Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bi bilo lahko to od zobkov? 21.7.2006 9:03:40
|
|
|
|
žarnica
|
Hčerka bo stara 1 leto in zadnji teden je ponoči živi obup. Zbuja se parkrat na uro, ji je treba dudo dat in jo nazaj zaspat. Sinoči pa je bila nemogoča,pa še sami sva bili doma. Do polnoči je lepo spala,potem se je pa začelo dretje, kakšnega še nismo slišali. Drla se je kot, da bi ji nevemkaj delal, na vso moč, pol je bila pa cela zadihana in spet ne nazaj spat. Tako sva bedeli od polnoči pa do 3.30h, ko je le zaspala. Čez par minut spet dretje, pa spet tolažba, dretje,....in tako do 8.30h. Spala ni nobena 1 celo uro. Lačna ni bila (sem ji naredila mleko, ni hotela jesti), pila je vso noč. Je možno,da bo kak zob prikukal ven? Zdaj ima 4 zgoraj in 4 spodaj in pri nobenem ni bilo problemov. Ji gre mogoče kak kotnik ven? Dlesni ima trde, videt pa ni nič. Mažemo z gengigelom. Dva dni nazaj je imela malo čez 38°C vročine, smo jo zbili s svečko in je bilo potem vredu. Nevem več kaj naj si mislim,kaj bi ji bilo.
< Sporočilo je popravil žarnica -- 21.7.2006 9:04:35 >
|
|
|
|
RE: Bi bilo lahko to od zobkov? 21.7.2006 9:33:13
|
|
|
|
total
|
Mi mamo zadnje dva dni tudi takšne štorije,zjutraj pa spi do 9.30,jaz pa .
|
|
RE: Bi bilo lahko to od zobkov? 21.7.2006 9:59:50
|
|
|
|
šnucika
|
tudi mi nič ne spimo ....že dva dni!Tamala ima 7 mesecev in pričakujemo zobke,ki pa jih ni od nikoder...ponoči pa jok in stok,pa ni lačna,ne žejna....pa kar kakat je spet začela sredi noči.... upam,da je to prehodno!
|
|
RE: Bi bilo lahko to od zobkov? 21.7.2006 10:46:17
|
|
|
|
lenika
|
Kaj pa, če jim je samo enostavno prevroče?
|
|
|
|
RE: Bi bilo lahko to od zobkov? 21.7.2006 10:55:10
|
|
|
|
žarnica
|
lenika,naši ni prevroče, ker ima samo bodi s kratkimi rokavi, pa ponoči se full ohladi.
|
|
|
|
RE: Bi bilo lahko to od zobkov? 21.7.2006 11:29:51
|
|
|
|
marty5
|
A je kaj v zraku? pri nas je tako že 4 dni - ponoči non stop zbujanje, čeprav kar jamra in joče z zaprtimi očmi.....nimam pojma, kaj je. Ampak tudi jaz upam, da mine - čim prej!
|
|
RE: Bi bilo lahko to od zobkov? 21.7.2006 14:28:14
|
|
|
|
NRMM
|
Tudi pri nas je tako že 3 dni , zbuja se mi zdi vsako uro, lačna ni, vroče ji ni, vedno ji ponudim za pit, včasih pije, včasih ne mogoče tudi nas mučijo zobki (kmalu bomo stari 7 mesecev in še nima nobenega), ker mi že en čas prespimo noč, zdej pa je urnebes . Pa navadno je spala do 8-8.30, zdej pa je ob 5.45-6 zanjo že dan .
|
|
RE: Bi bilo lahko to od zobkov? 21.7.2006 15:11:00
|
|
|
|
romta
|
Ja pri našem je skoraj vedno tako kadar so zobki. Ko mu je prvi poglrdal ven nisem pričakovala tega in sem bla ponoči kar malo jezna nanj in sem mu zelo strogo rekla naj že neha. Pa je revček še kar jokal. Vendar sedaj nekako vem kdaj bo to ker ima tud mal driske, tko da takrat še jaz potrpim z njim in ga raje ponoči pocrkljam ker mora bit res grozno . Mine pa v kakšnem dnevu ali dveh. Pa čimveč lepih zobkov!
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?