|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bioresonanca in prehlad
13.1.2008 12:28:54   
tatam
Naročeni smo na bioresonance.Prejšnji ponedeljek sem klicala tja in povedala,da Tosji teče iz nosa.Svetovali so mi,da naj ne hodim,saj v primeru prehlada in bolezni naj ne bi bilo učinka!Jutri smo naročeni navsezgodaj in ne vem kaj naj naredim,naj grem ali ne??
Iz nosa še mu občasno teče,sploh dopoldan,pa tudi pokašljuje vmes.Anej je mel zdaj dva dni vročino,tak da je možno,da bo pri njem še tudi kaj...Nimam pa šanse klicat in vprašat za mnenje,saj bi bli prvi na vrsti!Pa tudi precej daleč je in mi ni se za brezveze vozit nekam...Jaz se nagibam k tem,da ostanem doma!Kaj pravite???
Si pa seveda ful želim,da bi to čimprej skozi dali,da bi mogoče lahko kaj več jedel!

Aja,še tiste,ki ste hodle na bioterapije!Ko ste končale so vas še enkrat testirali ali ne???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bioresonanca in prehlad
13.1.2008 15:04:04   
nana 27
Tatam, ne hodite, če ste bolani. Ti bom razložila, zakaj ne.Nam je bioresonanca pomagala. Ostal je le še manjši lišaj na ličku, ki pa ga ni opaziti. Prvič je testiranje na vse možne alergene. Nato dobiš terapijo za tisti alergen, ki ga predlagajo ali pa več alergenov hkrati in ob naslednji terapiji se znova testira tiste alergene, za katere je bila izvedena terapija. Če ste bolani, ne hodit. Naš je po vsaki terapiji vse znake alergije imel bolj izražene vsaj dva dni in malo mu je poteklo iz noska, več je pil, več kakal...kot nekakšno čiščenje. Učinek je bil viden šele čez nekaj dni.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2008 18:35:20   
piščanc
hm, nam so pa ravno v času prehladov povečali terapije. sicer ne toliko za alergije, ampak bolj za podporo organizma. ko pregleda vse organe in da terapijo tistemu, kjer je prevodnost slabša. pri nas so bile to ledvičke, potem je pa cel teden lulal kot nor. prekinili smo edino v času noric.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2008 21:34:01   
Pi-kica 1

IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

hm, nam so pa ravno v času prehladov povečali terapije. sicer ne toliko za alergije, ampak bolj za podporo organizma. ko pregleda vse organe in da terapijo tistemu, kjer je prevodnost slabša. pri nas so bile to ledvičke, potem je pa cel teden lulal kot nor. prekinili smo edino v času noric.

Pri nas je bilo enako. Še rekla mi je, ko sem klicala, da je bolan, naj le pridemo, mu bo terapija pomagala. In res je vedno zelo hitro prebolel viroze, če smo šli na bioresonanco. Če pa je bilo kaj hujšega, pa seveda nismo šli, že zaradi ostalih otrok ne, da se ne bi kaj nalezli. Hodili pa smo v Rogaško. Kam pa vi hodite?

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2008 21:38:23   
Afnica
Pri nas tudi vedno 'pregleda' organe in da podporo tistim, ki jo rabijo. Hodimo pa v Rogaško.

S terapijami še nismo končali.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2008 11:52:44   
ninabr
Prosim za tel. številko ambulante v Rogaški Slatini.
Jo iščem že nekaj časa, pa je nisem nikjer zasledila.
Hvala in lp,
Nina

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2008 13:17:04   
tatam
Midva sva tudi danes šla.Upam,da sem se prav odločla.Sedaj imava še sedem terapij in potem 2-3 tedne po končanih terapijah ponovni pregled.
Kaj vas so med terapijami tudi dr gledali al kak?Jaz sem danes vidla le sestro,dr pa ne.

(odgovor članu ninabr)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2008 14:45:54   
Pi-kica 1
Izvoli: 03 819 0690

(odgovor članu ninabr)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2008 17:42:05   
valči
tatam,
tudi jaz pred prvim obis
kom gledam,kje bo zdravnik,da jo pregleda,pa nikoli ni prišel,ne zdravnik,ne zdravnica.Sem kar malo čukasto gledala.Sva pa z Laro imeli njamanj 20 terapij,ki sem jih sama prekinila,ker je vedno imela samo podporo imunskega sistema in glivice.Pa diete sva se držali.Štiri mesece po prekinitvi terapij pa je dobila alergije na vse nazaj in sva v bolnici pristali.Kožo sva komaj rešili,strogo dieto,pa je šlo počasi nazaj.

Kar se vprašanja tiče o prehladu pa je vedno pomagala terapija,če je bila Lara prehlajena.Tako da prehlad ni nič poslabšal stvari.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2008 22:55:42   
ninabr
Hvala Pi-kica 1!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?