|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bila na urgenci - poročilo od Anje
24.11.2004 8:38:02   
ANJA5
Pozdravljene,
Včerja sem potem šla na urgenco in me je G pregledala in rekla, ja gospodična vi pa imate poplavo. Sem si mislila dej že povej če je vse ok..:zmeden:. Stvar je v tem da ni plodovnica - hvala bogu, ampak nekakšno vnetje v obliki bele vode, ki pa ne boli, niti peče je pa lahko nevarno če se ne zdravi pravočasno. Mi je tako odleglo....Potem mi je spirala to ven in mi dala dvoje vrste teh svečk (Canesten in Vagisan) in je rekla da bi v enem tednu moralo nehati tečt.
Vidla sem mojga sončka :bravo::bravo: in ne morem verjet, da je že tako velik (in v mojem trebuščku).
Sva ga opazovale in on veselo brca in boksa(njene besede), pa mal je zehal in se praskal za ušesom.
Joj res sem vesela, da je vse ok.

G je bila prijazna - sestra pa bolj tako, tako...

Zdej pa glavno!
Res bi se rada zahvalila vsem, ki ste mi svetovale in držale pesti, da bo vse ok. Hvala, hvala, hvala;
Vsem pošiljam koš :rozica::rozica::rozica:
Bom prišla na kakšno srečanje, da vas vse vidim in da polupčkam vaše luškane sončke.

Lepo se imejte
:nosecka: Anja
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.11.2004 9:22:40   
Dolina
Super Anja, :bravo::bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa9nebesa Samo, da sta v redu! :love::love::love:

Lepo se boksajta naprej....

Lp, Dolina 26t

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2004 9:24:36   
lidia
Jaz sem spremljala tvojo zgodbo in me tudi zelo veseli, da je vse ok. Tudi jaz imam trenutno canasten, pa se dalacin kremo, ker imam vnetje, in sem tudi prej imela pravo belkasto poplavo, zdaj se stanje ze ureja.

:nosecka:Lidija&:modri:

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2004 9:28:20   
dory
Bravo Anja...vidis,kako prav si naredila,da si sla...prepricala si se,da je vse ok,pa se malega pikca si vidla kaksen sportnik je :)

Pobozaj busija :)

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2004 9:33:15   
barby*
:bravo::bravo::bravo:Bravo Anja in :duda:

Super da sta dobro opravila/i!!!!
So pa re spravi srčki na UZ, ko vidiš koliko "dela" imajo ane?

pozdravček
barby:metulj: in:love:22t3d

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2004 10:19:41   
Anonimen
Bravo, Anja, ponosna si lahko nase, da si šla pravočasno na pregled! Sedaj bo vse super, uživaj v nosečnosti!

(odgovor članu ANJA5)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2004 11:58:59   
BONI*
Super! :bravo: Sem vesela, da ni nič hujšega!
Veliko brcanja, boksanja, zehanja in praskanja za ušesi še naprej.

Lp, Boni

(odgovor članu ANJA5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Spanje
binyy

Kdaj spravite spat 4.leta starega malčka?

ob 20 h (62%)

ob 21 h (23%)

ob 22 h (5%)

nimamo pravil glede ure (5%)

kadar sam zaspi (5%)

Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!