Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bi lahko pomagale tudi meni???? 29.4.2005 10:31:16
|
|
|
|
bunkica
|
Ojla............:rozica: Ne vem sicer,kaj vse skupaj naj bi pomenil ta izcedek,upam pa,da je samo kar tako izcedek in ti bo končno uspelo to ,kar si seveda najbolj želiš ,da bi bila :nosecka: . Držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Upanje ostaja..........:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Bi lahko pomagale tudi meni???? 29.4.2005 10:32:01
|
|
|
|
MašaS
|
Zdravo Mojca! Da te malo potolažim. Pred kratkim sem se pogovarjala s prijateljico, ki je sedaj že na koncu nosečnosti. Pa mi je rekla, da je imela na začetku tri dni rjavkast izcedek, tako kot pred vsako M. Ampak o M v naslednjih dneh ne duha ne sluha. No, zdaj pa že nestrpno čakajo :duda:. Želim ti, da bi bilo tudi pri tebi tako! MašaS
|
|
|
|
Bi lahko pomagale tudi meni???? 29.4.2005 10:46:27
|
|
|
|
TANTRA
|
Oj, Mojca, tole pa dobro kaže, škoda ker nisi danes zjutraj naredila testa s Baby checkom ali Clearbulem. Pa bi že vedela če si srečka...:nosecka:Oh, bo do jutri še dolga sploh ker se je tvoj izcedek umiril...Mogoče pa je bila res vgnezditvena krvavitev.....!!!
|
|
|
|
Bi lahko pomagale tudi meni???? 29.4.2005 10:57:32
|
|
|
|
tinkamiška
|
Mojca počaki do juter!:rozica: Me bomo pa cel dan pa celo noč stiskale pesti, velja?:miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska: Tinka
|
|
|
|
Bi lahko pomagale tudi meni???? 29.4.2005 11:03:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Drzim pesti ful ful mocno zate, Mojca! :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Bi lahko pomagale tudi meni???? 29.4.2005 11:06:29
|
|
|
|
cmokec
|
Mojca, kar dobor ti kaže. :)-:)-:)-:)-:)- Jutri pa le probaj test, do takrat pa so moje :miska::miska::miska::miska::miska: samo zate ali bolje za vas. :rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Bi lahko pomagale tudi meni???? 29.4.2005 12:50:33
|
|
|
|
girly
|
držim :miska: mojca. jutri pa naredi CB pa boš vidla. res ti želim, da si :nosecka: pa enga :pujs:, ki te bo spremljal
|
|
|
|
Bi lahko pomagale tudi meni???? 29.4.2005 16:45:29
|
|
|
|
Maša26
|
Mojca, meni se zdi obetavno :pujs::miska::pujs:. Zares!
|
|
|
|
Bi lahko pomagale tudi meni???? 29.4.2005 19:52:36
|
|
|
|
aljča
|
Mojca zopet imamo skupno čakanje kaj bo, samo,da sem jaz ta mesec brez municije in Inseminacije:)-.Zate držim pesti meni pa bolj slabo kaže,ker se mi zdi, da bo do nedelje prišla na obisk:hudicek::(:grrr::(( Alja:metulj::metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Nadležne dlake...dejziUporabljam:depilator (
24%)
kremo (
5%)
vosek (
5%)
britvico (
60%)
drugo (
3%)
nič (
3%)
Število vseh glasov: 474Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!