|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bluvanje
6.1.2005 17:44:24   
Urška*
Pozdravljene!

Sem frišna mamica, pa me zanima, koliko vaši malčki bluvajo?
Mojemu Žanu sicer vedno nekaj steče ven po hranjenju, vendar včeraj zvečer pa je prišlo iz njegovih ust nenormalno veliko količine mleka nazaj?:zmeden: In to je kar dva krat zaporedoma plusknilo ven. Ni pa to bilo bruhanje, upam vsaj. sem že čisto zmedena.

Kaj pravite ve na to?

LP:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bluvanje
6.1.2005 18:01:21   
Miško
Hi

Tisto, kar steče ven po hranjenju,pri čemer se otročič nič ne matra, je normalno in se kliče polivanje ter ti zaradi tega ni potrebno skrbeti. Če pa močno bruha - temu rečejo bruhanje v loku - pljuskne lahko tudi en meter daleč, pa pravijo, da je že znak, da je nekaj narobe in je treba h zdravniku. Čeprav mislim, da se mora večkrat zaporedoma ponoviti. V glavnem, meni se je to zgodilo ene dvakrat, vendar ne zaaporedoma, pa nisem nobene panike delala, ker je bil sicer otročič živahen in dobre volje. Tako, da zaenkrat kakšne panike ne bi delala, če pa se bo ponavljalo, pa kar h zdravniku.

LP

Miško&Matija

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bluvanje
6.1.2005 18:12:38   
Urška*
Hvala za odgovor.
Potem, kar si napisala, mislim, da ni šlo za bruhanje.

No, te pa se reče polivanje, jaz sem mislim da slišala nekje bluvanje.


lp:)

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bluvanje
6.1.2005 21:12:48   
BARBARA R.
Začne te lahko skrbeti,ko bruha v loku.Takšno klasično "polivanje",pa ni nič hudega.Bolj bogosto bo jedel,več bo polival.Pri nas se je začelo manjšati pri pribljižno treh mesecih.

:muca:

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bluvanje
8.1.2005 20:37:29   
Nataska
Hej!
Tudi mi smo bolj frišni, 18 dni. Pa tudi naša mala stalno poliva. Enkrat takoj ko se naje, drugič spet potem ko se zbudi. Sem tudi jaz delala paniko, pa je rekla patronažna da je to pač višek, ker taki mali še ne vejo koliko je dost za njihov želodček. Če pa bi res bruhal v loku in večkrat, pol pa neki ni vredu.
lp

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Vaše najljubše ime?
Mariposy

Katero ime pa je vam najbolj všeč?

Larisa (20%)

Sara (35%)

Lara (45%)


Število vseh glasov: 540

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!