|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bio prehrana
11.2.2007 19:20:35   
happy mam
POZDRAVLJENE! Mene pa zanima, ali kaj date na bio prehrano! Jaz namrec vse kasice kopujem BIO, ker so bolj zdrave!

< Sporočilo je popravil wahoo -- 11.2.2007 21:00:53 >

Mi smo pa tako srečna družinica! Imamo namreč malega ŽAKA!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bio prehrana
11.2.2007 20:20:23   
frutka_
Jaz sem večino stvari mešala-mixala-kuhala-pridelovala doma. Imamo vikend, tako da s svežo zelenjavo ni problem, sicer itak redno kupujem na tržnici.
Mene bi težko prepričale nalepke na kašicah, da so BIO, ker najbolj zaupam SLO proizvodom in lastni kuhinji.
Sem pa občasno res kupovala kakšne kašice, predvsem če smo šli kam za celi dan. Takrat sem kupovala Alnatura kašice ali pa Alete.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 11.2.2007 21:01:45 >

(odgovor članu happy mam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bio prehrana
11.2.2007 20:59:22   
eya
Katere pa so te BIO kašice?

< Sporočilo je popravil wahoo -- 11.2.2007 21:03:09 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bio prehrana
12.2.2007 10:59:50   
skokica01
Ja tudi jaz stavim na BIO zelenjavo in kašice. Jaz ji vse kupujem v bio trgovinah ali na bio tržnici. Bio kašice so pa od proizvajalca DEMETER. Evo link do ene od bio prodajaln, ki sem ga enkrat našla tukaj na forumu: http://www.biosi.si/index.php?cPath=22_58&osCsid=1104dd096778b745a606e46ab0039e45

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2007 11:08:19   
CUKRČEK
Moje mnenje...kar je kot kašica kupljeno že ne more bit hudo bio....ker je predelano in so v njej take zadeve, da pač kašica zdrži "užitna" dlje časa. To je pa potem že daleč od bio.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu skokica01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2007 11:15:15   
Baucka
Najbolj bio je tista hrana ki jo sama skuham iz bio doma pridelane hrane. Tako da za sadje in zelenjavo ni takšen problem.

Ostalo pa je že vredu če kupiš bio, samo je drago kot user posted image .
Kaj pa ko bodo šli v vrtec in več ne bo nič bio?
Neko zdravo razmerje je treba najt. Čimveč svežega in domačega (tiste, ki imamo to možnost).

Gremo veselo.

Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2007 21:23:44   
Miška76
Hrana, ki jo pripraviš doma je najbolj BIO  in zdravauser posted image user posted image , vsaj zame.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2007 21:23:47   
solatja
o tem sem že sama razmišljala... kaj je dejansko bolj zdravo: kake "bio" kašice, bodisi od hippa, alnature, demeter, pač karkoli že al recimo zelenjava, ki jo kopujemo zdej v trgovinah, ko praktično ni sezonske zelenjave za otroke (brokoli, cvetača, bučke, ipd.). res, da sami pripravljamo, ampak da maš sred zime bučke, morjo med res svašta kemikalij... otroški standardi so pa res visoki in po moje ne dovolijo, da ma kr vsak hec oznako bio....
kaj mislite?

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.2.2007 16:22:20   
daysi
Pri nas stavimo le na bio prehrano, ki jo pridela tašča ali moja mami na vrtu. Je veliko bolj zdrava in "čista" od trgovinskih Bio kašič ipd.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2007 17:39:50   
happy mam
otroški standardi so pa res visoki in po moje ne dovolijo, da ma kr vsak hec oznako bio....
kaj mislite?

Se strinjam. OK, saj mi imamo tudi domace jabolke, pa krompir od sosedov. ampak kje naj dobim marelice......

Mi smo pa tako srečna družinica! Imamo namreč malega ŽAKA!

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ime za punčko?
SAFIRA

Mia (41%)

Mija (11%)

Maša (43%)

Mia Maša (3%)

Mija Maša (2%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!