|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Big brother in RR
17.6.2005 10:28:46   
JASNA D
Ali ni žalostno, da se moraš kakšen dan prav posebej potrudit, da na RR naklofaš čim več svojih postov, zato, da ti Veliki brat težje sledi?:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Nicka pa ne zamenjam, ker sem se iz principa tako odločila, da ne bo kdo rekel, da nimam jajc..... Nekatere se še morda spomnite mojih "grdobij".

Se opravičujem, ker sem zamorila, ampak nekje se moram spucat....Hvala za dobri stari RR!

Jasna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Big brother in RR
17.6.2005 10:31:26   
Anonimen
JasnaD:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Kaj se dogaja?:zmeden:
Danes si z levo ustala?:zmeden:A te je kdo spet šinfal?:zmeden2:

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Big brother in RR
17.6.2005 10:42:38   
JASNA D
Danes sem jaz vstala z dvema desnima....Če me je kdo šimfal, ne vem, se pa mož vsake toliko obregne ob ta "problem", pa zateži. Pol ti pa nič ne pomaga, če vstaneš s to ali ono drugo nogo.

Pač ni prijeten občutek, če imaš ves čas nek filing, da ti nekdo čez ramo gleda. Pa ne samo na RR, celo doma - mislim v bloku....

Ma saj je vse skup en velik drek, bolj kot ga bom(o) mešali, bolj bo smrdel...

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Big brother in RR
17.6.2005 10:47:40   
Anonimen
U, mater...jst nč ne zastopm...spet 8)

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Big brother in RR
17.6.2005 10:50:36   
JASNA D
al bina - nič hudega, jaz tudi čedalje manj.

Enkrat sem svojo taščo baje prikazala kot pravega hudiča, svojo mati pa kot svetnico. To je prišlo na ravno prava ušesa - oz. v tem primeru na oči, in je bil cel halo. Ker se sedaj s tem parom oči ne pogovorjam, mož vsake toliko popeni, ker je to njegova svakinja....

Jasna

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Big brother in RR
17.6.2005 10:51:32   
Anonimen
Jest pa8)
Mi je kapnilo,da maš v bližini CIO:hudicek:
Pa pol nabrušene jezike.
Jasna dej no začni se ukvarjat z izdelavo metel in jih malo potalaj naokoli sigurno imajo nekateri na kile smeti pred svojim pragom,jih malo zaposli za domače zadeve.8)

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Big brother in RR
17.6.2005 10:56:03   
ZARA
Ja jst se spomnem posta JASNA,samo je že en čas od tega,ane??
Mah,kaj se obremenjuješ z ljudmi ki si tega ne zaslužijo...ko jih šljivi!!

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Big brother in RR
17.6.2005 10:56:14   
JASNA D
Ne, ne, tile moji imajo vse poštimano - u nulo. Zato pa se jaz zelo težko prilagodim, ker nisem tip perfekcionista in sem bolj kavbojske sorte. Edino za kar mi je res žal, je to, da nisem ob pravem času imela jajc kdaj kaj na glas povedat, pa sem vse požrla in ker se veliko tega tiče tudi vzgoje mojega ta starejšega, sedaj drek žerem jaz - no, mož tudi.... Smo popustili zaradi ljubega miru, zdaj pa imamo doma pravo malo norišnico. Marko niti ene stvari ne dovoli pustiti kolikor toliko normalno - ne jesti, ne spati, ne skopati, ne obleči, ne previti..... Sicer se stvari izboljšujejo in ima sinko čedalje več svetlih trenutkov....

Joj, spet nakladam...Soooooooory.

Jasna

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Big brother in RR
17.6.2005 11:00:21   
Anonimen
Če ti bo lažje, ti kr nakdalej...;)

Ja no, človek res ni nikoli dovolj previden...mater, vsepovsod so špijuni...al kajda :)-

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Big brother in RR
17.6.2005 11:02:22   
Anonimen
:zmeden2::zmeden2:mene pa ne špijuni napadajo.
Sam nič čez Katjo ne smem napisat;)ker je tud ona na RR. še anonimno ne ker me bi takoj pogruntala:)-:)-:)-

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Big brother in RR
17.6.2005 11:02:44   
ZARA
Ma ja obstajajo ljudje,ki živijo samo zato da nekoga najedajo in vohunjo - poznam to!!!
Sam jst ignoriram in se delam kot da jih ni,pa še nimam miru...vedno neka nova finta!
Se pa navadiš tako živet,čeprov mi je blo pa en čas grozno...

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Big brother in RR
17.6.2005 11:06:00   
dory
kaj:zmeden:...ne stekam:zmeden:

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Big brother in RR
17.6.2005 11:09:32   
Anonimen
Še enkrat preber :ups:

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Big brother in RR
17.6.2005 11:10:11   
baguSka
Ja a ti štekaš?:zmeden2:

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Big brother in RR
17.6.2005 11:12:15   
JASNA D
Punce, ne se norca delat, to je edina stvar, ki kali mojo srečo. debata se nanaša na začetek decembra 2004 na Družina in odnosi....

Jasna

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Big brother in RR
17.6.2005 11:12:19   
Anonimen
Ja, pa saj je razložila v drugem odgovoru :zmeden:

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Big brother in RR
17.6.2005 11:14:24   
JASNA D
Joj, al binca, jaz sem bom glih zdaj poscala od smeha, ko tebe berem - hvali ti za lep dan, res si me nasmejala do solz. Najbolša pa si, kadar napišeš, da nič ne zastopiš - takrat se režim, ko blesava, ker si ful faca!

Jasna

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Big brother in RR
17.6.2005 11:16:47   
Anonimen
Ja, ča pa ne zastopm...sej včas se delam da ja, ampk včas pa povem, da ne...itak sem zmedena...kr neki. Mi je pa fajn, da ti je lepš zarad mene :)- men je dons zarad Neve :bravo:

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Big brother in RR
17.6.2005 11:17:38   
JASNA D
a zaradi gosenice????? Jaz ti prinesem živih zelenih, kolikor hočeš!

Jasna

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Big brother in RR
17.6.2005 11:19:45   
dory
pisuka jasna..to je pa zlo neprijetna stvar...pa za :hudicek: zakwa se majo za vtikat? a nimajo druzga dela?

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Big brother in RR
17.6.2005 11:20:21   
baguSka
Joj Jasna oprosti. Resn sem tvoj tretji post zgrešila.:ups:

Pa ne delam se norca no - to res ni moja vrlina.:ups::ups::ups:

Verjamem da ti zna bit tole zloooooo zoprn in si sploh ne upam postavt v tvojo kožo :zmeden::( Midve s taščo sva se samo cca en tedn mau postran gledale (niti se ne spounem več kaj je že blo) pa mi je blo za zjokat.:(

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Big brother in RR
17.6.2005 11:20:34   
Anonimen
Jasna ma ne pol spet ne bojo celo noč spali!!!!
Gosence se bojo sprehajale one ne spijo:)-

(odgovor članu JASNA D)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Big brother in RR
17.6.2005 11:21:27   
baguSka
A res ne spijo :zmeden::ups:

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Big brother in RR
17.6.2005 11:24:10   
JASNA D
baguska, saj nisem bila huda, sam sem pozabila mal smajlije vključit:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Saj s taščo se sploh nisva sporekli, ker o tem nič ne ve - ker ne sme vedeti. Mož in njegov brat ne dovolita. Jaz pa že 14 dni hodim s kopijami tistih postov v torbici, da ji vse to pokažem, povem mojo plat zgodbe, pol pa naj tašča sama pove, kako ona vidi te stvari. Po moje se ne bi kregala, verjetno bi bila žalosta, razočarana - ampak je tip ženske , ki še preveč odpusti. Tako, da bom nekega dne šla do nje in to naredila, pa čeprav bova z možem imela potem celega vraga doma. Se bo že porihtalo.

Jasna

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Big brother in RR
17.6.2005 11:29:48   
baguSka
Ok pol.:ups:

Ta korak ti pa toplo svetujm. Res. Če te to mori to razpuci in čimprej. Sej se bosta tud vidva z možom hitr pomirila, če bo vidu da je tašči oz. njegovi mamici ql.;) Men moj vedno reče če mi kej ni všeč al pa če se s čem ne strinjam, nej se sama z njo zmenm. In se! Kaj pa čm.:zmeden:

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?