|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Besna kot ris!!
13.12.2004 10:43:49   
mala Zala
Živjo!

Včerajšnji popoldanski sprehod mi je pokvaril neljub dogodek:grrr: Se sprehajamo po parku, pa na drugi strani zagledamo mojo teto. Seveda jo pokličem in nas počaka. Ko smo prišli do nje - seveda - oh, Zala, pa božanje pa tko naprej... Bila je s prijateljico. Seveda sta obe rinili v njo. Nakar mi začne razlagat, da gor na enem mostu leži en klošar (po Trbovljah hodi en klošar, bogi stric, ki ima vse možne bolezni, ki jih prenaša umazanija - garje, uši,... - skratka, ljudje se mu ogibajo na daleč). Pa mi začne razlagat, kako sta ga skušali pobrati. Men se je pa kar stemnilo pred učkam.......

Naj povem, da tale moja teta ni glih aklih (ne morem rečt, da je pojem čistoče, no pa ne bi o tem).

Najprej sploh nisem dojela. Potem smo šli pa narazen, pa začnem tuhtat, da je prijemala Zalo!! Sicer po rokavičkah, bundici, pa vendar! Saj veste, kaki so otroci, vse nesejo v usta. Pol je še mal voziček prjemala....

Naj povem še to: ona je najbolj firbčen človek daleč naokrog, tako da ga po moje nista šli pobirat zato, da bi mu pomagali (saj je enkrat že v pogovoru nakazala, kako mnenje ima o klošarjih), ampak zato, po moje, da bi videli, če je taprav, pa da bi lahko imeli temo pogovora. Sicer bi šli na policijo, ko sta šli ravno mimo, in povedali o situaciji. Jaz sem hotela it, pa ga žal nisva našla (sva se potem peljala pogledat). Očitno se je revež že pobral in odkolovratil dalje. No, nato sem jo poklicala, da bi mi povedala, kje točno to je, pa sem jo še mal zaslišala (v upanju, da bo rekla, da se ga ni dotikala), kako sta ga pobirali. No, ona mu je malo glavo prijela, pa mu kapo podložila,......:(:(:( Nato sem ji pa še rekla, da me moti, ker se je potem Zale dotikala. Odgovorila mi je, da to pa ni nič takega....
Včeraj sem bla na tem, da ji zavijem vrat.

Ne me narobe razumet: ne podcenjujem ljudi, ki nimajo doma. Rada jim dam kak tolar (temu istemu človeku sem že dala denar), ampak kadar pa je zraven moj otrok, pa jih (žal) ne prenesem v svoji bližini. Je še premajhna.

Tako je moje mnenje. Kaj bi storile ve na mojem mestu? Sicer sem butasto vprašala, saj navsezadnje nimam kaj storiti, samo vaša mnenja me zanimajo.

Upam, da je čimmanj ubogih in lačnih ljudi na mrazu. Res ne vemo, kako srečo imamo, da se zvečer uležemo v toplo posteljo in zaspimo kot polhi (seveda, če nam otroci dajo, ampak to je že druga zgodba:).

Lep dan!

PS: Blanka, zato sem pa tolk grdo gledala, ko smo se srečali!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Besna kot ris!!
13.12.2004 11:01:24   
Moyca_
hay,
kaj naj ti rečem. tudi meni se smilijo ti ubogi ljudje in od mene vedno dobijo kak tolar- dotikam se ji pa na žalost nočem in bi me verjetno motilo da bi bila jaz v tej situaciji, vendar vseeno kaj moreš. NIČ.
Ne se s tem obremenjevat, ker sigurno ni nič narobe z ta malo- je pa neprijetna stvar

:sloncek::sloncek:lep dan:sloncek::sloncek:

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Besna kot ris!!
14.12.2004 10:45:42   
mala Zala
Moyca, najprej hvala za tvoj odgovor. Sem prespala in premislila, sem res pretiravala, ampak ustrašila sem se! Zdaj se je celo izkazalo, da verjetno ne gre za tistega človeka.

Obenem pa se v mislih opravičujem teti (ki v bistvu sploh ni moja prava teta, ampak bivša soseda, ki ji že od rojstva pravim teta in nikoli drugače), ker sem jo tako obsojala. Kdo sem sploh jaz, da lahko sodim o njenih navadah? Nimam pravice.

Pa lep torek:rozica:!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Besna kot ris!!
14.12.2004 11:18:15   
Moyca_
eh ne se jezit sedaj na sebe. Jaz sem včasih tudi jezna kot ris, kar piham od jeze- drugi dan pa si mislim ja kaj pa sem bila tako jazna, če pa ni nič:ups::ups::ups:

:sloncek::sloncek:lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?