Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bled - družinski hotel Savica 17.7.2008 9:28:18
|
|
|
|
Jablana
|
mi smo se za prvomajske nameravali odpraviti tja s prijateljičino mlado družinico, ampak je potem nekaj prišlo vmes. jaz sicer izkušenj iz prve roke nimam - prijateljica z 9-mesečno hčerko je šla potem sredi junija na podaljšan vikend v savico. vtisi so bili zelo dobri, sploh ker se je bala, kako se bodo znašli z dojenčkom (mogoče malo preveč komplicira). skratka, za hrano je bilo super poskrbljeno - v restavraciji so ji kar nekajkrat zmiksali sadje in pogreli stekleničko. bili so ful prijazni in pripravljeni pomagat. glede zabave za najmlajše: ker je njena punčka še malo premajhna, ni mogla sodelovati v mnogih igrah, ki so se menda takrat odvijale. ampak so vseeno obiskali igralnico in animatorka jih je zelo toplo sprejela ter jim vse razkazala. se mi zdi, da jim je povedala, da v igralnico sprejmejo šele otroke po 3. letu. ampak, da imajo za mlajše na voljo varuške. in da se ful teh iger dogaja tudi zunaj, v naravi. najboljše se jim je zdelo pa to, da je tamala dobila majčko z labodkom - res lepa gesta, čeprav jo bo punčka lahko nosila šele čez nekaj let. niso ravno izkušnje iz prve roke, a vseeno upam, da ti bodo pomagale.
|
|
|
|
RE: Bled - družinski hotel Savica 17.7.2008 10:07:23
|
|
|
|
Nika v službi
|
Malo off topic, pa vseeno - si kdaj razmišljala o kakšenih še bolj specializiranih družinskih hotelih? Savica pri nas utira ledino, v tujini pa je to že dalj časa praksa. Recimo, poglej si te hotele: Baby hotel, Gina, Sonnelino. Zame ni dileme, takoj izberem kaj takega, Bled je že itak poznan. Sorči, pač samo moje mnenje in ideja. Sicer pa sem tudi jaz slišala pozitivna mnenja o Savici.
|
|
|
|
RE: Bled - družinski hotel Savica 20.7.2008 8:00:14
|
|
|
|
blustar
|
Ja, saj ravno s temi se je začelo Se je ena RR-jevka pohvalila, ko so bili v enem teh avstrijskih, pa še slikce je dala zraven. Pa v RR iskricah je bil en članek. Samo v Avstrijo se mi ravno ne da samo za vikend. Mi je pa zdaj, ko sem vidla tega na Bledu, to fajn varianta za vikend. Saj smo se v vsakem hotelu dobro znašli z malo in bili dobro sprejeti, samo če je prav namenjen otrokom in družini, pa mislim, da mora bit sploh fajn. Sploh ker vse vemo, kako fajn je, če je malim zanimivo in da dobiš kako idejo.
|
|
|
|
RE: Bled - družinski hotel Savica 20.7.2008 21:30:48
|
|
|
|
staši
|
kje v Avstriji so tile hoteli?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Na družinski izlet z vlakomSe je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?