|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Božičkova kapa
22.12.2004 22:43:33   
filipinka
Mojemu srčku bi rada na glavo posadila božičkovo kapo!:bravo: Toda kje naj dobim takšno majhno???
Drage mariborčanke, a katera ve, če se dobijo v kakšni trgovini v MB?
lep božič, V.:love:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Božičkova kapa
22.12.2004 22:52:19   
malika
Take male tudi jaz nisem nikjer našla, pa sem potem kupila čisto navadno( V Ep jih imajo v Dm za 299 sit) in sem jo potem zožala-kar na roko.Sicer ni bog ve kaj, ampak za tisti čas, ko jo bo imel na bučki bo OK.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Božičkova kapa
22.12.2004 23:22:41   
kepica
Tudi jaz sem jo kr zožala. V bistvu je sploh nisem šivala ampak za tistih par slikic,ki sva jih naredila,sem mu jo pripela kr z navadno kljukico za obešanje perila.Ja,če jo pa otrok nosi tudi za druge priložnosti,jo je pa res treba zožat.S tisto kljukico že ne more okrog hodit:)

lp
Kepica

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Božičkova kapa
22.12.2004 23:36:07   
ksenija.
Jaz pa sem Zali sama zašila božičkovo kapo, pa še plašček zraven. Kupila sem rdeči flis, ter malo belega čupavca in moja Zala je pravi božiček. Lahko poledaš tudi v albumu!

LP Ksenija

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?