Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Besna sem-dežurni vrtec !!! 1.8.2007 14:19:16
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
V naši vasi je avgusta vrtec zaprt ! Otroke lahko peljemo v sosednjo vas. Ko sem spraševala vzgojiteljico, mi je le ta zatrdila, da je v tem "nadomestnem" vrtcu vedno dežurna ena "naša", da otrokom ni prehudo. In kaj se zgodi???? Zjutraj pripeljem Marka v vrtec ( ki je BTW grozjiv... temačen, neurejen) in odprem vrata igralinice... notri pa dve **** vzgojiteljici in popolnoma tuji otroci. Najprej sploh niso vedeli, da moj otrok pride, ampak ok, res sem javila naknadno. Skratka Mark je jasno grozljivo jokal, najbrž ga je bilo strah, saj je bil v čisto tujem okolju, jaz pa sem ga morala pustiti tam, ker druge izbire nisem imela. Drugače gre zelo rad v vrtec ... ampak tole.. upam, da mu ne bo pustilo kakšnih posledic in strah za bodoče. Jaz sem pa itak na smrt slabe volje, cel dan mi gre kar na jok, počutim se, da sem ga pustila na cedilu. Ma če bi mi kdo rekel, da naših vzgojiteljic ne bo, bi se zorganizirala drugače. Zdaj pa nimam kaj..
< Sporočilo je popravil Nalin RR -- 1.8.2007 17:03:22 >
|
|
|
|
RE: Besna sem !!!!! 1.8.2007 14:21:00
|
|
|
|
pety78
|
A si kaj poklicala in preverila, kako je? Naredi to, da se boš pomirila.
|
RE: Besna sem !!!!! 1.8.2007 14:24:51
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 A si kaj poklicala in preverila, kako je? Naredi to, da se boš pomirila. se strinjam
|
|
|
|
RE: Besna sem !!!!! 1.8.2007 14:46:05
|
|
|
|
iva01
|
pri nas je tud tako imamo 2 vrtca in med dopusti se vedno združujeta, sam naš je to do zdej še vedno dobro sprejel
|
|
|
|
RE: Besna sem !!!!! 1.8.2007 14:57:24
|
|
|
|
muki1
|
Pa si vprašala, če vaše ne bo? Ker pri nas delajo tako, da ena pride recimo zjutraj ob 06.30, druga pozneje, tretja in četrta še pozneje, pa odhajajo tudi po etapah. Tista ki je prva prišla prva odide, potem tista, ki je prišla druga...najdlje ostane tista, ki je začela napozneje. Vendar so do 08.00 vse v službi, tak nekak imajo urnike narejene...morda je še katera vaša uletela?
|
|
RE: Besna sem !!!!! 1.8.2007 15:05:07
|
|
|
|
mojamura
|
ne vzemi to preveč osebno pa karajoče, ker ni mišljeno tako. Te popolnoma raumem, da je tebi hudo in, da je tvoj sin jokal, ampak četudi je vrtec grozen, četudi ravno takrat ni bilo vaše vzgojiteljice tam....a ne misliš, da se bo tvoj otrok vklopil prej kot ti misliš. To ni IMHO nič kaj pretresljivega za otroka, ker življenje je tudi nepredvidljivo. Tako, da mu je bila s tem mogoče dana tudi ena merica samostojnosti.
|
|
RE: Besna sem !!!!! 1.8.2007 15:06:48
|
|
|
|
puncica
|
Pri nas je isto samo da je vrtec le 1 teden zaprt in ker nočem takih traum doživljat je naša tavečja ostala pri tašči, ki je kuharca v tem vrtcu in je tud zato na dopustu.
|
|
RE: Besna sem !!!!! 1.8.2007 15:51:44
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Ja sem klicala.. je bilo vse BP. No sedaj sva že doma, očitno sem se res sekirala malo brez veze in ima mojamura prav... Hvala vsem za odgovore
|
|
|
|
RE: Besna sem !!!!! 1.8.2007 18:34:26
|
|
|
|
piščanc
|
naša je imela pa prav velik odpor do poletnega vrtca. dali so jih samo v drug oddelek, ki je čez cesto. ker pa so bili drugi otroci in vzgojiteljice so se non stop menjavale, je bila groza tisti mesec. pa to si je potem tako zapomnila, da čez eno leto ni hotela v taisto stavbo, kamor so celotno skupino kot starejše prestavili za celo vrtčevsko leto
|
|
RE: Besna sem-dežurni vrtec !!! 1.8.2007 22:17:55
|
|
|
|
frutka_
|
Kakšnih posledic zaradi tega najbrž ne bo imel. Je pa za otroka vsekakor stresno, da menja okolje. Poskusi ga zjutraj mirno predati in morda čez dopoldan pokliči kako je z njim, preveri situacijo. Naroči jim tudi, da naj te obvestijo, če bi mali hudo jokal. Vprašaj kako je jedel, spal in kako se počuti. Ne skrbi, kakšen prijateljček se bo našel in bodo kmalu skupaj divjali. Enote pa zapirajo po večini vrtcev in pustijo eno enoto dežurno. Gre predvsem zaradi organizacije dela med dopusti. Upam, da bodo težave minile!
|
|
|
|
RE: Besna sem-dežurni vrtec !!! 1.8.2007 22:27:34
|
|
|
|
karmy
|
jaz ga imam v malo večjem vrtcu, kjer ne morejo kar vsega vrtca zapret... starši morajo delat... pa pač samo nekatere oddelke začasno združijo, samo večinoma raje vzgojiteljice vidijo da so v svojih skupinah... da so čim manj pomešani...
|
|
RE: Besna sem-dežurni vrtec !!! 19.8.2007 18:03:51
|
|
|
|
panja
|
Žal je tako, da se zaradi racionalizacije dela in čimvečji izkoristek dopustov zaposlenih v vrtcu, enote vrtca v poletnih mesecih združujejo. Tudi pri nas v vrtcu je tako. Pa ne samo poleti, ampak tudi kdaj med letom, ob praznikih. Takrat se je že velikokrat izkazalo, da so starši predhodno na seznam prisotnosti vpisali okrog 50 otrok iz enote, prišlo jih je pa 15 in 5 vzgojiteljic. Ki so jih planirali glede na prvotno število prijavljenih otrok. Poleti je pa tudi tako, da moramo izkoristiti dopust v celoti, ostane nam ga lahko le kakšnih 4 dni. In potem se morata vzgojiteljica in pomočnica uskladiti - vsaka po ene 4 tedne dopusta- zelo težko je to, da se ne bi prekrivali, zato se tudi zgodi, da ni nobene od naju v službi, kar je povsem normalno. Je pa prav, da se otroka na to malo pripravi, že samo to, da gre otrok v drugi vrtec je stres, ki kmalu izgine, ker imajo običajno povsem druge igrače, kotičke... in otroku kmalu postane zanimivo in zabavno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?