|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Biserček na zobu
23.1.2008 14:40:29   
caillou
Sem se odločila, da si ga bom dala nalimat na zob. Povjete mi, ga ima katera in na kaj je treba biti pozoren pri tem ? Aja, pa cene me tudi zanimajo. Hvala in lp, caillou.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Biserček na zobu
23.1.2008 17:30:45   
Anonimen
ola, jst ga mam, cena je tm okrog 25 eurov, pozorn, hmm ja da je lep kamnček, k eni niso tok, da je tak kt ga ti hočeš, pa da ti ga lepo nalima... ne vem, jst mam zdj že tadruzga, prvega sm mela 2 leti, tadruzga mam pa zdj ene pol leta.

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2008 17:32:54   
brigitaa
ja tud mene zanima kje se dobijo ti biserčki, kdo ti ga nalima-zobar ali....
Hvala za odgovoruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2008 18:41:42   
Anonimen
kozmetičarka

(odgovor članu brigitaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2008 19:08:53   
Anja25
men je pa to grdo. Če ga ne vidiš s pravega kota izgleda kot da je zob gnil, tko kr neki črnega gor.
Moje mnenje.
LP

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2008 20:08:00   
hmm...
Kako dolgo pa ga imaš potem gor, oziroma kako ga potem spraviti dol?

(odgovor članu Anja25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2008 22:31:45   
Anonimen

ma men ni grdo, drgač pa jst sm si ga sama dol spravla, k se mi je zdel da ratava mal grd, loh ti ga pa tut zobarca dol odbrus..

(odgovor članu hmm...)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2008 22:35:25   
Anonimen
user posted image
evo mojgauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2008 23:03:14   
mami_miki
jaz bom si ga tud dala...ah, kaj vse delamo, da bi bile lepšeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2008 8:49:52   
caillou
Meni ga bo dal gor zobozdravnik in to najmanjše velikosti (toliko da se posveti). Še nikoli in nikdar pa ni bil na nobeni videti kot delček gnilega zobu. Je pa verjetno res odvisno kakšna zadevca je in na kakšen način ti to naredijo. Zato pa sprašujem, na kaj moramo bit pozorni pri tem.

Tancy, simpatično, simpatičnouser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.1.2008 9:15:03   
piščanc
men to tud ne zgleda prav nič ekstra lepo

iz malega zraste veliko

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?