Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Blato pri prehodu na GH 29.5.2010 11:25:12
|
|
|
|
mini86
|
to je čisto normalno..bobki, kašasto, oranžno, črno, rjavo, smrdeče.........................................................to je vse ok.. dokler ni tekoče, zeleno je ok seveda se je blato spremeničlo, saj se je spremenila tudi hrana
|
|
RE: Blato pri prehodu na GH 29.5.2010 12:27:23
|
|
|
|
Isabelle
|
Je temno zeleno, malo pa vleče tudi na rjavo.
|
|
|
|
RE: Blato pri prehodu na GH 29.5.2010 12:53:30
|
|
|
|
mini86
|
kakšen vonj pa ima..a pač po drekcu al bl vleče tko khm na kanalizacijo..kaj je pa jedla
|
|
RE: Blato pri prehodu na GH 29.5.2010 12:54:17
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle Je temno zeleno, malo pa vleče tudi na rjavo. mislm da so skrbi odveč..kertud nš ma tko..sploh če praviš da je bolj trdo
|
|
RE: Blato pri prehodu na GH 29.5.2010 13:02:16
|
|
|
|
eva1
|
Vse mogoče barve so ok-od zelene, rjave, rumene...sam da ni pregosto(bobki) ali driska...pa počasi uvajaj...
|
|
|
|
RE: Blato pri prehodu na GH 29.5.2010 13:06:53
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 Vse mogoče barve so ok-od zelene, rjave, rumene...sam da ni pregosto(bobki) ali driska...pa počasi uvajaj... ok samo tud bobki niso grozno nevarni..če se ne matra za kakat seveda..nč če rečmo večkrat je banano ki zapira ma potem bobke, ampak to je rečmo 1 dan potem je pa ok
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?