Ploha
|
mišk: ja bakterija se rada ponavlja,...do zdej sm jo imela 4x,...kako bo pri naslednjem porodu ne vem, predvidevam pa, da ker bo že v naprej vidla da sem ga imela v 1 nosečnosti mi bo še 1x naredila bris in na podlagi brisa reagirala,... bris mi je naredila v 10 tednu, in pol ko je bil pozitiven mi je napisala v mat. knjižico, ker sem se zdravla naj ga ne bi bilo več, sam lahko pa da je že spet,...pa dvomim da mi bo spet bris vzela, pa antibiotike dajala,...pa itak je useen,...važn da pri porodu opozorim na to, pa bo vse kul,... mišk vidm da te ful skrbi,... vse se reši, sam povej v P pa bo kolkr jest vem, ni nujno da dobi dojenček tudi antibiotik, če ga dobiš ti dovolj že pred iztisom ga ne,...(to mi je znanka povedala, ko je imela sama streptokok in je rekla, da ga je sama dobila, otrok pa ne) Petri: predlagam ti, da ga narediš, kaj pa je 40 evrov proti najhujšemu,...(jst imam srečo, da mi to dela zastonj, tko da ne vem kako je s tem drugje, mi je čudno da nekje je za plačat nekje pa ne,...)
|