Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Biograd, Zadar ali Vodice? 30.5.2011 7:33:02
|
|
|
|
rina22
|
Pozdravljeni Namen imam it na morje v eno izmed omenjenih mest (Biograd, Zadar ali Vodice). Ker še v nobenem kraju nisem bla, me zanima, kake so vaše izkušnje glede teh mest? Zanima me predvsem, katero od teh se vam zdi najbolj primerno za otroke? Torej, da je plaža fajn (da je senca na plaži, da je lepo urejena,..). Pa tudi glede ostalega - če so kaka igrala kje ipd. Na agenciji so bili bolj skopi s temi odgovori, privat pa, če vprašaš, pa ti tudi lahko marsikaj povejo, kar sploh ne drži. Zato prosim vas, če kdo ve in bo tak dober, da deli z mano svoje izkušnje Hvala
|
|
|
|
RE: Biograd, Zadar ali Vodice? 30.5.2011 9:30:55
|
|
|
|
Freya88
|
Ce vprasas mene... sm se vedno za Pakostane:) Odvisno je tudi, koliko je otrok star in koliko ste se pripravljeni odpovedati;) So pa v blizini Biograda na moru... zraven je jezero itd.
|
|
|
|
RE: Biograd, Zadar ali Vodice? 30.5.2011 9:39:26
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
zadar: meni je kot mesto super, ampak plaže so polne, nisem še našla hotela ki bi bil ob morju in bi bil primeren za otroke- da je senčka, nizka voda in po možnosti mivka. raje gremo v bibinje (5km stran) ali sukošan, kjer ni take gužve, plaža lepa, ponudba dobra in se vsak večer zapeljemo v zadar da občutimo utrip mesta. vodice: plaža zelo primerna za otroke,gostinska ponudba odlična-na plaži so lokali, sladoled, igrala... ampak je gužva. smo hodili tudi po dobre pol ure ob plaži ker nismo našli mesta za eno brisačo. biograd: v mestu še nisem letovala, ampak je meni zelo lepo mesto. me pa precej spominja na zadar.
|
|
|
|
RE: Biograd, Zadar ali Vodice? 30.5.2011 10:35:26
|
|
|
|
Češnca
|
Mi smo bili v Biogradu in Vodicah in smo se imeli povsod super, ampak v Vodicah je na plaži res gneča, težko najdeš prostor zase. V Biogradu s tem nismo imeli težav, ampak z otroki bi šla raje drugam. Kaj pa bližnji Pašman? Mi šli parkrat tja, ko smo bili v Biogradu.
|
|
RE: Biograd, Zadar ali Vodice? 30.5.2011 17:23:57
|
|
|
|
majčica1508
|
Biograd je super......senčke veliko Zadar.....smo bili Zaton,pa je tudi ok, Vodice.....gremo pa letos....31.7 in pademo v največo gužvo...auč....
|
|
|
|
RE: Biograd, Zadar ali Vodice? 31.5.2011 8:01:33
|
|
|
|
rina22
|
Hvala vsem za odgovore Tudi Pašman sem gledala, ampak glede na to, da greva letos prvič z otrokom na morje, se nekak izogibam otokom - saj drugače jih mam rada, ampak letos raje ne Ponudbe je ogromno.. Upam, da bom vedla izbrat tako, da bo super okolica in plaža...
|
|
|
|
RE: Biograd, Zadar ali Vodice? 1.6.2011 8:30:54
|
|
|
|
dps1
|
vodice - lepo mesto, ampak ful gužva. pa ponavadi je voda bolj mrzla, če imaš veliko sreče, se morje ogreje.
|
|
|
|
RE: Biograd, Zadar ali Vodice? 6.6.2011 21:33:17
|
|
|
|
Topsi
|
Jaz pa poznam samo Vodice. Tja hodimo že od mojega otroštva, preko 20 let. Meni je super. Res je gužva, pa prej ko ne hladna voda, ampak mene ne moti. Mi pa letos gremo 24.07.
|
|
|
|
RE: Biograd, Zadar ali Vodice? 6.6.2011 21:35:24
|
|
|
|
Topsi
|
Aja, stanujemo pa blizu hotela Punta, tako da imamo vse pri roki...
|
|
|
|
RE: Biograd, Zadar ali Vodice? 7.6.2011 21:49:48
|
|
|
|
Krištofinja
|
Mi hodimo na otok Pašman v vas Kraj, ki je 2 km od Tkona.Tam je zalivček z mivko, voda je nizka, primerna za majhne otroke. S trajektom se pelješ cerka 15 min. Imava dva majhna otroka in je bilo idealno. Podrobnejše inf. (tel. št. ) vam lahko posredujem prek zs.
|
|
|
|
RE: Biograd, Zadar ali Vodice? 17.6.2011 18:15:34
|
|
|
|
mala06
|
Midva hodiva v Biograd in sicer kampirat. Tam je lep zalivček s peščeno plaž a na žalost na soncu. Ostala plaža pa so kamenčki in v celoti v senci. Nama je super in opažava, da je zelo veliko družin. Letos greva s prijatli, ki imajo 15 mesečno punčko in me sploh ne skrbi. Imajo pa tudi dosti igral, ki so v večernih urah polni otrok. Ta igrala so ob potki, ki vodi iz kampa v mesto. Nama je super in komaj čakam konc julija
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?