Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bilo je noro sedaj pa... 16.11.2010 13:32:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Z možem imava že vsa leta od kar sva skupaj z eno besedo super spolno življenje... Že nekajkrat sva poskusila imeti tudi analni odnos in z "oljem" lubrikantom, je potem nekako šlo toda meni je bilo neprijetno in včasih boleče pa sva potem raje odnehala. Včeraj pa se mi je res od vse strasti popolnoma odtrgalo in v nekem momentu sem ga med sexsom prav začela prosit, da me posexsa še v rito...seveda se ni dal dolgo prosit in ga je hitro prestavil iz vagine v danko. Prav nič me ni bolelo, bila sem tako mokra in kar je še najbolj zanimivo, ker se je vse skozi, ko me je nabijal v rito igral še z mojim gumbkom mi je prihajalo in prihajalo in ................. ma ni besed, da opišem te orgazme. Skratka bilo je noro dobro in ko me je že vsaka mišica mojega telesa bolela od orgazmičnih krčev in je le popustil svojo samo kontrolo in tudi on končal... sva obležala in na njegovo besede, da je bilo tole pa noro dobro sem mu lahko res samo potrdila... potem sva se šla seveda umiti, ker rita je le rita in ne bi bilo pametno tako zaspati in... evo tuki se pojavi problem. Ko se je moje telo pomirilo od vseh teh orgazmov je prišla bolečina. Fasala sem hemeroide, kot v nosečnosti. Itak, da ne morem it k zdravniku, ker mi je nerodno mu tam razlagat, kako je do tega prišlo, da me anus boli za znoret... Doma imam sicer eno staro kremo Faktu, ki je še v roku uporabe in sem se potem s tistim namazala in je danes malo bolje, ampak če vedno me boli in to zelo boli. Kako naj se pozdravim? A je morda katera imela podobno situacijo? Kaj je naredila? ps. Pa ni mi treba nabijat sedaj o analnem sexsu in kako nezdravo je to in da se mora uporabljati lubrikant in kondom ... Vse mi je kristalno jasno, ampak pač nisva in bilo je noro dobro, ampak sedaj pač imam malce posledic :) in prosim nasvet.
|
|
|
|
RE: Bilo je noro sedaj pa... 16.11.2010 13:35:57
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
sorry, ampak ti ne znam pomagat.
|
|
RE: Bilo je noro sedaj pa... 16.11.2010 13:42:32
|
|
|
|
m_o_i
|
ne razumem, zakaj je lazje razlagat o hemeroidih in analnemu seksu kopici neznancev (ceprav anonimno) kot svojemu osebnemu zdravniku...
|
|
RE: Bilo je noro sedaj pa... 16.11.2010 14:55:25
|
|
|
|
DragonLady
|
Mrzlo tuširanje ali umivanje v bideju, kakorkoli hlajenje občutljivega mesta in pa mogoče krema Hadensa, če imaš šanso it v Avstrijo v lekarno...drugače pa mislim, da bo v kratkem boljše. Odvisno pač, kok divja sta bla, hehe... Uživajta!
|
|
|
|
RE: Bilo je noro sedaj pa... 16.11.2010 19:20:18
|
|
|
|
hmm...
|
Mogoče bo po mazilu Proktis-M kaj bolje. Probaj.
|
|
RE: Bilo je noro sedaj pa... 16.11.2010 19:24:42
|
|
|
|
čaki
|
men je to noro dobro, če je akcija maximala. me pa po odnosu tud peče- ampak čist mal, drug dan ponavad nič. me je pa tud tko, da sem se pa namazala s bepanten kremo, pa je blo kmal ok
|
|
|
|
RE: Bilo je noro sedaj pa... 16.11.2010 19:38:13
|
|
|
|
Arwenko
|
Hadensa iz avstrijske lekarne in rešeno.
|
|
|
|
RE: Bilo je noro sedaj pa... 17.11.2010 11:22:44
|
|
|
|
mojcapr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hadensa iz avstrijske lekarne in rešeno. Hadensa je zakon.
|
|
RE: Bilo je noro sedaj pa... 17.11.2010 11:51:17
|
|
|
|
Anonimen
|
A ni analni seks zdravilo za hemeoride? Priporočajo in meni res pomaga
|
|
|
|
RE: Bilo je noro sedaj pa... 17.11.2010 19:51:04
|
|
|
|
Rožica I
|
Nimam pojma glede pomoči, sicer....ampak si predstavljam, da bo tvoj hotel zdaj to početi nonstop ...
|
|
RE: Bilo je noro sedaj pa... 17.11.2010 22:03:54
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hadensa iz avstrijske lekarne in rešeno. Hadensa je zakon. Koliko pa stane? Se dobi brez recepta?
|
|
RE: Bilo je noro sedaj pa... 18.11.2010 8:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
a zdej ko je tebi nerodno it k zdravniku, smo pa mi tu v tej vlogi? če si prej vedla, kaj počneš, se pa še zdej znajdi IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen A ni analni seks zdravilo za hemeoride? kako prosim? sem brala ravno o nasprotnem, da se pri hemeroidih ni za igrat z analnim sexom, potem pa ne vem ... IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Nimam pojma glede pomoči, sicer....ampak si predstavljam, da bo tvoj hotel zdaj to početi nonstop ... tud to je res, sam kaj ko ni pametno bo pa še naprej noro dobr vaginalno punce so ti že dost pomagale
|
|
|
|
RE: Bilo je noro sedaj pa... 18.11.2010 11:10:16
|
|
|
|
mojcapr
|
IZVIRNO SPOROČILO: hmm... IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hadensa iz avstrijske lekarne in rešeno. Hadensa je zakon. Koliko pa stane? Se dobi brez recepta? Kolk stane ne vem, dobiš pa brez recepta.
|
|
RE: Bilo je noro sedaj pa... 19.11.2010 10:08:28
|
|
|
|
picola1
|
Men je pa smešno, da je blo treba celo zgodbo povedat, preden pridemo do hemeroidov...Sej se jih ne dobi samo zarad analnega sexa... So ti že druge svetovale glede krem...kar se pa tiče zdravnika, mu pa lahko rečeš, da si bla zaprta in da nisi mogla it na veliko potrebo pa je stvar rešena, če ti je že tolk nerodno glede tega...
|
|
RE: Bilo je noro sedaj pa... 21.11.2010 21:01:02
|
|
|
|
TomTaylor
|
AUČ.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?