Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 11:42:24
|
|
|
|
anadejka
|
Ejjj Špelka kokr jest vem,če imaš napotnico za npr.več mesecev in ti velja dlje časa ti jo po pregledu vrnejo (vsaj nama so jo),če ne,pa rečeš,če jo lahko dobiš nazaj,ker jo boš še rabila. Ne vem pa zakaj misliš da te Drobnič ne bi dal naprej za IVF.Sej če se trudita že več kot eno leto,vama pripada.Če ne mu pa kr reč da si to želiš.Pr nama je bil res full u redu in imava dobre izkušnje z njim. Vso srečo!!!:angel::angel::angel::angel:
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 11:55:47
|
|
|
|
Špelka
|
OOO, hvala Anadejka, si me mal potolažla. Sem namreč že po naravi bolj nepotrpežljiva in če si neki zamislim, hočem to takoj. Tko da je tale neplodnost kr velika lekcija ponižnosti zame. Ampak zdej je pa konc potrpežljivosti!!!! Ma, mislim zato, ker je Vogler reku, da grem zdej še enkrat na HSG, pol bomo pa vidl. No, zato sem zamenjala dr. In če me ne bo dal naprej, bom pa pač šla k Rešu!!!! ;) Ker sem se odločila, da na HSG pa ne grem še enkrat, ker em itak že vsa presevana od teh rentgenov. Enkrat HSG, pol 2x slikanje križa,.... Ni to dobr veš, preveč. ;) Kaj morm sem se pač odločila, da ne grem in pika. Ej, lepo se mej, pa hvala še enkrat. A pol na njej nč ne piše, da sta kao že bla na pregledu in nč? Enostavno ti jo vrnejo? Sam kva pa če je kej v rač. zabeleženo???? Na ZZZS???? :zmeden2:
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 12:01:16
|
|
|
|
emaa
|
Špelka napotnico pa obdržijo na GK, moja je lepo v kartoteki do poteka veljavnosti ali česa bolj prijetnega. Sestra te samo obvesti preden ti poteče, da rabiš novo
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 12:09:25
|
|
|
|
Špelka
|
Ema, kaj pa če prosiš, naj ti jo vrnejo? :zmeden2: Jooooj, me bomo vse še doktorirale iz teh postopkov. :)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 12:17:55
|
|
|
|
emaa
|
to pa ne vem, še nisem probala, samo vprašanje, verjetno ima napotnica številko, pa se nanjo vodijo stroški in bi verjetno v vsakem primeru rabila novo za Reša.
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 12:19:44
|
|
|
|
Špelka
|
Ej, Ema, kaj pa ti misliš, da če zdaj ko bom šla h gin. po napotnico za GK doktorci pač povem kako je in jo prosim, naj mi da 2 napotnici al pa če kasnej pridem po še eno. Samo ne vem, če ti pripadata dve napotnici za isto stvar??? :zmeden2:
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 12:22:34
|
|
|
|
emaa
|
lahko probaš, saj če ji razložiš te nič ne stane, mogoče bo pa dala. Vprašaj v Reševi oridnaciji kako je s tem, najboljš je pa da počakaš, da vidiš kaj bo DRobnič rekel, pol se pa odločaš naprej, za napotnico pa vprašaj ali jo obdržijo ali jo dobiš nazaj.
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 12:27:48
|
|
|
|
Špelka
|
Ja, sej, logično in simpl ko pasulj. :)- Hvala, ti Ema, za odgovore (anadejka, teb sevede tud), ker si mi potrdla kar sem že sama vedla - da morm počakat in videt kva bo. :zmeden2: No, neki bože, ane, važn je, da mamo čimveč vrat odprtih. :)-:)-:)-
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 12:28:33
|
|
|
|
emaa
|
kva pa, beseda ni konj, če vprašaš te nič ne stane
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 12:30:08
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jaz hodim v Mb v ambulanto za neplodnost.Lani sva bila tam prvič 9.07. in letos imam spet 29.07.in takrat moram imeti novo stare je bila s pooblastilom za eno leto in je kar tam bla nič nisem za domov. Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 12:51:52
|
|
|
|
anadejka
|
Ejjjj Ema sam moj k je dobu napotnico za neplodnost in sva šla k Drobniču so nama pa vrnil napotnico,če jo bova še kej rabla.Ne vem zdej a je to od sestre odvisn al kaj.Sam je pa zanimiv to,a se kej vodi v računalnikih pod to napotnico,al je sam list papirja??? Špelka jest ti predlagam da se mal pomiriš in nehaš letat okol dohtarjev,sej če boš dobila bebico pol kasnej tut ne bo tok kasnej.Drž se Drobniča k je res stručko.Pa še neki,za IVF je bil pr men pogoj da imam HSG O.K.Jaz sem ga na srečo imela,ne vem pa kaj sledi če ga nimaš.Da se ti ne bo zgodilo,da ti bodo vsi zdravniki isto predlagali,ti pa boš nezadovoljna letala od enega do drugega,pol pa povsod isto. Vso srečo Špelka:miska::miska::miska:
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 13:02:25
|
|
|
|
emaa
|
za moškega bi znal bit drugače, ker lahko da je bila spermiogram, pa se lahko večkrat uporabi (za čas trajanja). Moja napotnica je pač splošna, pa je pri njej, vse nadaljnje napotnice, mi pa izdajajo zdaj v Leonišču, ko zanosim pa spet svojo G vidim.
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 13:08:31
|
|
|
|
anadejka
|
Tudi njegova je bila splošna,ker je 2xsperm.že prej opravil v PO,tokrat pa je dobil napotnico od mojega(prejšnega) G,ki velja eno leto. LPA:rozica:
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 13:27:37
|
|
|
|
Špelka
|
Anadejka, HSG je relevanten zato, da te po potrebi pošljejo na laparo. Še zlasti, če imaš hidrosalpinks, ker lahko tekočina v jajcevodu preprečuje vgnezdnje zarodka. Vkolikor laparo ne pomaga (pri meni zgleda ni) te pošljejo na IVF. Sem se pozanimala na forumu in nobena ni šla kar 2x na HSG. ;) Ampak maš pa prou da se morm umirit in počakat, pa bomo vidli, kaj bo. Ampak okol dohtarjev bom pa letala, pa težila bom da se bo kr kadilo, ker edino tko kam prideš. Morš vedet, da je stvar pri vama drugačna: če partner nima v redu spermiograma, ni druge poti kot IVF. V primeru ženske neplodnosti pa poskušajo vse mogoče z upanjem da se bo zgodil čudež. No, upam da se bo, ampak z vsakim mesecem imam manj upanja. Tko da boooom težiiilaaaa! :grrr:
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 13:39:57
|
|
|
|
anadejka
|
Ejjjj Špelka,na to pa sploh nisem pomislila,imaš pa verjetno kar prau,glede moške in ženske neplodnosti.Hotla sm sam da si pršparaš živčke in ne butaš z glavo skozi zid,ampak če misliš da te sam sem pa tja sprehajajo in nikamor ne prideš,pol pokaž zobe in zatež naglas do konca.Lohk ti pridem pa tut jest pomagat,k sm full močna punca;););) Pa vso srečo ti želim:miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 13:44:02
|
|
|
|
Špelka
|
:)-:)-:)-:)-:)- :bravo::bravo::bravo::bravo:, te bom poklicala v prve bojne vrste, če bo treba!!!!!
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 13:44:31
|
|
|
|
emaa
|
špelka a maš hidrosalpniks, al kaj? Nama so rekli še eno leto poskušanja, če pa ne bo nič pa IVF, hudo dolgo se zdi, upam, da bo prej ratalo.
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 14:03:59
|
|
|
|
Špelka
|
ma, ne, sej smop se zadnjič tos Piko pogovarjale, se ne spomniš? Mislila sem, da mam saktosalpinks (glede na HSg), vendar je laparo pokazala, da mam jajcevode (le) razširjene in zasukane, niso pa na obeh straneh zoženi in polni tekočine. mela sem polno zarastlin. To je to. No, laparo sem mela septembra, rezultata pa (še) ni. :(
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 14:17:54
|
|
|
|
emaa
|
sej lih zato sem se zmedla, se pa spomnim, da smo diplomirale iz tega kaj katera stvar pomeni. Držim pa pesti, da z Drobničem čimprej poštimate, da boš kmalu zibala, da se bomo z vozički na kavi dobile
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 14:22:24
|
|
|
|
Špelka
|
Jaaaaaaa, kukr zmer rečem: iz tvojih ust v božja ušesa!!!!! Držim pesti tud zate!!!! :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 14:23:06
|
|
|
|
Špelka
|
Pa seveda za našo anadejko, k nas zmer zvleče iz slabe volje, pesimizma in kakršnega koli pretiravanja!!!! :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Birokratska zmeda - GK in REŠ!!!! Prosim za p... 27.6.2005 14:35:27
|
|
|
|
anadejka
|
:):):):):):):ups::):):):):):):):) :miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel::miska: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?