Cica, saj bo boljš!
Teste za O sem gledala v Mullerju, stanejo cca 5.500 SIT (4 komadi) in to je rop!!!! Kolk stanejo v lekarni ne vem, vem pa, da tolk ne dam, pa če si moram 4 termometre naenkrat nekam vtaknt!

Jaz sem včeraj po dolgem času kupila test za preverjanje nosečnosti in moram povedat, da je moja izkušnja pozitivna. V eni lekarni v Lj so ful prijazni (nasploh) in ko sem prosila za test, me je vprašala katerega želim - CB ali BC mini, seveda sem izbrala BC mini in naro je pripomnila: "Zdaj pa vemo koliko nas stane embalaža, a ne?!:)-:)-:)-

(odgovor članu cica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.