|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Blazina za dojenje
25.11.2008 19:55:09   
april09
Zivjo,
za naso drugo pupo, ki je na poti, si bom kupila blazino za dojenje. Pa bi prosila za vasa mnenja, kaj se vam je dobro obneslo.. Nasla sem tele tri variante zaenkrat:

1. metuljcek

user posted image
2. podolgovata

user posted image

3. najbolje ocenjena v US: http://www.mybrestfriend.com/

[link=http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.com/I/nurturecenter_2030_32016787][/link]

Hvala za nasvete :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Blazina za dojenje
25.11.2008 20:13:15   
Sooncek
Mi smo imeli tole ta drugo in je zakon user posted image . Za dojenje mi je prišla prav od prvega dne. Na začetku v ležečem položaju potem pa sede. Je pa uporabna tudi za branje oz. bolj udobno ležanje na kavču. Super nakup!
Vzami tako, da se lahko zgornja prevleka sname in opere oz. mislim, da prodajajo celo prevleke posebej.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170513

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2008 21:14:50   
Anonimen
Imam tadrugo. sem jo rabila že pri nosečnosti, da udobno ležiš, si prilagodiš položaj. Ko sem rodila jo pri dojenju nisem prakticirala, ker se je tamala lepo priklopila, zato ni bilo potrebe. Jo pa zdaj rabim, ko tamalo že posedam. Aja, pa fenomenalna je za križ, če te boli. V sedečem položaju si podložiš križ, da najdeš udoben položaj.

(odgovor članu Sooncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2008 22:26:48   
jajula
tud jst mam drugo, mi je že v nosečnosti ful prav prišla za spanje, ker me je ful križ bolel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2008 15:46:20   
lion
Jaz imam taprvo in se mi super obnese. (ne vem pa kakšna je druga-nikoli imela)

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2008 18:07:13   
Hope2
Včeraj mi je mož kupil ta prvo, ker so me začela zapestja bolet od držanja štruce. Mal sem še nerodna predvsem pri pristavljanju in dvigovanju, drugače pa je med samim cuzanjem odličnauser posted image . Ga pa še vseeno rada dojim tako, da ga držim (brez blazine), saj imam večji filing, da se bolj cartavauser posted image .

(odgovor članu lion)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2008 18:21:20   
zmajaz
Jaz imam prvo in se je super obnesla, ker je fiksne oblike in se nikamor ne premakne. Za 2. pa ne vem, ker je nisem preizkusila.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2008 23:47:25   
anckabancka
Imam drugo in se super obnese. Imela pa sem tudi prvo, fiksno varianto, pa sem jo zelo malo rabila. Tadruga je polnjena s stiropor kroglicami in se oblikuje po želji. Res je super za bolj udobno sedenje, ležanje že v nosečnosti, potem za oporo pri dojenju in kot opora pri sedenju dojenčka.
Kupila pa sem jo v BC.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2008 8:33:32   
ČebelicaMaja
Jaz imam tudi ta drugo in mi je krvavo prav prišla že med nosečnostjo... naj pa še dodam, da sem obiskovala tečaj masaže za dojenčka in smo masažo izvajali na takih blazinah, prepogneš na pol, narediš sedišče za malega na sredini in se začneš igrat, masirat, telovadit, karkoli pač... res je super... eden boljših nakupov.
Sicer se te stiroporove kroglice malo sesedejo in se čez čas polnilo zmanjša, ampak ga prodajajo in jo z lahkoto spet napolniš po želji.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2008 2:21:26   
Aurea
Ta drugo user posted image

Mislim, da je theraline 190 dolga, že med user posted image  mi je prišla prav, pa potem na kavču za ležanje, sedenje, seveda tudi za dojenje, sedaj pa z njo podprem oziroma zagradim našo malo sedečko, da se na prevrne in je super user posted image . Priporočam.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?