|
RE: Bi se odločile za nosečnost, če ... 30.1.2013 8:47:41
|
|
|
|
ta*mala
|
Moram še jaz malo pokomentirat, pa sploh ne posta Anonimne - ki je to spraševala, ampak kar tako, zase... Pri nas je bila situacija taka - najprej fax, potem služba, pa stanovanje, pa redna služba... pri vsem tem lahko naredim kljukico... Da bi imela sva začela razmišljati, ko sva še imela službo - moj za nedoločen čas, jaz za določen z zelo slabo plačo glede na mojo izobrazbo... in potem smo se lotili "dela"... pa ni uspelo prvič, drugič, tretjič... in čas leti naprej, potem je končno uspelo, a se je na žalost končalo prehitro, s SS... malo po tem pa brca v rit v službi... Že tako sva čakala nekaj let, preden sva se sploh začela pogovarjat o otroku... ko se je vse poklapalo ni šlo, zdaj sem jaz brez zaposlitve, ampak vseeno delava na tem, da bova zagledala ko nama bo namenjeno, ko bo ratalo. Ne glede na to, ali bom v tem času dobila službo ali ne. Marsikatera bo rekla, da sem neodgovorna... ampak če hočem čakat na novo službo, lahko spet čakam mesece, mogoče celo leto... in se mi potem spet zgodi isto - bog ne daj, da bi šlo spet kaj narobe, ampak samo razmišljam. Vsak dan pošiljam prošnje, iščem službo, ampak tudi če jo dobim sedaj, bo spet "čudno" če že takoj povem, da sem , se vam ne zdi? In ne, nimam namena nikogar izkoriščat, nisem zanalašč in po svoji volji na zavodu, ampak če nama rata sedaj, ko sem na zavodu, se ne bom sekirala... se bom že znašla, vedno in velikokrat sem se že in verjamem, da se bom velikokrat še mogla. Meni žal tudi čakanje da se vse poklapa ni prineslo tega, kar si želim... pa sem v bistvu spet na začetku
|
|
|