|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Biba26 - tudi tebi čestitke
28.5.2007 21:31:46   
sayuri
Seveda si tudi naša Biba26 zasluži čestitke za user posted image  in čisto svojo temo.

Si že tako lep dan sedaj v večeru tudi ti polepšala s prelepo novičko. user posted image user posted image user posted image

Čestitke Biba in upajmo, da sta dva user posted image user posted image user posted image

J U P I I I I I I I I I user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 28.5.2007 23:14:16 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bib26 - tudi tebi čestitke
28.5.2007 21:36:20   
pika74
ČESTITKE TUDI TEBI !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IN LEPO NOSEČNOST

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2007 21:37:59   
monikap
Biba26 tudi tebi iskrene čestitke in naj stauser posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2007 21:43:51   
soncek.djukelica
Sayuri, prav imaš,da si odprla čist novo temo za našo Bibo!
Čist vsaka nosečka si ga zasluži!
Biba, čestitke, iskrene čestitke!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2007 21:49:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2007 21:50:20   
Anonimen
ČESTITKE MAMI!user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil nežna -- 28.5.2007 21:51:14 >

(odgovor članu soncek.djukelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2007 21:56:39   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

čestitke novi srečki nosečki.Zdej pa pazi na svoj trebušček...

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2007 21:56:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image

Lepo nosečnost ti želim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2007 21:57:46   
Pingvinčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za user posted image . Želim ti čim lepših user posted image in zdravo user posted image ali user posted image user posted image -

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2007 22:19:59   
Blacky30
Čestitke tudi od mene!!!! Pa to ni biba77 oz. Astra, ne?

No, kljub temu ti iskreno čestitam, ker si res vsaka posebej zasluži, da ji je dano materinstvo.user posted image

In moram povedati, da me veseli, da se za vsako novo user posted image  odpre nova tema, ker so se vse RR-jevke malo preveč naselile po temah in skupinah, ki jih ne folgam sledit in brat vsak dan, saj jih je ful preveč. In potem včasih čisto slučajno zasledim kako staro znanko, ki piše o tem, da je user posted image , jaz pa user posted image , ker nič o tem ne vem. Nismo več one big happy family, kot je bilo to v letu 2004, ko sem prišla, takrat je vsaka za vsako vse vedela. Malo mi je žal za tistimi cajti.
No, to sem morala povedat.user posted image

Pa še enkrat.....ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.5.2007 23:15:02   
Bonnie_RR
Čestitke za user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.5.2007 23:31:04   
blanč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image biba

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Biba26 - tudi tebi čestitke
29.5.2007 8:53:37   
Špelka
Biba 26 - tudi tukaj čestitke! user posted image user posted image user posted image  Pa naj bosta eden ali dva - le da bo zdravo in da srečno pridete do konca! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2007 9:07:34   
GoYa
Biba26, čestitke. Uživaj lepo in breskrbno nosečnost.

P.S.: Blacky30, ne, to ni biba77 oz. Astra user posted image .

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.5.2007 9:17:10   
koala
Biba26 user posted image user posted image user posted image sem ful vesela zate.
Čestitke, uživaj in naj bo nosečnost mirna!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.5.2007 9:21:34   
biba26
Punce hvala za vse čestitke

Sem res vesela nad takšnim velikim odzivom.user posted image
Še posebaj zdaj,ko bi človek rad celemu svetu povedal,da si ,pa še vseeno raje zadržimo nekaj časa med štirimi stenami.Dandanes je pač tak,da nikol ne veš.Pa saj ta čas bo hitro minil,pol pa se bom že lahko hvalila okoli.
11.6 imam UZ in takrat upam,da bo vse ok z mojim user posted image oz. user posted image user posted image

Zdaj pa intezivno držim pestke ša za vas,da bom lahko čimprej vrnila vse lepe želje!

Lp Biba user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.5.2007 9:22:01   
andreja2000
Biba26  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako lepo,sem res vesela,iskrene čestitke in seveda lepo in zdravo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.5.2007 9:24:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
29.5.2007 9:25:44   
Ancy
Čestitke Biba user posted image user posted image pa zdravo bibo in/ali bibona čez 8 messecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.5.2007 9:39:01   
PAMELA
Biba,
tudi od mene - želim ti iz srca vse najlepše in uživaj v teh trenutkih, na katere si čakala toliko neuslišanih let.
Resnično ti privoščim in upam, da se ti bom kar kmalu tudi sama pridružila.
Fajn mi bodi

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.5.2007 9:54:45   
Staša1
Čestitke in uživaj!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.5.2007 13:19:17   
sonchek
Čestitke iz vsega srca!!!!!

user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.5.2007 13:22:54   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: PAMELA

Biba,
tudi od mene - želim ti iz srca vse najlepše in uživaj v teh trenutkih, na katere si čakala toliko neuslišanih let.
Resnično ti privoščim in upam, da se ti bom kar kmalu tudi sama pridružila.
Fajn mi bodi

Biba,za tole vem,da je bilo iz srca,zato se kar podpišem!!!!

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.5.2007 13:25:05   
citrončica
!!!!! pa da ne boste mislile,da za ostale dvomim,da ste ji zaželele iz srca !!!!
onidve že vesta,kaj sem mislila,
sory,če je čudno izpadlo!!!!user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.5.2007 13:33:07   
lana38
biba26, čestitam!user posted image

lana38

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.