|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bi lahko pomagale tudi meni????
29.4.2005 10:00:46   
Sulfinija
Pozdravljene v lepem toplem sončnem vremenu.Kako ste kaj punce?
Joj vem,da ste na tekočem z mojo zgodbo zato vas prosim za pomoč.Danes je 28.dan od prejšnje :hudicek: in dva tedna ter en dan,ko sem bla na drugem IUI.V torek se mi je pojavil rjavkast izcedek,ki je bil temno rjav vendar danes je še vedno ta izcedek vendar že bolj svetel.Ha kaj naj bi blo to,resw je da imam pred vsako :hudicek: tako vendar samo kak dan pol pa se tudi meni vlije :hudicek: sedaj pa noče in noče?Kaj mi svetuje ve drage prijateljice?Sem čist :zmeden2: ne vem naj delam test,jutri sem ga hotela,kdaj naj preneham z dabrastonom,...?

Za vsak veš nasvet vam bom iz srca hvaležna in upam,da sem tudi jaz lahko v 9nebesa,kajti pred šestimi leti sem redno :hudicek: imela in bla v 9nebesa?

Vsem skupaj LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.4.2005 10:31:16   
bunkica
Ojla............:rozica:
Ne vem sicer,kaj vse skupaj naj bi pomenil ta izcedek,upam pa,da je samo kar tako izcedek in ti bo končno uspelo to ,kar si seveda najbolj želiš ,da bi bila :nosecka: .

Držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Upanje ostaja..........:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2005 10:32:01   
MašaS
Zdravo Mojca!

Da te malo potolažim. Pred kratkim sem se pogovarjala s prijateljico, ki je sedaj že na koncu nosečnosti. Pa mi je rekla, da je imela na začetku tri dni rjavkast izcedek, tako kot pred vsako M. Ampak o M v naslednjih dneh ne duha ne sluha.
No, zdaj pa že nestrpno čakajo :duda:.

Želim ti, da bi bilo tudi pri tebi tako!

MašaS

Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2005 10:46:27   
TANTRA
Oj, Mojca, tole pa dobro kaže, škoda ker nisi danes zjutraj naredila testa s Baby checkom ali Clearbulem. Pa bi že vedela če si srečka...:nosecka:Oh, bo do jutri še dolga sploh ker se je tvoj izcedek umiril...Mogoče pa je bila res vgnezditvena krvavitev.....!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2005 10:57:32   
tinkamiška
Mojca počaki do juter!:rozica: Me bomo pa cel dan pa celo noč stiskale pesti, velja?:miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2005 11:03:39   
Anonimen
Drzim pesti ful ful mocno zate, Mojca! :miska::miska::miska:

Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2005 11:06:29   
cmokec
Mojca, kar dobor ti kaže. :)-:)-:)-:)-:)- Jutri pa le probaj test, do takrat pa so moje :miska::miska::miska::miska::miska: samo zate ali bolje za vas. :rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 7
29.4.2005 12:50:33   
girly
držim :miska: mojca. jutri pa naredi CB pa boš vidla. res ti želim, da si :nosecka:

pa enga :pujs:, ki te bo spremljal

Neposredna povezava do sporočila: 8
29.4.2005 16:45:29   
Maša26
Mojca, meni se zdi obetavno :pujs::miska::pujs:. Zares!

Neposredna povezava do sporočila: 9
29.4.2005 19:52:36   
aljča
Mojca zopet imamo skupno čakanje kaj bo, samo,da sem jaz ta mesec brez municije in Inseminacije:)-.Zate držim pesti meni pa bolj slabo kaže,ker se mi zdi, da bo do nedelje prišla na obisk:hudicek::(:grrr::((
Alja:metulj::metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 10
29.4.2005 19:55:40   
KMALU
Naredi test in sporoci. Drzim pesti.:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Nadležne dlake...
dejzi

Uporabljam:

depilator (24%)

kremo (5%)

vosek (5%)

britvico (60%)

drugo (3%)

nič (3%)

Število vseh glasov: 474

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!