|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bioresonancna terapija
15.5.2006 15:27:03   
dory
Prosim punce pomagajte mi...ker je zdravstvo, po mojem mnenju zatajilo, saj je moj otrok popolnoma spet zdrav, se vedno pa bruha in driska sem dobila namig, da bi mogoce prisla v postev bioresonancna terapija...torej kolk to stane in kje se izvaja...mi2 sva iz gorenjskega konca namrec...

hvala vam za info
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bioresonancna terapija
15.5.2006 15:57:03   
TONČI.
Ravno danes sem se tudi jaz prijavila na Jesenicah. V Kranju vem da obstaja, sam nimam št.. Na Jesenicah čakaš 2 m, v Kranju pa menda 6-9m. Torej na Jesenicah traja prvič ko greš 1.5 ure, cena 10000 sit. Vsaka nadaljna terapija traja 1h, cena 5000 sit. Jaz grem zaradi alergije. Pri alergijah ima vse "vzorčke" ona, ti moraš prinesti s seboj samo vzorec vode, katero piješ oz. pije otrok.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.5.2006 15:59:05   
dory
Tonci. a mi lahko na privat posles kak kontakt...ker tale terapija je zame cist nova in sem mal zgubljena okol tega...pa morm dat tud to skoz, da bom vsaj vedla,da sem nardila vse, da bi blo tamalmu bols ...

hvala ti

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.5.2006 16:09:34   
TONČI.
Sem ti poslala. Veliko sreče!!!!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.5.2006 16:12:19   
A-N-J-A
Mi smo sicer hodili v Lj.,je pa tale gospa začetnik bioresonance in se s tem ukvarja že 12 let.Priporočam!!!
Če te še kaj zanima mi lahko pišeš na privat!

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.5.2006 19:53:47   
al1*
Mi smo šli prvič na testiranjev Olimje, na terapije pa v Maribor. precej hvalijo Rogaško, ampak verjetno vama je vse predaleč. cene so pa verjetno povsod podobne. Mi smo za prvo testiranje dali 10.000, za vsako nadaljno terapijo 5.000, potrebovala jih je 10.

Pri naši deklici je imela bioresonanca dobre rezultate.

lp

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.5.2006 21:13:08   
TONČI.
Teja.,jutri dobim še št. od bioresonance v Kranju. Ti jo bom sporočila. Dopoldne enkrat. Lp

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?