vls
|
Tudi jaz sem brala, da je nekaterim bilo o.k. Odvisno kaj kdo pričakuje od ponudbe all inclusive. Pol penzion je čisto o.k., na plaži imaš dovolj gostinske ponudbe, prigrizki, palačinke, sadje. V hotelu imaš od sadja jabolka, pomaranče, banane...ostalo sezonsko sadje lahko sanjaš. Hrana je bila okusna, ampak naleteli smo na dva plesniva jogurta, maslo in kruh pretečen rok. Kruh je bil samo navadna štruca, nobenih rogljičev, ali polnozrnatega kruha. Pohan piščanec je bil 1x, pa še to sama rebra! Če prideš na kosilo ob 14h npr, ko ni več take gužve, je tudi temu primerna ponudba (ostanki). Popoldanski prigrizki, pizza, jogurt, čips, smoki. To je vse! Ampak pizze je hitro, hitro zmanjkalo. Tudi sladoled od 15h do 17h in nič več. Mogoče pri večerji. Pijačo si v restavraciji lahko sama točiš, popoldne pa ti strežejo pri šanku v lončke 2 dcl, čakaš v vrsti in naročiš pač toliko, kolikor lahko neseš, potem pa spet v vrsto. Pri recepciji je bar, ki je odprt če ravno hočeš ..moraš na recepcijo po kelnarco. Grrroza. Minigolf (ga ni) Fitnes(ena zanemarjena soba), otroška animacija , rissanje, risanke..pa je, takrat, ko greš na plažo ali bazen, namesto da bi jo dali npr. od 13-15h. Pa zvečer na "veliki" terasi se pleše. Jaz vam želim, da si naredite čim bolj lepo!
|