Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Zdravo, ali ste imele svoje oblečene v svojih oblačilcih ali v tistih, ki jih dobiš v porodnišnici? Zanima me ali je v Lj porodnišnici dovoljeno, da je otrok v svojih pajackih oz. bodijih?
Jaz sem ju imela v njihovih oblačilih - zakaj bi jih imela v svojih? Kdo in kje jih bo pral? Potem boš lahko prišla domov in boš že takoj imela delo s pranjem (en dva tri se pobruha, pokaka...) Saj njihova oblačila so čista, preprana, ponavadi malo prevelika...ampak čisto vredu so. Ne si otežit stvari že na začetku:)
Preprečiti ti verjetno ne morejo, da ga ne bi imela v svojih oblačilih. Praktično pa to ni, ker imaš itak doma veliko dela s pranjem oblačil. Moji sta bili v njihovih.
M1987 mislim da res ni potebe d ga imaš s svojih pajackih in vsem, je bolj smiselno, in tudi tebi bo lažje če boš čisto preprosto uporabila tiste njihove cunjice, jim nič ne manjka, važno je da so čiste, če so mal prevelike sploh ni panike...
Tudi jaz sem mnenja, da so njihova oblačila več kot ok - so čista in še nobenega dela nimaš s pranjem. No, če je tvoja želja, da bi ga imela v svojih oblekcah, pa verjetno res ne bi smeli komplicirati. Vseeno dobro premisli, da si ne boš otežila zadeve. Lp.