Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bo katera kupovala na ebayu 26.9.2008 8:32:13
|
|
|
|
Piškotka~
|
Geja jaz bi se ti pridružila z veseljem
|
|
RE: Bo katera kupovala na ebayu 26.9.2008 8:36:22
|
|
|
|
orhideja75
|
tudi jaz bi se ti pridružila, pa tut ne znam .
|
|
RE: Bo katera kupovala na ebayu 26.9.2008 9:22:56
|
|
|
|
nynna
|
Geja kok pa staneta na e- bayu?
|
|
|
|
RE: Bo katera kupovala na ebayu 26.9.2008 9:28:35
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz skoz kupujem na Ebaju... tko da... LP
|
|
|
|
RE: Bo katera kupovala na ebayu 26.9.2008 9:29:48
|
|
|
|
honey
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinatona Jaz skoz kupujem na Ebaju... tko da... LP Ja, tudi jaz jo velikokrat ponucam, a ne
|
|
|
|
RE: Bo katera kupovala na ebayu 26.9.2008 9:38:19
|
|
|
|
tinatona
|
Ma ni sile honey...
|
|
|
|
RE: Bo katera kupovala na ebayu 26.9.2008 9:40:51
|
|
|
|
tinatona
|
Geja in ostale...samo toliko da boste vedele... Poštnina se plača vsakemu prodajalcu posebej, tako da morate gledat, da potem naročate vse pri enem prodajalcu. Drugače bo morala vsaka krit svojo poštnino. Če boš pa rabila koga za naročat, pa javi... Jaz itak skoz kaj kupujem gor. To sem ti itak že povedala. LP Tina
|
|
|
|
RE: Bo katera kupovala na ebayu 26.9.2008 13:54:41
|
|
|
|
miška piška
|
ojla, jaz bi tudi kupila posteljnino od Mojstra Mihe. kako se bomo zmenile? jaz sem iz Kranja. če mora res bit od enega prodajalca da so nižji stroški, potem je nabolj da se zmenimo katero bi vzele (če bi bla ista všeč večim) in naročimo. jaz bi cenovno ugodno, tko da lahko povem da bi naročila npr.: LINK ali pa recimo tole: LINK lahko tudi katero drugo, samo da je tudi ugodna. če ima katera iste želje, se oglasite da se zmenimo. lp
< Sporočilo je popravil shorty -- 26.9.2008 13:56:52 >
|
|
|
|
RE: Bo katera kupovala na ebayu 26.9.2008 15:17:25
|
|
|
|
tinatona
|
Geja material je po moje enak. Miška piška prvi prodajalec ne bi pošiljal v Slovenijo, pri drugem pride pa poštnina 10,95 funtov. LP
|
|
|
|
RE: Bo katera kupovala na ebayu 26.9.2008 20:01:48
|
|
|
|
kaya2007
|
tinatona, na kateremu ebayu pa naročaš? jaz bi tudi kdaj kaj kupila, pa bi bila res hvaležna, če bi kdo naročil še zame...seveda bi plačala tako, da bi še ti imela kaj od tega
|
|
|
|
RE: Bo katera kupovala na ebayu 26.9.2008 21:12:51
|
|
|
|
miška piška
|
Tinatona, hvala za opozorilo gledemateriala sem šla še enkrat malo bolj podrobno brati in sem ugotovila -pri posteljnini pri drugem linku ki sem ga poslala: da je kao blago z napako- kakšna tiskarska napaka ipd. Geja meni je tvoj izbor zelo všeč ampak mi je predrago pa tudi zavese ne rabim. gremo iskat dalje!
|
|
|
|
RE: Bo katera kupovala na ebayu 26.9.2008 21:59:31
|
|
|
|
tinatona
|
kaya2007 sem ti kar ZS poslala...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?