|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bivša žena
1.1.2006 16:38:51   
Anonimen
Lepo pozdravljene!
Upam da mi boste znale pomagat!
Z mojim dragijem sva skupaj že 2leti in poleti pričakujeva user posted image .On ima že iz prejšnega zakona enega otroka z katerim se zelo dobro imamo.Problem je v bivši ženi...že od samega začetka nama ne da miru.Kakšnih 6mesecev je bilo zdaj mirno,točno danes pa spet.
Piše mu sporočila,da ga pogreša,da ne more brez njega,bla bla bla...pa čeprav ve zame!Mene taki smsi zelo prizadanejouser posted image
Moj dragi sicer nič ne odpiše a tudi to se mi ne zdi prav!Moral bi ji povedati da naj naju pusti pri miru in da imata ona  dva le še obveznost do otroka in nič več!
Jaz sem ga že prosila naj ji to dopove pa noče...pravi da noče opravkov z njo...a vendar jih vseeno ima,ko mu pošilja take smse.

Jaz vem,da ko sva midva šele začela in je moj bivši meni pošiljal smse sem to na hitro odpravila.Bivši znajo težit in morit, dokler jim ne poveš svoje....no jaz sem to naredila in imam mir pred njim.Moj dragi pa tega noče,pa nevem zakaj ne?

kaj mi svetujete?
Vem da me ljubi,ve tudi da me ona ful matra,pa še zmeraj nič ne naredi!user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bivša žena
1.1.2006 16:57:07   
Amoss
Kr reči mu kaj zdaj?Kaj ti ženska še kaj pomeni, da se ji nočeš zasrat?
In da če mu nja pobere šila in kopita, če pa ne pa naj ji odpiše in pove, kako je na stvari in jo na lep način prosi naj preneha.
Lepa beseda ponavadi lepo mesto najde.user posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.1.2006 17:21:59   
Primoza
Glede na to, da veste za SMS na njegovem telefonu ali vam za SMS pove on ali mu špegate po telefonu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.1.2006 17:30:14   
Uršy22
Glede smsov je tako da mi jih pokaže in nato zbriše....tega sem pa sama prebrala,ker kadar gre popoldan spat mi pusti telefon da ga ne budijo (ker je to tudi službeni telefon) in samo v primeru da je kaj nujnega ga moram zbudit.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.1.2006 17:37:08   
Primoza
Tega pa ne razumem, zakaj vam jih kaže, osebno bi jih brisal, ko bi prispeli, brez kakih ceremonij. Vsekakor je najbolje poudariti, naj pri svoji bivši opravi na enak način kot ste vi pri svojemu bivšemu.

(odgovor članu Uršy22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.1.2006 18:12:05   
Anonimen
Po moje pa samo malo slalom vozi med problemi, in si misli, jo bo že minilo. Bivšo namreč. Verjetno se mu ne da cirkusa zganjat in upa, da jo bo pač  minilo samo po sebi. Tebi pa morda tega ne reče, ker ve, da se ti s tem ne boš strinjala. A je možno?

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
1.1.2006 18:48:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.1.2006 19:19:58   
lelaval
Enostavno ga postavi pred dejstvo, da ima z njo opravke samo še glede otroka, sicer ga ti ne potrebuješ, saj si s takšno razdvojeno osebnostjo ne moreš nič. Pa uredi čim prej, saj tudi za user posted image  ni dobro, da se sekiraš. Držim pesti, da bo za vaju z otročkom vse o.k. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.1.2006 20:38:07   
TARA in MAJ
mislim da dela pravilno saj jo vrjetno dobro pozna in hoče pustiti vse primeru kati vrjetno če bi ji kaj teživ bi imela lahko probleme glede otročka ki ga imata skupaj sicer bo že sama odnehala ko bo vidla da ničesar ne doseže.Vem da ti ni vseeno vendar težave bodo minile saj te ima dragi vrjetno rad in z bivšo noče imeti nič.

pa srečno

MED MAJHNIMI IN VELIKIMI

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2006 10:52:20   
zoya_
Jaz se na tvojem mestu ne bi sekirala. Mojmu lahko bivša kakršnikoli SMS pošlje, pa mi bo povedal samo, da je kura, če misli, da bo šel nazaj  user posted image .

Mojmu je tud na začetku govorila bivša in vsem okrog, da itak se bo "zgonu", ap bo potem po kolenih nazaj prišel...  Ene so res prepolne samozavesti....

Bivša od mojga je sedaj brez tipa in spet teži po dolgem in počez in išče iglo v senu, samo da bi se lahko kregala... Ampak take so bivše in ne moreš jim pomagat, same sebe blamirajo in poskušajo vse mogoče....  Samo slej kot prej se vsake sprijazni, samo da enim kasneje pride, enim pa prej... user posted image

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2006 12:14:17   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: zoya_
Ampak take so bivše in ne moreš jim pomagat, same sebe blamirajo in poskušajo vse mogoče....  Samo slej kot prej se vsake sprijazni, samo da enim kasneje pride, enim pa prej... user posted image

Zanimivo kako so vasi dragi super in vse, bivse so pa vse...(grde besede po izbiri). Potem si tudi taksna, preprosto s tem, da si od nekogar bivsa. Ah te generalizacije.
Povedala ti bom za zelo podoben primer, ko je bivsa klicala in klicala, pisala sms-e in nevem se kaj...  Za "novo" punco je bila vse najgrsega, dokler ni pocilo. Namrec "najboljsi" sedanji je svoji bivsi dolgoval kar krepko vsoto denarja, odnesel ji je tudi nekaj nakita (daroval ga je "sedanji")..., a ni imel jajc to povedati sedanji punci, ki je bivso tudi javno zmerjala... dokler ni pocilo... bivsa je zadevo predala sodiscu ( bila je dovolj pametna da je imela vse urejeno na papirju), "sedanja" je postala bivsa in sedaj je ona ta, ki klicari, pise sms-e itn ker tudi njej dolguje denar, vendar nima nic na papirju..... Ta najnovejsa od najboljsega pa pljuva in po eni in po drugi.....
Vglavnem, ne obsojaj prehitro. Za nerazumevanje sta potrebna dva. Ce je pa bivsa od tvojega vse najslabse, kaksen je pa on, da si je z njo ustvarjal druzino?

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2006 12:41:42   
Anonimen
Mene zelo boli to posploševanje in metanje v isti koš.

Tudi jaz sem bivša žena nekomu. Tudi jaz sem za eno žensko verjetno taveč user posted image , pa še kaj zraven...
Ok, takšna je pač vloga bivših zakoncev.

Konec koncev bi lahko bil moj bivši mož tudi vse najslabše, pa ni... Je kar je in nekdo drug ga ima zdaj rad, in obratno, nekoga drugega imam zdaj rada... Pa tudi meni je še dolžan marskaj in obratno

Ne kličem ga, pravzaprav se mu izogibam. Nisem več njegova žena in vse tisto, kar mi je ob odhajanju rekel me pač ne dela njegove prijateljice, čeprav mi je tudi to rekel, da bi mi rad ostal dober prijatelj...pajadeuser posted image .

Skratka:
Nismo vse bivše zmaji...Prosim ne posplošujte. Tudi me smo nekoč ljubile taistega moškega in ga osrečevele in seveda obratno. Vsaj malo spoštovanja pa si tudi zaradi tega zaslužimo, malo saj ni treba dosti.
Moj 'sveže dragi' mi je glede bivšega moža rekel: 'če se že maščevat nočeš, vsaj sreče mu ne želi.'
Ne vem no, js mu jo želim... Sebi pa še malce več...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2006 13:15:47   
zoya_
Se strinjam, vse smo nekomu bivše, samo govora je o tistih, ki se nekako ne morejo sprijazniti s koncem oz. v primeru anonimne, kako bivša pošilja take in drugačne SMSe....

V mojem primeru pa sama dobro vem, kako in kaj je bilo. Sem jo poslušala, kako se je drla na mojga, ker ji ni hotu 15 jurjev več preživnine plačat (ker se je pa ona sedaj nekaj odločila, ne da je sodišče tako odločilo), kako je grozila, da bo šla na sodišče in rekla, da jo je tepel, kako  mu ne bo dala otrok,.... pa še in še bi naštevala. Seveda, da sta za ločitev potrebna oba, samo v našem primeru, je bil samo moj vsega kriv, ona je bila pa angelček, tako je bilo v njenih očeh, moj je rekel, da prizna,  da je bil včasih tečen... Kako kleveta še po tolikem času okrog vsem po vrsti, kako sem jaz razdrla zakon, pa sta bila ločena, ko sva se spoznala, da slabo vplivam na otroke, potem pa čez 14 dni me prosi, če lahko čuvam tamale, gre ona ne vem kamuser posted image user posted image   in da kako mu dol visi za otroke, čeprav boljšega očeta nisem vidla (moj oče je bil skoz doma, pa se ni tolk z nobenim ukvarjal, kot se moj s tamalima, pa čeprav samo vsake 14 dni, se pa in to je važno) še in še...
Res je, niso vse bivše zmaji, jaz bi dala vse, da naša ne bi bila, da bi se lepo razumeli, da ne bi imela izpadov, da ne bi srala po glavi, da bi za tamali naredili vse, da bi se dobro počutile. Pa vendar za dobre odnose tudi ni samo en dovolj...

Misek... nisem rekla, da je od mojga bivša vse najslabše in zakaj je bil moj z njo, ve samo on. Tako kot mi vsi vemo sami, zakaj smo bili z bivšimi. Ne moreš pa rečt, da če je bivši zmaj, kva si pa potem s tabo narobe, da si bil z njim user posted image  Ampak ljudje se eni spremenijo tako eni drugače...

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.1.2006 17:38:27   
Pupica
Jaz bi bla prov vesela če b mu bivša ženička pošiljala taka sporočila. ti povem, da je trikrat večji hec, in gnus ko se bivša ženička in bivša taščica spravta kakšne drugačne pisatuser posted image user posted image user posted image
Jaz sem mislila da je to samo v komedijah, no pa ni! Ampak živmu človeku se vse zgodi...tko da nisem več presenečena če se najdejo tut take user posted image ki svinjajo po vsaki stvari kjer lahko.
Ampak ne sekiraj se v vsakem primeru si na dobri poti, da bo iz največje ljubezni zrastlo hudo sovraštvo. Takrat boš rekla,kje so prejšnji SMS jiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.1.2006 21:59:45   
Joe
Kaj je to SMS? A ni to tisto sporočilo, ki ga ni potrebno prebrati, če ti naslovnik nima kaj pametnega povedati?

Sicer pa, možno je, da je partner avtorice te teme (uh, kakšna dvojna rodilniška zveza!) ali blag in čaka bivšo, da se unese, ali malce cenca. Dokler ni dokaza za cencanje naj velja prvo.

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

baby
cupacups

kateri izdelki so vam najboljsi za otroka

hipp (26%)

mustela (18%)

jonsons (11%)

nivea (35%)

d&m (11%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!