|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Biologinje... al pa tud kdo drug
11.5.2008 22:49:03   
Anonimen
Odločila sem se, da naberem smrekove vršičke in nardim sirup.
Zdej pa že cel teden poslušam jamranje, da je to uničebanje narave.

Zdej mi pa prosim razložte a je to res tako uničevanje narave?
Men se ne zdi lih... SEj ne poberem vseh vršičkov v gozdu.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Biologinje... al pa tud kdo drug
11.5.2008 22:51:36   
Anonimen
Jaz ne vem....user posted image

Sem pa tudi razmisljala o tem, letos zgodaj spomladi, ko so se komaj prikazali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2008 22:52:13   
*Junona*
Po moje to ni uničevanje narave. Kaj pa ko se nabirajo rož'ce za čajčke? Potem je to tut?
Ne, jaz mislim, da ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2008 22:53:54   
mala maja
Kaj pa včasih ko drugega niso poznaliuser posted image , ko so imeli samo sirup iz smrekovih vršičkov in regradovih cvetkov. Meni so ti sirupi zakonuser posted image user posted image

Ne bi glih rekla da je uničevanje narave. Pa sej jih ne obereš vseh okoliškoih smrek. Na vsaki malo, ni potrebno ene same izropatuser posted image

No pa ko smo že prav pri sirupu. Zaupaš recept?user posted image  Ok to z vršički in sladkorjem že vem, amapk kakšno razmerjeuser posted image

< Sporočilo je popravil mala maja -- 11.5.2008 22:54:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2008 22:54:56   
Anonimen
Lastniki gozdov najbrz razmisljajo drugace...user posted image .

Ko smo hoteli ubrati novoletno smrekco, so bile sekire ze pripravljene....user posted image . No, na koncu je bila jelka....user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2008 23:00:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

Kaj pa včasih ko drugega niso poznaliuser posted image , ko so imeli samo sirup iz smrekovih vršičkov in regradovih cvetkov. Meni so ti sirupi zakonuser posted image user posted image

Ne bi glih rekla da je uničevanje narave. Pa sej jih ne obereš vseh okoliškoih smrek. Na vsaki malo, ni potrebno ene same izropatuser posted image

No pa ko smo že prav pri sirupu. Zaupaš recept?user posted image  Ok to z vršički in sladkorjem že vem, amapk kakšno razmerjeuser posted image

No, mal drugače je že če trgaš rožce al pa smrekove vršičke.
Ker iz teh vršičkov nastanejo nove veje a ne.
Če pa trgaš rožce, pa odtrgaš celo (ponavadi), tk da tisti rožci ne nardiš neke hude škode.

Recept? Ojej... Ne vem. jz delam po občutku. Eno plast vršičkov, pa plast sladkorja... in tako v nedogled.

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2008 23:07:38   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica
Recept? Ojej... Ne vem. jz delam po občutku. Eno plast vršičkov, pa plast sladkorja... in tako v nedogled.

moj ga je lansko leto naredil tako, pa mu ni uspel. Saldkor se je stopil, potlej pa nazaj skirstaliziral in sirup je bil čisto zanič. Mogoče ga je predolgo pustil na soncuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.5.2008 23:32:28   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

Ja, tako nekako. Eni celo dajejo kozarce s to mešanico v zemljo - kao konstantna temperatura. Moja mama dela en kup teh sirupov, pa ji ratujejo v nulo. In so res zakonuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2008 23:34:47   
barika
a ni to pri teh sirupih, da moreš vsake tolk kozarec obrnatuser posted image user posted image
drugač pa sirup iz vršičkov..mmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.5.2008 23:45:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barika

a ni to pri teh sirupih, da moreš vsake tolk kozarec obrnatuser posted image user posted image
drugač pa sirup iz vršičkov..mmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image

Ja je tak ja. Obračat je treba... če nimaš seveda s samo folijo pokrito.

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.5.2008 23:51:47   
Majuska
Mislim da glih ne boš izropala celotnega gozda, ne? To pa res ne moremo smatrati za uničenja narave. S tem primeru lahko nehamo nabirati razna zelišča, med drugim tudi zelenjavo z vrta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?