zoya_
|
Se strinjam, vse smo nekomu bivše, samo govora je o tistih, ki se nekako ne morejo sprijazniti s koncem oz. v primeru anonimne, kako bivša pošilja take in drugačne SMSe.... V mojem primeru pa sama dobro vem, kako in kaj je bilo. Sem jo poslušala, kako se je drla na mojga, ker ji ni hotu 15 jurjev več preživnine plačat (ker se je pa ona sedaj nekaj odločila, ne da je sodišče tako odločilo), kako je grozila, da bo šla na sodišče in rekla, da jo je tepel, kako mu ne bo dala otrok,.... pa še in še bi naštevala. Seveda, da sta za ločitev potrebna oba, samo v našem primeru, je bil samo moj vsega kriv, ona je bila pa angelček, tako je bilo v njenih očeh, moj je rekel, da prizna, da je bil včasih tečen... Kako kleveta še po tolikem času okrog vsem po vrsti, kako sem jaz razdrla zakon, pa sta bila ločena, ko sva se spoznala, da slabo vplivam na otroke, potem pa čez 14 dni me prosi, če lahko čuvam tamale, gre ona ne vem kam in da kako mu dol visi za otroke, čeprav boljšega očeta nisem vidla (moj oče je bil skoz doma, pa se ni tolk z nobenim ukvarjal, kot se moj s tamalima, pa čeprav samo vsake 14 dni, se pa in to je važno) še in še... Res je, niso vse bivše zmaji, jaz bi dala vse, da naša ne bi bila, da bi se lepo razumeli, da ne bi imela izpadov, da ne bi srala po glavi, da bi za tamali naredili vse, da bi se dobro počutile. Pa vendar za dobre odnose tudi ni samo en dovolj... Misek... nisem rekla, da je od mojga bivša vse najslabše in zakaj je bil moj z njo, ve samo on. Tako kot mi vsi vemo sami, zakaj smo bili z bivšimi. Ne moreš pa rečt, da če je bivši zmaj, kva si pa potem s tabo narobe, da si bil z njim Ampak ljudje se eni spremenijo tako eni drugače...