Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Blagajnik na smučišču/turistična agencija 15.12.2008 10:51:24
|
|
|
|
Sonrisa
|
Ne vem, če ne bi bolje spadalo med finančne težave. Zanima me, če kdo dela (ali je delal) kot blagajnik pri prodaji smučarskih kart. Bi samo primerjala malce plače. Ne vem, ali se samo meni zdi premalo, da bom z vsemi dodatki, nedeljskimi in prazničnimi dnevi dobila samo 500 €? Saj vem, da sem neumna, ker nisem prej vprašala, koliko bo, ampak sem bila tako vesela, da sem končno dobila službo. Sem čisto zamorjena. Aja, pa še to - za enako plačo naj bi delala tudi v turistični agenciji, če bi bilo vreme slabo. Kolikšne pa so kaj tam plače? Še vedno zelo zamorjena.
< Sporočilo je popravil Sonrisa -- 15.12.2008 11:03:18 >
|
|
|
|
RE: Blagajnik na smučišču/turistična agencija 15.12.2008 12:08:36
|
|
|
|
CatJa
|
Seveda taka plača ni primerna za preživetje, pa še vse vikende in praznike žrtvovat za to. Je pa še vedno bolje kot 0,00.
|
|
RE: Blagajnik na smučišču/turistična agencija 15.12.2008 13:14:55
|
|
|
|
Sonrisa
|
CatJa, tega se zavedam, ja, ampak me je vseeno potrlo. Mi ni problema delat, samo včasih se vprašam, čemu. Še porodniško, ki mi jo je CSD plačeval, sem imela večjo. Saj bo tudi ta žalost minila.
|
|
|
|
RE: Blagajnik na smučišču/turistična agencija 15.12.2008 19:42:25
|
|
|
|
KEKA
|
Hojla, Če si se odločila za delo v turizmu, moraš kot prvo vedeti, da plače resnično niso kaj prida, sploh ne na začetku. Saj je logično, prvo moraš sploh kaj prodati, da lahko dobiš plačilo. Če boš čez nekaj časa postala dobra prodajalka, se pa boš lahko pogajala za "normalno plačo". Drugača pa boljše, da greš že takoj v drugo branžo. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Blagajnik na smučišču/turistična agencija 15.12.2008 22:52:55
|
|
|
|
Sonrisa
|
Saj v turizmu sem že delala, pa plača ni bila nikoli tako nizka (neto brez dodatkov še ne 400€). Mah, se že bolje počutim. Je šla kriza mimo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?