|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Beta Hcg
16.1.2007 12:34:10   
Čakajoča
Pozdravljene!

Mene pa zanimajo vrednosti Beta Hcg!

Ali ima katera podatke o teh vrednostih, po tednih nosečnosti oz. iz svojih izkušenj (koliko se imele)!?

Jaz sem v soboto imela 8oo, v ponedeljek v 1.200 in sem v 6. tednu nosečnosti!

kakšno je vaše mnenje!?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Beta Hcg
16.1.2007 13:01:11   
silvy
Čestitam!

Če narašča betaHcg pomeni, da si noseča. Tako je bilo pri meni. A se te naročili, da daš še enkrat kri za beta Hcg? Jaz sem dala 3x.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2007 14:03:43   
Čakajoča
Moja zgodba je takšna:

V soboto me je bolelo v spodnjem delu trebuha in sem šla na ginekologijo!

Ko je naredila ultrazvok je rekla, da ploda ni videti in da bi moral biti večji (sem v 6. tednu nosečnosti)!

Sprejeli so me in sem bila tam do včeraj!

Ponovno so naredili ultrazvok in so rekli, da je gestracijski obroček velik 5mm in se ne vidi ali je v njem tudi plod.

Hormon pa mi je narastel v dveh dneh za 400!

Sprašujem, ali se na podlagi tega, lahko vidi rast ploda!

Hvala

(odgovor članu silvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2007 14:10:32   
Anonimen
Meni je v dveh dneh hormon zrastel iz 800 na 1700. In bila sem noseča. Držim pest zate, čeprav se mi zdi, da bi se morala vrednost na dva dni vsaj podvajati.Nisem pa ziher. Naj me kakšna popravi, če ni prava razlaga. Vprašaj še Pušenjaka na MON-u.

(odgovor članu Čakajoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2007 15:01:00   
silvy
Nisem niti jaz sigurna, če mora biti podvojen. Pri meni ni bil ravno dupli. Je pa res še ena stvar, ki jeprej nisem napisala.

Pri meni se je to dvakrat zgodilo (da so mi merili beta HCG)
1. prvič se mi je hormon drastično povečeval, nosečnost je bila, ampak žal izvenmaternična; ne bi te rada staršila, ampak takšna je realnost. Ravno tako kot ti: bolečine v spodnjem delu trebuha, niso videli ploda, vlekli kar nekaj dni, plod se je v levem jajcevodu tako povečal, da mi je razcefral jajcevod. Ne preveč odlašat in čakat, raje pojamraj da te boli in naj ti naredi še enkrat ultrazvok, vprašaj ga kaj vidi v maternici...
2. drugič pa se mi je hormon povečeval in sem zdaj noseča skoraj 6 mesecev

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?