|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Blazina - kdaj?
10.8.2006 11:59:18   
Tina26
Pozdravljene

Zanima me kdaj ste začele svojim malčkom za spat dajat blazino - povšter?
Naša Nika je na morju spala v prikolici sama na manjši strani (z nekaj medvedki) in sem ji dala blazino. Zdi se mi da je kar rada spala na njej. (postelja je bila velika 140x200)
Zdaj ko smo doma pa spi spet brez - ima pa tudi manjšo posteljo (140x70) po kateri se zeloooo premetava in buta z glavo.
Zdaj pa ne vem ali naj ji dam blazino (bo manj butala, se bo bolje počutila,...?) ali ne? A je bolje da je čim dlje brez blazine?
Stara pa je leto in pol.

Hvala že vnaprej pa lep dan vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Blazina - kdaj?
10.8.2006 12:08:34   
Anonimen
Nik je sicer v svoji postelji nima, ko pa pride k nama pa vedno izkoristi povšet in da glavo gor.Star je 14 mescevuser posted image

< Sporočilo je popravil nina_nana -- 10.8.2006 12:09:04 >

(odgovor članu Tina26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2006 12:10:39   
Maxica
Naš dveletnik v svoj posteljici (140x70) tudi nima blazine, ker je pa zadnje čase vse večkrat v najini postelji, pa blazino kr hitro uporabi. Ima pa v svoji posteljci še vedno naokrog isto zaščito, da se ne buta z glavico v posteljo.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2006 12:59:37   
Anonimen
NAš spi brez pouštra. Tudi če spi na najini postelji, ga hitro da vstran. star je 26 mesecev

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2006 13:19:33   
NENAJANI
Naš Kristjan je star 14m in ima blazinico-povšter že ena dva meseca. Ker mi je ponoči slabo spal in se premetaval mi je tašča predlagala naj mu dam povšterček v postelo.user posted image Sem jo sicer mal čudno pogledala, pa si mislila svoje.... Ampak sem potem vseeno probala, ker zgubit pač nisem imela kaj.  IN BABNICE DELUJE, sicer ne vem a zato ker mu je manjkal povšter, al pa zato ker diši bolj po meni, ker sem drugače jaz tist povšter imela za stiskanje ponočiuser posted image user posted image Se še malo bojim teme user posted image

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2006 22:20:11   
Stajerka
Tudi naš šestnajstemečnik se ponoči premetava, tako da mu zaradi tega nismo dali povšter. Še takrat pozimi, ko je bil prehlajen in sem mu posteljo dvigovala pri vzglavju, se je končalo tako, da je vednouser posted image  spal navzdol (ne glede na to na katero stran sem dvignila posteljo)... user posted image  vpliv gravitacije ali kaj?user posted image  

Sedaj si je vzglavnik najdel sam: spi na kolenih na flokiju (na igrački, ki jo dobiš s telegramom v porodnišnico)...

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.8.2006 22:22:10   
KIRA
1 punca pri 1,5 letih, 2. pri 7m cca... ampak take čisto tanke. male dve bolje spita na povštrih. tavečja sploh. najlepše spi na mojem, ampak tisti je pa prevelik za v njeno pojstlo, v najini je pa samo izjemoma.

< Sporočilo je popravil KIRA -- 11.8.2006 22:25:08 >

(odgovor članu Tina26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?