|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bi se odločile za nosečnost, če ...
29.1.2013 13:16:39   
Anonimen
Bi se odločile za otroka (nosečnost), če:
- bi imele rešen stanovanjski problem (s kreditom, seveda)
- če bi partner imel službo za NDČ (1300 neto)
- če bi vi pravkar izgubile službo in ne bi izgledalo, da jo boste kmalu dobile
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bi se odločile za nosečnost, če ...
29.1.2013 13:58:18   
pelin
Bi se odločila za nosečnost če....bi imela ob sebi partnerja , s katerim bi si skupaj želela imeti otroka...
....bi mi zdravje to dopuščalo....bi si želela drobno štručko, ki bi zrasla iz najine ljubezni......
Vse drugo kar ti sprašuješ je postranskega pomena....s tem ne mislim da jih moraš imet toliko kolikor jih Bog da....samo...ljuba duša....če se že k spočetju otroka spravljaš tako preračunljivo,raje ne razmišljam kako šele ostale zadeve v življenju izvajaš....vse se žal ne da skalkulirati veš...in prav je tako....pa tudi, če se ti vse izide po tvojih matematičnih izračunih...veš...devet mesecev je kar dolga doma....marsikaj se v tem času lahko zgodi, kar ne bo pasalo v tvojo enačbo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2013 14:17:52   
Anonimen
V življenju se nikoli ne izide vse po naših planih ...

Pri nama je osnovni preračun tudi pomemben pri odločitvi za otroka.

Za 1. sva se odločila pri:
- jaz služba za DČ, 900 eur neto
- mož pripravniška za 9 mes (z obetom podaljšanja v NDČ), 1000 eur neto
- stanovanjski problem rešen začasno - 50m2 v družinski lasti (ne pa najini)

#2 se je odločila za naju pri:
- moja služba - isto, le da ne delam več za polni del. čas zaradi majhnega otroka doma (plača okoli 500 eur)
- moževa služba - NDČ, 1300 eur neto
- stanovanje še vedno isto
- enega otroka že imava ...

Na tvojem mestu - sploh če je to 1. otrok - da, bi se odločila za nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2013 14:26:02   
ThinkPink
Podpis pod Pelin.

Drugače pa - točno takšno situacijo sem imela jaz pred prvim otrokom: partner NČ, pribl. ista plača, in stanovanjski kredit, jaz absolventka, brez dohodkov. In ja, želja po otroku. Tako bom rekla - kar se financ tiče, smo preživeli, pač sproti smo imeli, oblečeni smo bili, občasno tudi kakšen izlet...varčevali pa nismo, ker toliko ni ostalo. Je pa plus, da sem lahko bila z otrokom leto in pol (ker sem bila do takrat brez službe) in mi še danes ni žal. Zdaj imamo drugega otroka, denarja malenskost več (še moja plača zraven), pademo pa v večji razred vsepovsod (torej manj otroških, večja položnica za vrtec itd), s tamalim pa ne bom mogla biti doma do leta in pol...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2013 15:35:37   
MissTerious

Veš, pri enem otročku gre....kljub morebitni brezposelnosti enega starša,....
Pri drugem otročku je že treba malce reorganizacije življenja...
Za tretjega in več pa je potrebna absolutna sigurnost in stabilnost v družini, saj kot starš nočeš, da bi zavoljo tvojega starševskega nagona trpeli otrokovi sorojenci...

To je pač moje mišljenje...mislim, da bi se o tem morala pogovarjati s partnerjem in ne z nami. Konec koncem bosta vidva šla skozi nosečnost, porod in vse, kar otroček prinese v vajino življenje...

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2013 21:10:06   
mari1234
meni se zdi pa zrelo in odgovorno tako razmišljanje. hvalabogu ne bo spet nekaj otrok odvisno od državne (socialne) pomoči in ne bo še ena mamica pisala, da je brezposelna in spraševala, kaj ji pripada user posted image
svoje otroke naj bi preživljali sami

(odgovor članu MissTerious)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2013 21:23:23   
pelin
In po čem sklepaš da tu ne bo tako....ravno takšni preračunljivci se najraje obračajo na socialo...ravno takšni najbolj vedo kaj vse jim pripada in to tudi vedno izkoristijo, najdejo sto in eno luknjo....res...mogoče gre tu za neko previdnost pri načrtovanju družine, ni pa nujno....lahko gre preprosto zato, če se ji ob takšni finančni, stanovanjski in drugi situaciji otrok " izplača"....in v končni fazi...kot sem že napisala...se v tem času predenj bosta pridelala dojenčka lahko marsikaj spremeni na bolje ali na slabše....nikoli se ni dalo do potankosti planirati prihodnosti...v sedanjih časih pa še zdaleč ne....Če gre tu za tretjega, petega...otroka, se človek res spravi tako bolj podrobno kalkulirat in nekako bolj cincat...vendar če je tu vprašanje o prvem otroku...če je tu resnično prisotna obojestranska želja...se mi zdi ob takšni situaciji, kot jo imata " bodoča" starša, cincanje brezvezno...
V bistvu sem tule bolj kot ne dobila občutek, da tule ne gre za obojestransko željo, temveč se tu dva razhajata....in eden našteva razloge za in drugi proti...eden , ki si otroka želi, se mu zdi njuno ekonomsko stanje čisto zadovoljivo...drugi, ki si ga ne želi, pa na to ne gleda tako....Če imam prav, bosta lahko ob tem neskladju želja imela zlat grad in finančno priskrbljenost za vedno , pa bo še vedno premalo denarja in finančne gotovosti, da bi uštimala otročka....

(odgovor članu mari1234)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2013 22:27:13   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pelin

V bistvu sem tule bolj kot ne dobila občutek, da tule ne gre za obojestransko željo, temveč se tu dva razhajata....in eden našteva razloge za in drugi proti...eden , ki si otroka želi, se mu zdi njuno ekonomsko stanje čisto zadovoljivo...drugi, ki si ga ne želi, pa na to ne gleda tako....Če imam prav, bosta lahko ob tem neskladju želja imela zlat grad in finančno priskrbljenost za vedno , pa bo še vedno premalo denarja in finančne gotovosti, da bi uštimala otročka....

Ojoj ... iz enega mojega prispevka na forumu si ti naredila psihološko analizo mene in mojega partnerja. Bravo. Res! Vsaka čast!

No, naj ti povem, da se motiš. Oba s partnerjem si otroka zelo želiva. In ja, bil bi najin prvi.

Praviš, da sem preračunljiva. Ne vem kje vidiš preračunljivost v mojem vprašanju. Ampak lej, to niti ni moj problem. Vem, da živim pošteno in vedno bom. Ne živim na DSP, ampak si vsak evro zaslužim sama, s svojimi rokami in ne čakam, da mi bo kar padlo z neba.

Zakaj sem pa postavila to vprašanje na forum, je pa čisto moja stvar. Zato, da bi iskala luknje v zakonu pa zagotovo ne.

(odgovor članu pelin)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2013 22:31:07   
josephine27

IZVIRNO SPOROČILO: mari1234

meni se zdi pa zrelo in odgovorno tako razmišljanje. hvalabogu ne bo spet nekaj otrok odvisno od državne (socialne) pomoči in ne bo še ena mamica pisala, da je brezposelna in spraševala, kaj ji pripada user posted image

se strinjam s tem, da naj bi otroke preživljali sami. samo življenje se včasih obrne tudi tako kot nismo planirali. lahko rečeš zdaj imam dovolj, da lepo živimo z enim, dvema, tremi, kolikor se pač odločiš. kdo jamči, da bo enako čez dve, pet, dest let. preden otroci odrastejo je dolga doba. in ndč ti prav nič ne pomaga če gre firma v stečaj. poznam družine ki jim je šlo super pred 10 leti, ko so se odločali za otroke, zdaj pa komaj iz meseca v mesec pridejo. zato se mi zdi vsako kalkuliranje glede otrok nesmiselno. ok pustimo primere, ko sta oba brez službe. ampak al bomo s toliko evri prišli skoz al ne... vsak ima drugačen življenski stil.

(odgovor članu mari1234)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2013 23:17:55   
Anonimen

podpis pod tole

res je, da noben ne ve, kaj nas čaka v prihodnosti, ampak samo ljubezen pač ni dovolj, da spraviš otroka na svet

(odgovor članu mari1234)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2013 7:47:00   
josephine27

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

podpis pod tole

res je, da noben ne ve, kaj nas čaka v prihodnosti, ampak samo ljubezen pač ni dovolj, da spraviš otroka na svet

mogoče ljubezen res ni dovolj. je pa prva in daleč najpomembnejša stvar, da se za otroka odločiš. žal jih vse več na to pozablja. potem pa ukvarja z ločitvami, preživninami itd. trdno partnerstvo je prvi pogoj za srečne otroke. in boljša popotnica za življenje kot kup denarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.1.2013 8:06:25   
pelin
Zakaj sem pa postavila to vprašanje na forum, je pa čisto moja stvar. Zato, da bi iskala luknje v zakonu pa zagotovo ne.

Prav imaš in tudi moj odgovor je nekako moja stvar...nekako moje predvidevanje.....napisala sem, da le ugibam kaj je vzrok, da si tako cagava pri takšni odločitvi....pri svojem spraševanju si bila pač precej skopa in pomanjkljiva v zvezi z "odločujočimi" se argumenti o rojstvu otroka...očitno si pričakovala da ti bomo odgovorili enako suhoparno kot ti sprašuješ..z "da", "ne" in " mogoče"....čisto po matematičnouser posted image ...žal že sama tema ne more biti matematično obravnavana...če pa jo nasloviš še na ta forum, pa skoraj nemogoče pričakuješ, če misliš, da boš dobila takšne odgovore.... tu pač smo v večini take, da rade svoje odgovore malo zargumentiramo, razvlečemo....naredimo po tvoje rečeno psihološko analizouser posted image ....

Ok...dost heca....pa naj bo po tvoje....glede na tvoje vprašanje je moj odgovor:da
Če ti mnenje nekega foruma in neznancev na njem toliko pomeni, potem te bomo najverjetneje kmalu brali tam nekje med "oktobrčicami 2013"....samo škoda je veš, ker ne bomo vedele da si to ti, ker si tule anonimna....baj de vej...zakaj pa se sploh skrivaš za anonimnost...a je načrtovanje nosečnosti nekaj sramotnega...aja...spet ga biksam...to je tudi, tako kot vprašanja v tvojem postu, čisto tvoja stvar....user posted image
Srečno, pa kakor koli se boš odločila....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.1.2013 8:09:31   
pelin
mogoče ljubezen res ni dovolj. je pa prva in daleč najpomembnejša stvar, da se za otroka odločiš. žal jih vse več na to pozablja. potem pa ukvarja z ločitvami, preživninami itd. trdno partnerstvo je prvi pogoj za srečne otroke. in boljša popotnica za življenje kot kup denarja.

Joj...sem vedela, da sem spet preveč nakladala zgoraj in si me prehitela....pa ravno tole sem hotla napisat...eh....user posted image kaj čem drugega zdej...Podpis....

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.1.2013 8:29:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

se strinjam s tem, da naj bi otroke preživljali sami. samo življenje se včasih obrne tudi tako kot nismo planirali. lahko rečeš zdaj imam dovolj, da lepo živimo z enim, dvema, tremi, kolikor se pač odločiš. kdo jamči, da bo enako čez dve, pet, dest let. preden otroci odrastejo je dolga doba. in ndč ti prav nič ne pomaga če gre firma v stečaj. poznam družine ki jim je šlo super pred 10 leti, ko so se odločali za otroke, zdaj pa komaj iz meseca v mesec pridejo. zato se mi zdi vsako kalkuliranje glede otrok nesmiselno. ok pustimo primere, ko sta oba brez službe. ampak al bomo s toliko evri prišli skoz al ne... vsak ima drugačen življenski stil.

Glej saj ne vprašuje za deset let vnaprej, ampak za zdaj. Nihče ne ve kaj se lahko v prihodnosti zgodi, bolezen, nesreča, .... in tako razmišljat je res bv.
Da pa nekdo preden da se odloči za otroka, malce pogleda finančno stanje in da ima rešen stanovanjski problem je pa samo pohvalno. Še preveč, večina žensk se odloča impluzivno za otroka, ker si ga želi, ker ga imajo že vse, ker...., nima pa pošlihtanih osnovnih življenskih razmer, pa živi v stilu: eh saj nekako že bo. Potem pa jamrajo po forumih, pa fehtarijo ipd., na koncu še ljubezen izpuhti in kaj ostane? Sama z otrokom in ne ve kod ne kam.
Tudi to, da je ženska brezposelna in da živi pri partnerju in v večji meri čist odvisna od njega, ni po mojem okusu in bi krepko premislila, če bi se podala v nosečnost.

(odgovor članu josephine27)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
30.1.2013 8:33:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.1.2013 8:41:48   
josephine27
Tudi to, da je ženska brezposelna in da živi pri partnerju in v večji meri čist odvisna od njega, ni po mojem okusu in bi krepko premislila, če bi se podala v nosečnost.

Tega pa ne razumem čisto. Kje pa naj bi živela? Vsak na svojem koncuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.1.2013 8:47:41   
ta*mala
Moram še jaz malo pokomentirat, pa sploh ne posta Anonimne - ki je to spraševala, ampak kar tako, zase...

Pri nas je bila situacija taka - najprej fax, potem služba, pa stanovanje, pa redna služba... pri vsem tem lahko naredim kljukico...

Da bi imela user posted image sva začela razmišljati, ko sva še imela službo - moj za nedoločen čas, jaz za določen z zelo slabo plačo glede na mojo izobrazbo... in potem smo se lotili "dela"... pa ni uspelo prvič, drugič, tretjič... in čas leti naprej, potem je končno uspelo, a se je na žalost končalo prehitro, s SS... malo po tem pa brca v rit v službi...

Že tako sva čakala nekaj let, preden sva se sploh začela pogovarjat o otroku... ko se je vse poklapalo ni šlo, zdaj sem jaz brez zaposlitve, ampak vseeno delava na tem, da bova zagledala user posted image ko nama bo namenjeno, ko bo ratalo. Ne glede na to, ali bom v tem času dobila službo ali ne.

Marsikatera bo rekla, da sem neodgovorna... ampak če hočem čakat na novo službo, lahko spet čakam mesece, mogoče celo leto... in se mi potem spet zgodi isto - bog ne daj, da bi šlo spet kaj narobe, ampak samo razmišljam. Vsak dan pošiljam prošnje, iščem službo, ampak tudi če jo dobim sedaj, bo spet "čudno" če že takoj povem, da sem user posted image , se vam ne zdi?

In ne, nimam namena nikogar izkoriščat, nisem zanalašč in po svoji volji na zavodu, ampak če nama rata sedaj, ko sem na zavodu, se ne bom sekirala... se bom že znašla, vedno in velikokrat sem se že in verjamem, da se bom velikokrat še mogla. Meni žal tudi čakanje da se vse poklapa ni prineslo tega, kar si želim... pa sem v bistvu spet na začetku

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.1.2013 9:13:17   
pelin
Glej saj ne vprašuje za deset__ let vnaprej, ampak za zdaj. Nihče ne ve kaj se lahko v prihodnosti zgodi, bolezen, nesreča, .... in tako razmišljat je res bv.
Ne ona ne sprašuje za zdaj, saj ne bo danes rodila...ona v bistvu pričakuje, da bo imela enako finančno situacijo , ki jo ima danes tudi čez devet mesecev...to pa je resnično brez veze....te zadeve se žal ( sploh v današnjih časih) spreminjajo, dnevno, tedensko....kaj šele v devetih mesecih....nihče na prihodnost čez deset__ let ni niti nakazal, pomislil...

Da pa nekdo preden da se odloči za otroka, malce pogleda finančno stanje in da ima rešen stanovanjski problem je pa samo pohvalno. Še preveč, večina žensk se odloča impluzivno za otroka, ker si ga želi, ker ga imajo že vse, ker...., nima pa pošlihtanih osnovnih življenskih razmer, pa živi v stilu: eh saj nekako že bo. Potem pa jamrajo po forumih, pa fehtarijo ipd., na koncu še ljubezen izpuhti in kaj ostane? Sama z otrokom in ne ve kod ne kam.
Ne v zadnjem času se na žalost ogromno mladih o rojstvu otroka odloča na takle način podobno kot se avtorica.....kar je naravnost žalostno...takšno strogo načrtovanje naraščaja se mi zdi neprimerno, nepotrebno ( s tem ne mislim zaletavega masovnega delanja otrok), sploh če sta partnerja zdrava...zelo malo je takih impulzivnih, ki jih ti opisuješ....tisti, ki jih ti opisuješ so še iz malo nazaj, ko je bila sociala in država na sploh bolj naklonjena množičnemu rojevanju....tisti pa res sedaj vlečejo bolj kratko...samo tisti so v večini še vedno impulzivni in še vedno tako živijo...to je pač druga skrajnost, ki je prav tako neustrezna kot pretirano caganje in preračunavanje...

Nikjer nisem zasledila da ona živi pri partnerju....kot razumem, sta za rešitev skupnega stanovanjskega problema najela kredit, tako da bo stanovanje nekega dne najbrž od obeh...In ženska je odvisna od partnerja le toliko kolikor sama želi biti....tu se ne govori le o financah... in tako kot je v partnerstvu reševanje stanovanjskega problema skupno , je tudi načrtovanje in podajanje v nosečnost.....tu se ne gre, da bi le ona razmislila o tem, če bi se podala v nosečnost...fizično je že ona tista...toda podajanje v nosečnost ni le nošenje trebuha, temveč marsikaj drugega tudi...kar je na obeh...pač skupna odločitev...

< Sporočilo je popravil pelin -- 30.1.2013 9:15:59 >

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.1.2013 10:03:21   
Najaa
Na žalost so taki bedni časi, da... mora folk tako razmišljat... skozi oči financ. Jaz priznam, da če bi imela samo enega otroka, zdajle ne bi delala še na enem. Ko sva se odločila za otroka, je bila najina situacija čisto drugačna kakor je danes. Tako pač je in popolnoma razumem taka vprašanja. Samo ljubezen žal ne nahrani lačnih ust.
Anonimna, v tvojem primeru bi se odločila za otroka, ja. Služba vsaj enega partnerja in rešen stanovanjski problem je v teh časih nekaj, zaradi česar si lahko precej miren.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.1.2013 10:44:07   
Tippi
Morda bom zvenela skrajno neodogovrno, pa mi je vseeno. Zato povem.
Za nosečnost sva se odločila iz ljubezni en do drugega in zaradi želje po otroku, ki bo sad najine ljubezni. Tukaj služba, stanovanjski problem, kariera, šola in še kaj, nima veze.

Jasno, da pomisliš tudi na vse ostalo, pa vendar, ni to bistveno pri odločitvi za otroka! Ne gre zanemariti okoliščin, kot so starost, bolezni, itd.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.1.2013 10:45:18   
Tippi
Služba vsaj enega partnerja in rešen stanovanjski problem je v teh časih nekaj, zaradi česar si lahko precej miren.

Ja. pika.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.1.2013 10:54:10   
Anonimen
1300 neto plače, moj bog, bi bili bogati če bi toliko zaslužil.
500 evrou plače, jaz brezposelna, s tem da sva si komlet stanovanje, veliko 100 kvadratov opremila v 7 mesecih, in najinemu otroku ni nič mankalo. in vsake 3 mesece si gremo glavo kam spočit, naj bo to eu prestolnica ali pa toplice. in ja z najinimi (sedaj) 900 evri. vse se da če se želi.

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
30.1.2013 13:21:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

1300 neto plače, moj bog, bi bili bogati če bi toliko zaslužil.
500 evrou plače, jaz brezposelna, s tem da sva si komlet stanovanje, veliko 100 kvadratov opremila v 7 mesecih, in najinemu otroku ni nič mankalo. in vsake 3 mesece si gremo glavo kam spočit, naj bo to eu prestolnica ali pa toplice. in ja z najinimi (sedaj) 900 evri. vse se da če se želi.

vse se da, če se želi in če država - ki pa pobere od davkoplačevalcev, ki delajo - da dovolj zraven, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
30.1.2013 16:39:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Morda bom zvenela skrajno neodogovrno, pa mi je vseeno. Zato povem.
Za nosečnost sva se odločila iz ljubezni en do drugega in zaradi želje po otroku, ki bo sad najine ljubezni. Tukaj služba, stanovanjski problem, kariera, šola in še kaj, nima veze.

Jasno, da pomisliš tudi na vse ostalo, pa vendar, ni to bistveno pri odločitvi za otroka! Ne gre zanemariti okoliščin, kot so starost, bolezni, itd.

Kaj nima veze? A boš rekla, da nimaš službe, da nimata kjer biti in sta brez financ. Ja, ja, ...

Seveda ni bistveno, je pa pomembno! Če samo pogledaš, koliko rr-jevk ima težave, ker živijo pri materah, taščah, se drenjajo v majhnih stanovanjih ali plačujejo ogromne najemnine. Potem pa nimajo za osnovne potrebščine. Raje prvo pamet v roke, nato srce in ne obratno.

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
16.2.2013 20:31:22   
emibu
Grozno,grozno,grozno! Ravno zaradi takih ljudi ki razmišljajo z "glavo" namesto s srcem smo tam kjer smo in smo ljudje slabši od najslabšega!
Rodila sem pri 16 letih v 1. letniku srednje šole brez vsega in brez da bi pomislila na to da ga ne bi imela ker nimam financ-vse se da če se hoče je bil vedno vedno moj moto.
Letos bom dopolnila 20 let živiva v 170 kvadratov velikem novem stanovanju,letos kupujeva avto,moj ima plačo borih 1000 eur jst pa kar pride tu pa tam preko študenta. Poleti na morje,pozimi kako znese v toplice na oddih ali smučanje. Pa smo srečni,midva srečna,mali srečen! Življenje je lahko tako hudičevo lahko če si ga le ne kompliciramo!

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.