|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Besna kot ris!
20.4.2008 13:26:35   
filipina
Z partnerjem sva skupaj mesec dni in ga danes dobim ko mi brska po mobilnem telefonu!user posted image
Mater sem ... sem mu rekla da mi to ni všeč da mi brska, pa je reko da mi ni brskal, samo sporočila bral!user posted image
lepo mu razložim da če jaz njemu ne počnem tega da potem tudi on meni ne počne tega, pa je reko, da zakaj pa skrivam kaj pred njim! pa nič ne skrivam, ampak ne maram da mi brska po telefonu in tudi po računalniku mi prebrska vse!

sem besna kot ris...no, malo sem se olajšala zdaj ko sem napisala!user posted image

< Sporočilo je popravil filipina -- 20.4.2008 13:27:15 >

Z nasmehom marsikomu polepšamo dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Besna kot ris!
20.4.2008 13:39:43   
Majuska
prav je, da si mu povedala svoje. tudi meni ni všeč, da se brska po mojih rečeh user posted image

(odgovor članu filipina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2008 13:41:19   
karmy
geslo dej na računalnik, da ne more dostopat do njega, pa kako lahko nekoga s katerim si en mesec sploh puščaš v stanovanje.... ali dovoliš tako blizu šele po enem mesecu... user posted image  pol pa pokažejo takšni svoj pravi obraz, če jih prehitro spustiš v svoje življenje

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2008 13:46:12   
filipina
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

geslo dej na računalnik, da ne more dostopat do njega, pa kako lahko nekoga s katerim si en mesec sploh puščaš v stanovanje.... ali dovoliš tako blizu šele po enem mesecu... user posted image  pol pa pokažejo takšni svoj pravi obraz, če jih prehitro spustiš v svoje življenje

Poznava se že 5 let in sva bila zelo dobra prijatelja, zdaj pa je preskočila iskrica in zato je lahko pri meni v stanovanju. Ne znam si narediti kode na račuser posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2008 13:47:08   
karmy
a no to je pa drugače ja. Kodo si lahko narediš preko nadzorne plošče in pod uporabniškimi računi

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu filipina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2008 13:48:35   
Anonimen
Koda na računalniku ti ne bo pomagala prav nič.
Tip je pač očitno ljubosumen, poleg tega pa še nekulturen in nima nobenega spoštovanja do tvoje zasebnosti.
Lahko si zakleneš vse, računalnik, mobitel......sam on bo pa še zmeri tak.

(odgovor članu filipina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2008 13:53:23   
karmy
če ne pozna kode ne bo mogu nič narest...ko te bo pa začel spraševat po kodah in geslih je skrajni čas potem da ga brcneš v rit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2008 13:59:19   
ključek
če ne pozna kode ne bo mogu nič narest...ko te bo pa začel spraševat po kodah in geslih je skrajni čas potem da ga brcneš v rit

user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.4.2008 14:00:24   
filipina

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.4.2008 14:03:03   
Anonimen
A se vam ne zdi mal zamal da morte pred lastnim partnerjem zaklepat računalnik, skrivat mobitel....user posted image

(odgovor članu filipina)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.4.2008 14:03:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: filipina

Z partnerjem sva skupaj mesec dni in ga danes dobim ko mi brska po mobilnem telefonu!user posted image

Dober zacetek veze...user posted image .

Ali hiter konec.

(odgovor članu filipina)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.4.2008 14:50:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Dokler je še čas.
Sicer pa, da bi mogla zaklepat pred njim računalnik user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.4.2008 15:02:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

A se vam ne zdi mal zamal da morte pred lastnim partnerjem zaklepat računalnik, skrivat mobitel....user posted image

se isto sprašujem.

Mene ne moti, če mi brska po telefonu, ker mu nimam nič za skrivat. Ravno tako pa ima tudi on na telefonu en kup številk zaradi službe in če bi ga za vsako preverjala bi se mi lahko zmešalo...

tudi mailov ne skrivava...pravzaprav si nič ne skrivava, ker si nimava kaj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.4.2008 15:11:35   
Naja30
Men se to tud zdi blesavo, da bi mogla zaklepat pred njim. Mojmu tud na pamet ne pade, da bi mi kaj takega delal, če pa bi, bi mu pa povedala svoje. Jaz mu tud ne in isto zahtevam od njega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.4.2008 16:36:50   
Gina
Zakaj bi koga motilo, če njegov partner brska po njegovem mobiju? Meni je popolnoma vseeno, kar se tega tiče. Kaj pa se mi lahko zaradi tega groznega zgodi? Sem zaradi tega kaj ogrožena? Bom zato kaj na slabšem glede česarkoli? Joj, joj, punce....tole dejanje sicer pove kaj o njemu, najbrž to, da je posesiven, ljubosumen in da si ne zaupa, najbrž tudi ni najbolj etično delati reči, kot je špijoniranje za nekom, vendar to isto dejanje ne more nobene od vas v ničemer ogrožat, ker je najbrž popolnoma vseeno, če partner ve vse o vas. Ali ni? Itak bo slej ko prej vedel vse, če bo še partner, če pa ne bo več, je pa še bolj vseeno. Kaj skrivate pred njim?

Meni se bolj zdi, da se počutite ogrožene, če kdo špijunira za vami, a ne? Vendar ta ogroženost izhaja zgolj iz vaše glave, v resnici ogroženosti zaradi tega v resnici ni. Enako mnogo ste svobodne, kot ste bile prej. Zgolj vaši lastni kompleksi naredijo preplah v vaših možganih, ki začnejo mleti neumnosti v glavi. Torej trdim, da če se počutite ogrožene, imate najbolj verjetno podobne koplekse, kot jih ima vaš partner. žal....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.4.2008 18:06:21   
Naja31
Mene bi pa to motilo.
Pa nimam kaj za skrivati, sploh ne. Ampak zame je to znak nezaupanja. Zaupanje pa je poleg ljubezni in spoštovanja temelj odnosa.

In če ti ne zaupa po enem mesecu,kaj šele bo? Moj prvi resni fant je bil grozno ljubosumen, kaj takega ne želim nikomur.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.4.2008 18:10:25   
Anonimen
Mene bi pa to motilo.
Pa nimam kaj za skrivati, sploh ne. Ampak zame je to znak nezaupanja. Zaupanje pa je poleg ljubezni in spoštovanja temelj odnosa.

ja

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
20.4.2008 18:23:36   
kovač
To bi tut mene pogrelo, če bi že takoj na začetku stikal. To mi nikakor ne bi bilo všeč, ker tudi jaz tega ne počnem.

Nasvet, zakleni gsm, za vstop na PC pa imej geslo.

Ni druge variante. Kake pomembne zadeve pa pod ključ.

Še boljše pa je kar fanta zamenjat, ker tak lajf men neb odgovarjal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.4.2008 19:17:32   
Mijavček
Mene bi tud motilo, če bi mi brskal, ko mene ni zraven... čeprav nimam nič za skrivat, lahko pa da mam kakšne zaupen mejl ali sms od kakšne kolegice, ki je namenjen samo meniuser posted image . Meni brskanje pomeni,da ti ne zaupa in da hoče kontrolirat vsako tvojo sekundo... Sploh pa po enem mesecu.... a je bolestno ljubosumen al kaj?

Zaklepanje pa kode.... to se mi pa ne zdi prava rešitev.

Rešitev je v tem, da se nekak zmenita, da si zaupata in da ima vsak svoj košček privatnosti....

(odgovor članu kovač)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.4.2008 19:27:41   
Anonimen

Mater sem ... sem mu rekla da mi to ni všeč da mi brska, pa je reko da mi ni brskal, samo sporočila bral!user posted image
lepo mu razložim da če jaz njemu ne počnem tega da potem tudi on meni ne počne tega, pa je reko, da zakaj pa skrivam kaj pred njim! pa nič ne skrivam, ampak ne maram da mi brska po telefonu in tudi po računalniku mi prebrska vse!

sem besna kot ris...no, malo sem se olajšala zdaj ko sem napisala!user posted image

A nisi ti enkrat pisala kako te je tvoj partner presenetil enkrat  in ti stisnil nevem koliko eurov za umetne nohte? Pa da ti avto posodi in da denar da greš v šoping? A nisi to ti? Pa to si pisala kakšna pol leta nazaj približno. Kaj to je zdaj drugi partner?

(odgovor članu filipina)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
20.4.2008 19:53:48   
karmy
Četudi ima novega, nimamo kaj obsojat, ker pač ena razmerja ne obstanejo...tako da je brezveze kaj kazat s prstom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.4.2008 20:32:07   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

se isto sprašujem.

Mene ne moti, če mi brska po telefonu, ker mu nimam nič za skrivat. Ravno tako pa ima tudi on na telefonu en kup številk zaradi službe in če bi ga za vsako preverjala bi se mi lahko zmešalo...

tudi mailov ne skrivava...pravzaprav si nič ne skrivava, ker si nimava kaj!

enako

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.4.2008 21:49:21   
filipina
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

A nisi ti enkrat pisala kako te je tvoj partner presenetil enkrat  in ti stisnil nevem koliko eurov za umetne nohte? Pa da ti avto posodi in da denar da greš v šoping? A nisi to ti? Pa to si pisala kakšna pol leta nazaj približno. Kaj to je zdaj drugi partner?

Nivess-to je drugi partner ja! Se z prejšnjim ni obneslo-žal!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.4.2008 23:01:33   
Anonimen
Ah, za moje pojme pretiravas. Jaz nimam kaj za skrivat in mi lahko moj "prebrska" vse kar hoce - od gsmja, do racunalnika, denarnice, torbice .. ma cesar koli hoce. Pa nikoli ne pocne tega. In obratno.

(odgovor članu filipina)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
20.4.2008 23:08:55   
rija
po enem mesecu bi jaz vse klicala: ljubimec, prijatelj.....

za izraz partner se rabi nekoliko dlje....

ampak s takemu, ki mi stika po telefonu bi jaz verjetno hitro rekla: bivši ljubimec....

...vox populi...

(odgovor članu filipina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Varstvo otrok.
пеперутка16

Kdo pazi na vašega otroka, medtem ko ste v službi?

Hodi v vrtec. (74%)

Stari starši. (19%)

Varuška. (0%)

Ne delam, pazim sama. (7%)

Drugo. (0%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!