Gina
|
Zakaj bi koga motilo, če njegov partner brska po njegovem mobiju? Meni je popolnoma vseeno, kar se tega tiče. Kaj pa se mi lahko zaradi tega groznega zgodi? Sem zaradi tega kaj ogrožena? Bom zato kaj na slabšem glede česarkoli? Joj, joj, punce....tole dejanje sicer pove kaj o njemu, najbrž to, da je posesiven, ljubosumen in da si ne zaupa, najbrž tudi ni najbolj etično delati reči, kot je špijoniranje za nekom, vendar to isto dejanje ne more nobene od vas v ničemer ogrožat, ker je najbrž popolnoma vseeno, če partner ve vse o vas. Ali ni? Itak bo slej ko prej vedel vse, če bo še partner, če pa ne bo več, je pa še bolj vseeno. Kaj skrivate pred njim? Meni se bolj zdi, da se počutite ogrožene, če kdo špijunira za vami, a ne? Vendar ta ogroženost izhaja zgolj iz vaše glave, v resnici ogroženosti zaradi tega v resnici ni. Enako mnogo ste svobodne, kot ste bile prej. Zgolj vaši lastni kompleksi naredijo preplah v vaših možganih, ki začnejo mleti neumnosti v glavi. Torej trdim, da če se počutite ogrožene, imate najbolj verjetno podobne koplekse, kot jih ima vaš partner. žal....
|