Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Biologinje... al pa tud kdo drug 11.5.2008 22:51:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ne vem.... Sem pa tudi razmisljala o tem, letos zgodaj spomladi, ko so se komaj prikazali.
|
|
|
|
RE: Biologinje... al pa tud kdo drug 11.5.2008 22:52:13
|
|
|
|
*Junona*
|
Po moje to ni uničevanje narave. Kaj pa ko se nabirajo rož'ce za čajčke? Potem je to tut? Ne, jaz mislim, da ne.
|
|
|
|
RE: Biologinje... al pa tud kdo drug 11.5.2008 22:53:54
|
|
|
|
mala maja
|
Kaj pa včasih ko drugega niso poznali , ko so imeli samo sirup iz smrekovih vršičkov in regradovih cvetkov. Meni so ti sirupi zakon Ne bi glih rekla da je uničevanje narave. Pa sej jih ne obereš vseh okoliškoih smrek. Na vsaki malo, ni potrebno ene same izropat No pa ko smo že prav pri sirupu. Zaupaš recept? Ok to z vršički in sladkorjem že vem, amapk kakšno razmerje
< Sporočilo je popravil mala maja -- 11.5.2008 22:54:57 >
|
|
|
|
RE: Biologinje... al pa tud kdo drug 11.5.2008 22:54:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Lastniki gozdov najbrz razmisljajo drugace... . Ko smo hoteli ubrati novoletno smrekco, so bile sekire ze pripravljene.... . No, na koncu je bila jelka.... .
|
|
|
|
RE: Biologinje... al pa tud kdo drug 11.5.2008 23:00:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja Kaj pa včasih ko drugega niso poznali , ko so imeli samo sirup iz smrekovih vršičkov in regradovih cvetkov. Meni so ti sirupi zakon Ne bi glih rekla da je uničevanje narave. Pa sej jih ne obereš vseh okoliškoih smrek. Na vsaki malo, ni potrebno ene same izropat No pa ko smo že prav pri sirupu. Zaupaš recept? Ok to z vršički in sladkorjem že vem, amapk kakšno razmerje No, mal drugače je že če trgaš rožce al pa smrekove vršičke. Ker iz teh vršičkov nastanejo nove veje a ne. Če pa trgaš rožce, pa odtrgaš celo (ponavadi), tk da tisti rožci ne nardiš neke hude škode. Recept? Ojej... Ne vem. jz delam po občutku. Eno plast vršičkov, pa plast sladkorja... in tako v nedogled.
|
|
|
|
RE: Biologinje... al pa tud kdo drug 11.5.2008 23:07:38
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Recept? Ojej... Ne vem. jz delam po občutku. Eno plast vršičkov, pa plast sladkorja... in tako v nedogled. moj ga je lansko leto naredil tako, pa mu ni uspel. Saldkor se je stopil, potlej pa nazaj skirstaliziral in sirup je bil čisto zanič. Mogoče ga je predolgo pustil na soncu
|
|
|
|
RE: Biologinje... al pa tud kdo drug 11.5.2008 23:32:28
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Recept? Ojej... Ne vem. jz delam po občutku. Eno plast vršičkov, pa plast sladkorja... in tako v nedogled. Ja, tako nekako. Eni celo dajejo kozarce s to mešanico v zemljo - kao konstantna temperatura. Moja mama dela en kup teh sirupov, pa ji ratujejo v nulo. In so res zakon
|
|
|
|
RE: Biologinje... al pa tud kdo drug 11.5.2008 23:34:47
|
|
|
|
barika
|
a ni to pri teh sirupih, da moreš vsake tolk kozarec obrnat drugač pa sirup iz vršičkov..mmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Biologinje... al pa tud kdo drug 11.5.2008 23:45:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika a ni to pri teh sirupih, da moreš vsake tolk kozarec obrnat drugač pa sirup iz vršičkov..mmmmmmmmmmmmmmmmmm Ja je tak ja. Obračat je treba... če nimaš seveda s samo folijo pokrito.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?