Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Blejski vintgar-z vozičkom? 31.7.2006 12:29:14
|
|
|
|
lumpy
|
Z vozičkom ni pametna ideja, kolikor se spomnim poti - mi smo bili 2 leti nazaj. Ponekod ja, ampak povsod pa ne prideš z vozičkom. Pa tu in tam je kar stopnica ( naravna iz skale in korenin) za dol stopit,pa stopnice so vmes... Če mene vprašaš je najboljša rešitev kengurujček ali nahrbtnik za nošenje , če imaste večjega otroka. To je moje mnenje iz pre 2 let po spominu, se bo pa sigurno še katera golasila, ki je bila pred kratkim in bo stvar bolj natančno opisala. Lep pozdrav
|
|
RE: Blejski vintgar-z vozičkom? 31.7.2006 12:39:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ne ne bo šlo z vozičkom..je kr ozko pa sopnic en kup. tabolj je kenguru ja al pa počakat da shodi :)
|
|
|
|
RE: Blejski vintgar-z vozičkom? 31.7.2006 12:50:30
|
|
|
|
KBM
|
Res je ne bo šlo z vozičkom!!
|
|
RE: Blejski vintgar-z vozičkom? 1.8.2006 21:07:30
|
|
|
|
soncek&luna
|
no, tle ena k pa je bla z vozickom ... z marelo, ker s tavelkim pa res ne bi slo... in to slabih 14 dni nazaj kako je bilo? stopnic ni tolk grozno velik.... ce ne stejem stopnic, smo vozicek nosil vsega skupaj ene 100 m v presledkih... nahrbtnik bi res bil boljs, sam je tudi tako slo ...
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.