blaža
|
glede na vaše dohodke,.. vama ne pripada nič dodatnega, kokor jaz vem. Jaz sem po obeh porodniškah ostala brez službe,..pa smo se znašli in preživeli. Mogoče bi si lahko, če bo sila, tvoj mož še kako honorarno delo našel popoldne, če bo res kriza z denarjem. No sej prav , da razmišljata o tem kako bosta tole zvozila, ampak glede na to, da sta oba zaposlena, pa čeprav v podnajemu,.. ne vidim razloga , da se ne bi odločla za otroka. Pol bosta pa sproti vidla kako bo in počasi furala. jaz sem mela službo za stalno,.. pa se je zakompliciralo, ko sem zanosila,.. sem komaj do porodniške prišla takrat,..cela štala v glavnem, pa sem vse preštudirala, da bo ja ok,.. pa sva bila tudi podnajemniika. No sedaj imam dva otroka, uredili smo si, da snimo več podnajemniki, kupli stanovanje, imam dva krasna otroka,.. celo službo sem po sedmih letih dobila ( pa ne da ne bi v mes delala, le službe nisem imela ), no sedaj mi je še to ratalo,.. vse se pol nekako obrne,.. razmišljaj pozitivno. nekaj pogojev maš že ok, če sta oba zaposlena, vse drugo je pa itak,.. nihče ti ne more nič garantirat kako se stvari obnrejo, ampak, če sta pripravljena delat, bosta nekako šla skozi, pa če bo še ne vem kakšna kriza.