Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bili na bicomu- še vedno fleki 13.2.2006 22:12:39
|
|
|
|
Dejča
|
Koliko terapij pa ste imeli? Naša je tudi menda alergična na mleko (še čakamo na testiranje), šli bi pa tudi na bicom, pa me zanima, kaj vse pokaže. Ali testirajo samo za mleko, če sumiš nanj, ali na več stvari? Kje ste pa bili in koliko stanejo terapije? Kako dolgo je treba čakati, da prideš na vrsto?
|
|
|
|
RE: Bili na bicomu- še vedno fleki 14.2.2006 7:29:24
|
|
|
|
darjatimci
|
Če je otrok alergik, kljub terapijam tega ne morejo 100% odpraviti.Ne vem na podlagi čigavih navodil si začela z uvajanjem in to ravno skute, tudi mi smo alergiki in po tretjem testiranju se nam je mleko znižalo na 0,48 pa smo še vedno na dieti. Na bicom terapiji še nismo bili,ker nam dieta do sedaj pomaga,pa tudi nisem pristaš dvojnega zdravljenja ker potem težko veš kaj je pravzaprav pomagalo.
|
|
|
|
RE: Bili na bicomu- še vedno fleki 14.2.2006 10:51:17
|
|
|
|
tins
|
Dejča: vse o BICOM-u si preberi par postov nižje: BICOM-nujno. Darjatimci: po končani terapiji in preverjanju, ali res ni več alergije, da terapevt navodila, da se v približno 3 dneh zopet lahko začne z počasnim uvajanjem. Ropotuljica: ne vem, kaj bi to bilo. Ali ste že popolnoma končali z BICOMOM? Ali je vse ostalo bilo uredu- da niso kakšni dodatki v skutki, riževem mleku? Kaj pa blitva, ali si ji jo že kdaj prej dala, pa je bilo OK?
|
|
|
|
RE: Bili na bicomu- še vedno fleki 14.2.2006 15:36:57
|
|
|
|
Ropotuljica
|
S terapijami smo zaključili, v čet imamo še končno testiranje. Vmesno testiranje - po terapiji za mleko - je pokazalo, da naj ne bi imeli več alergije. Zato sem po nasvetu terapevtke počasi začela uvajati. Ja, tins, sem razmišljala tudi o blitvi. Prej je res še ni jedla. Ampak reakcijo je dobila tudi danes,ko je jedla testenine z mesno omako, zraven pa sem dala 1 žličko skute. Očitno bo skuta ostala prepovedan "sadež". Pa najbrž jogurt tudi. Me prav zanima, kaj bo v čet rekla terapevtka. darjatimci, kako misliš dvojno zdravljenje? Dieta in bicom? Ja, no, ne vem, če bi nam bicom že zdaj pomagal, bi bilo bistveno bolje, kot pa da čakam **** let, da alergija izgine. Če pa nam ni pomagal, pa ... kaj čmo. Probat ni greh.
|
|
|
| Stran: [1] |
Zabava v kostumihlumpika35Vprasajte svoje male nadebudnice 3-7 let kaj bi bila po njihovem najbolj nora rojstnodnevna zabava v kostumih?princeska (
64%)
trebusna plesalka (
4%)
dobra/zlobna vila (
0%)
indijanka (
4%)
piratka/gusarka (
13%)
drugo (
13%)
Število vseh glasov: 45Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!