Jessy
|
No, pa še jaz! Tudi jaz sem imela bolj kratko noč. Sva šla z :love: šele ob 1h spat. Med 3h in 4h sem bila budna kot sova, potem sem pa zaspala in ko je :love: ob 8h vstal, sem spet postala v trenutku budna kot sova. Sem tako naštelana, da ko :love: vstane, se popolnoma predramim, kot bi bila narejena na stikalo. Potem sem se na hitro pripravila na odhod, ker je šel :love: v svojo trgovino (jo pripravlja na otvoritev), jaz pa sem šla v DZS v izvidnico za album oz. spominsko knjigo za dojenčka in bila full vesela, ko so me debelo pogledali, da grem v četrtek ŽE v porodnišnico. Baje full dobro izgledam in so mislili, da mi manjka še kak mesec....seveda sem imela usta dvakrat okrog glave ovita. Nato sem šla k mami na :kava:, potem pa še na banko, kjer se je zgodba o začudenju ponovila. Tudi tu so ženske samo debelo pogledale, da če sem prepričana, da nisem prezgodnja za v porodnišnico, da full dobro izgledam...bla..bla...bla...in spet se je ponovila zgodba z ovitimi usti!!! :bravo::bravo::bravo: Tudi, če je bila to zgolj tolažba, je prav fino slišat take besede!!! Jaz pa moram danes generalno posesalcat najino spalnico. Moram še :love: zaloviti, da mi bo dvignil jogije, ker je zame pretežko....Je treba popucat, ker bo naš :duda: spančkal pri nama v sobi, pa ga ne morem v tak prah pripeljat, al kako!?!? Špikanje....ja, mene vsake toliko malce pošpika in se že razveselim, da bo treba it, pol pa kar nikamor ne napreduje. Se mi zdi, da bo le petek tisti, ki nam bo zagotovil :duda:. Bo že prav tako! Drugače pa mene nič ne nadlegujejo, če smo že rodili, ampak je moja mami tista, ki mora to prenašat, pa ji očitno ni nič odveč, ker se ne pritožuje ampak z veseljem pripoveduje, kako jo ljudje vstavljajo. Je pa včeraj moj :love: slišal, da sva že dobila :duda: pred parimi dnevi. Kako to, da midva otem nič ne veva??? Joj, škoda, ker ni vprašal katerega spola je :duda: in kako sva dala ime!!! :)-:)-:)- Zdaj pa že nakladam...bom malce končala, pa pridem pozneje še kaj povedat!
|