|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bitje srčeka
5.12.2005 18:30:17   
MR99
Danes sem bila na prvem ultrazvoku. Noseča naj bi bila 6 tednov in 6 dni (šteto od prvega dneva zadnje menstruacije), vendar je danes ginekologinja nekaj govorila o 5 tednih in sedmina (ne vem točno kaj bi naj to pomenilo). No gre se za to, da še ni slišala bitje srčeka in sedaj se zelo sekiram. Rekla mi je, da naj pridem nazaj čez en teden in da ne more povedati, ali je vse v redu, ker ne sliši srčeka. Prosim pomagajte mi z izkušnjami, če je katera doživela kaj podobnega, saj mi je zares hudo in še cel teden bom morala čakati, da izvem ali je res kaj narobe ali ne. Prav tako sta se videla dva plodova, vendar mi je rekla, da je eden odmrl, ker je premajhen. Že zaradi tega mi je dovolj hudo, zdaj pa še misel, da bom izgubila še drugo pikico... user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bitje srčeka
5.12.2005 18:40:24   
KODA
Ne sekiraj se.Lahko,da si zanosila bolj proti koncu ciklusa in je plodek manjši in mlajši.Meni se je utrip srčka slišal šele med osmim in devetim tednom.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2005 18:41:25   
MR99
Pa si bila na ultrazvoku tudi že prej, pa se ni slišal srček?

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2005 18:42:33   
KODA
Ja,pa se je videl samo mehurček,srčka se pa ni slišalo.

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2005 18:47:50   
KODA
Med petim in šestim tednom se ni še popolnoma nič videlo na UZ.Nato me je g. naročil čez en teden.Takrat,se je videl šele mehurček,nato me je spet naročil,.Takrat sem bila med osmim in devetim tednom,šele takrat se je prvič slišal srček.Vmes so mi trikrat vzeli kri za ß-hcg.Pri obeh nosečnostih je bilo tako.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2005 19:00:14   
MR99
Hvala Koda, malo si me pomirila. Ampak tebe verjetno G ni tako zasekiral, kot mene. Sem ji rekla, da sem bom zdaj ful sekirala in njen odgovor je bil: "Ja"! In to je vse, kar sem dobila od nje.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2005 19:16:56   
Anonimen
5 tednov in npr. 2/7 pomeni, da si noseča- 5 tednov in dva dni.

(odgovor članu MR99)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2005 19:57:35   
Sulfinija
Ojla!!!!!

Pri meni se je pri petih tednih videla le GV.Pri šestih tednih se je videla spet samo GV.Pri sedmih tdnih je videla utrip srca.Pri osmih tdnih in štirih dni pa sem zvdela grozno novico,da ne vidi več utripov in v petek sem bila na abraziji.Vem kkao ti je to saj sem tudi sama dajala tole skozi in na koncu se je vseeno nesrečno končalo.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2005 20:10:08   
PBJ
1. dan sedmega tedna (torej pri polnih šestih tednih) se pri mojem utrip še ni videl.

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2005 22:13:34   
Eolina
Pri meni se je v 6 tednu videla samo GV.
Potem pa 10 dni kasneje še user posted image  , ki je noro hitro utripal! user posted image
Noro dober občutek! user posted image  Upam, da bo tudi pri tebi kmalu tako. user posted image

lp

E.

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.12.2005 22:26:02   
Marogica
MR99, ne se sekirat. Kot so ostale punce napisale, se plod vidi najverjetneje šele okrog 8 tedna. Zato pač ni fajn hoditi prej h ginekologu oz. mene sploh prej niso naročili, ker ti v bistvu nimajo kaj povedati, ti kot novopečena nosečka, se pa potem sekiraš.
Počakaj do 8 tedna, pa nam sporoči, kako si slišala bitje srčka.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu MR99)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.12.2005 22:34:41   
MR99
Hvala lepa vsem za odgovor. Bom spročila, kako bo dalje, v ponedeljek...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.12.2005 9:25:48   
Anonimen
Med petim in šestim tednom se ni še popolnoma nič videlo na UZ.Nato me je g. naročil čez en teden.Takrat,se je videl šele mehurček,nato me je spet naročil,.

Se pridružujem. Drugi teden bo osmi teden in imam pregled. Videlo naj bi se več in slišal srček. Te obvestim. Samo sekirat se ne.

(odgovor članu MR99)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.12.2005 10:35:22   
lana38
Jaz sem pa danes bila na prvem pregledu. Noseča sem 6 tednov od ZM,  po UZ pa 5 tednov. G mi je rekel, da srček utripa.

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.12.2005 11:13:57   
Monika79
O lepo Lana, da si spoznala svojo pikico user posted image  in slišala bitje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.12.2005 11:17:31   
lana38
Misem slišala bitja, samo utrip se je videl na UZ.user posted image

lana38

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.12.2005 11:43:22   
Monika79
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - pomota pač

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.12.2005 12:53:51   
Alisa
Pozdravček
No glede na to kaj si napisala sva obedve na istem. Tudi jaz sem noseča 6 tednov pa še mal in sem bila pri ginekologinji pa tud ni videla bitja srčka tko da se ne sekirat, ker mi je rekla da to ni nič hudega ker si lahko zanosla mal poznej kot se računa ( prvi dan mens.).
Želim ti da bi bilo vse uredu in pazi na svojo pikico.
Alisa

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?