|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bio rižev desert z vanilijo
3.3.2009 9:18:07   
simona2
Mene pa zanima ali bi katera dala svoji pikici stari 7 mesecev bio rižev desert z okusom vanilije? Pri nas smo namreč preobčutljivi na mleko, pa vsi jogurti in skute itd odpadejo. Zadevo sem najdla v Mercatorju in je čisto naravna in vsebuje samo vodo, koruzni sirup, riž, rižev škrob, hladno stiskano sončnično olje, karagenan (no tole ninčist naravnouser posted image ), moko iz semen guar, naravne arome in morsko sol.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bio rižev desert z vanilijo
3.3.2009 10:59:42   
Anonimen
Mislim, da ne bi smelo biti posebnih težav. Poskusi najprej par žličk. Jaz sem mu dala riževo mleko, oz. zdrob sem mu skuhala na riževem mleku in ni bilo težav. Kaj drugega pa še uporabljaš pri prehrani? Mi tudi ne uporabljamo KM in me zanima za kakšne nove ideje. Tale mi bo prav prišla in bom poiskala tudi jaz ta desert.

(odgovor članu simona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2009 14:38:13   
Tisana
Mi smo ga naši dali mislim da nekje pri 8,5 ali 9 mesecih. Reakcij ni bilo, a ji še danes ni všeč. Je namreč ful ful sladek. Meni osebno se zdijo ti odstotki sladkorja v njem kar malo pretirani. Očitno tudi naši pupi user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.3.2009 17:21:34   
lindy
Jest bi dala, že prej!

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2009 19:19:22   
lili3
Mi smo ga dali našemu user posted image  malo pred 7 mesecem, pa je bilo vse ok.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Kaksna vlada?
Frodo Bisagin

Kaj menite, da bi bilo najboljse v danem trenutku za Slovenijo glede vlade in politicne situacije?

Ostane tako kot je (15%)

Zamenja se predsednik vlade (26%)

Predcasne volitve (29%)

Tehnicna vlada (30%)

Število vseh glasov: 110

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!