|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bioenergija
5.10.2007 19:25:50   
anja31
Pozdravljene..

Že dolgo me ni bilo na forumu...po vseh preizkavah in tabletah (klomifen, aglurab, trenutno bromergon) smo prispeli do faze, ko je odobrena umetna (po 3 letih čakanja).
Verjetno bomo začeli takoj po novem letu.
Medtem časom se pripravljamo tudi drugače: montignacova prehrana, gibaje...itd..
Dobila sem priložnost, da sem preko vez prišla do bioenergetika dumančiča v kranjski gori.
Zanima me, če ima kakšna izkušnje s tem in če je komu to na kakršen koli način pomagalo??
Dogovorila sem se za 4-dnevni obisk pri njemu (2x sem že bila) in se mi zdi, da sem manj nervozna, da imam več energije in nisem toliko lačna...:) kot ponavadi zvečer.

Če je kakšni bioenergija pomagala, bi ji bila zelo hvaležna, če lahko rečemo kaj na to temo, da bom znala najbolje izkoristiti to priložnost.

Ciao

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 5.10.2007 20:33:22 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BIOENERGIJA
5.10.2007 19:51:49   
reni70
ANJA 31,ZDRAVO

Mislim,da si se dobro odločila za vse kar si napisala.Prehrana,gibanje itd.
Za g.Domančiča sm slišala,da je res strokovnjak,ne vem nikoli nisem probala bioenergije,čeprav sm tudi jaz razmišljala o tem.
Mislim,da je veliko na tem predvsem,če res v to verjameš.Tko sm slišala.
Uf tudi ti si imela večerno lakoto,mene pa to še daje,čeprav se zdej ne sekiram preveč,ker sm itak v postopku ivf.
Tudi tebe to čaka,želim ti iz srca,da ti uspe in po 3.letih čakanja zagledašuser posted image
SREČNO

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2007 22:46:27   
MamiBom
pri Domančiču sicer še nisem bila, ampak slišim precej pozitivnih kritik. Upam da bo tvoja pot še naprej uspešna user posted image

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2007 22:47:38   
Anonimen
Jaz sem šla na splošno k njemu, in sem bila zelo zadovoljna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MamiBom)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2007 7:03:39   
neni
Zdravo!

Jaz sem po veliko neuspelih postopkih (nekateri so tudi uspeli in se slabo končali) obiskala bioenergetičarko v domačem kraju. Lahko rečem, da mi je predvsem dala energijo za boj z vsem tem, mogoče sem se celo malo sprijaznila s stanjem, ki je bilo. V vsakem primeru sem se bolje počutila že po nekaj obiskih.
Ne vem, če je moje tenutno stanje rezultat tega (sem v 37. tednu), vendar bom gospo ko bom imela tudi druge težave ali slabo počutje zagotovo še obiskala.

Želim ti srečo pri čakanju na tvoje user posted image .

lp neniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.10.2007 10:28:04   
*sanela*
Jaz pa hodim k bioenergetiku Ivanu v Buje. Ful sem zadovoljna, ko mi je zelo slabo ga pokličem in mi po telefonu naredi terapijo, ki pa odpravi slabost ali bolečino user posted image !

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.10.2007 11:42:59   
marjana.r
jst mam tudi dobre izkušnje z bioenergijo in kot pravi sanela...ko prime kriza sam pokličem in je boljše. moj levi jajčnik je totalno spal in to celih 5 let. zdaj pa dela kot raketa user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.10.2007 12:33:06   
anja31
Punce hvala vsem za spodbudne besede....

Lep vikend vam želim, čeprav je zunaj kar deževno...

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2007 14:03:43   
*ajetam*
jaz vsekakor verjamem v bioenergijo in se jo bom tudi sam poslužila ko bom imela vrh glave naše medicine grem pa h bioenergetiku 

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.10.2007 14:06:25   
cmokec
Tudi jaz sem že tako iskala pomoč in jo tudi dobila. In to veliko.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Bioenergija
6.10.2007 17:25:59   
tosja
Jaz sem hodila k Tomislavu Brumcu - Dumančičev učenec.
Ko sem hodila samo zaradi počutja, se je to res izboljšalo in bilo pozitivno.
Potem sem dala skoz tri terapije, ko sem želela zanosit - baje bi morala štiri...pa ni dalo nobenega rezultata.

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.10.2007 14:22:39   
september 70
oj Sanela, tudi jaz razmišljam, da bi šla poskusit še h kakemu bioenergetiku, po možnosti nekje na Obali. bi mi lahko napisala ime in kako št. tega iz Buj. pa mogoče še ceno. hvala stokrat!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.10.2007 14:36:19   
Serendipity
anja31 - glede na priporočila, se mi zdi fajn in uspešen bioenergetik ... probaj user posted image  user posted image  Želim ti (in vsem borkam) čimprejšnjo srečo user posted image ! user posted image

Khm ... Upam, da ne smetim teme ... user posted image

A ve mogoče katera za kakega bioenergetika v Prekmurju oz v okolici MB-ja?

(odgovor članu september 70)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.10.2007 20:22:01   
tosja
V Mb dela v Pohorski kavarni (v tej stavbi) imena žal ne vem.

V Podčetrtek (Tomislav Brumec) pa tud ni tako zelo daleč. user posted image  

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.