Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Belo naj bo belo in ne sivo 27.6.2007 18:17:33
|
|
|
|
Marogica
|
Da ne bo sivo in če je že sivo-dodaš pecilni prašek, nekje pol vrečke na pranje
|
|
RE: Belo naj bo belo in ne sivo 27.6.2007 18:30:45
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Za BELO!!!!!!! perilo daj v stroj prašek k2r da ti razbarva sivo perilo in spet bo bleščeče belo. Drugače pa vso belo perilo ki se pere na manj kot 60 stopinj postane čez čas sivo ali rumeno in ga moraš razbarvat čez čas.
|
|
RE: Belo naj bo belo in ne sivo 27.6.2007 19:39:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Belo perilo je treba kuhat, da ne postane sivo. Jaz imam vse bleščeče belo.
|
|
|
|
RE: Belo naj bo belo in ne sivo 27.6.2007 21:07:34
|
|
|
|
soncek&luna
|
jaz pa takrat zamenjam prasek in kupim Rexov prasek z ucinkom sode... enkrat probala za foro in res deluje...bela brisaca na kateri sem imela en temen flek pa tudi fajn zaprana je ze bila, ker sem jo po pomoti dala prat s kavbojkami, je po 3 pranjih postala zopet blescece bela
|
|
RE: Belo naj bo belo in ne sivo 27.6.2007 22:00:30
|
|
|
|
al1*
|
Tudi meni se ne zdi, da je belo perilo posivelo - perem ga pa tudi jaz večinoma na 90. Prašek pa - kakor kdaj - od ariela, persila, dasha....
|
|
RE: Belo naj bo belo in ne sivo 28.6.2007 6:17:52
|
|
|
|
Balonchy
|
K2r ali pa Vanish
|
|
|
|
RE: Belo naj bo belo in ne sivo 28.6.2007 13:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma Vaniš se mi zdi en šit. Jaz ne vem, meni fleki ne grejo z njim ven. Bom zdaj probala s tem ko je kao za beljenje. Sem pa kupila malo morje tes sredstev, da vidim, če kaj funkcionira, zdaj pa mi pralni pušča
|
|
|
|
RE: Belo naj bo belo in ne sivo 28.6.2007 13:45:29
|
|
|
|
orhideja75
|
meni tudi Vaniš ni vredu. je bolje oxy-zelen al neki podobnega
|
|
RE: Belo naj bo belo in ne sivo 28.6.2007 14:28:37
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Belo perilo je treba kuhat, da ne postane sivo. Jaz imam vse bleščeče belo.
|
|
|
|
RE: Belo naj bo belo in ne sivo 28.6.2007 15:45:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma, ja...kuham,kuham...pa je vseeno sivo . A ne vpliva na sivino trdota vode . V glavnem stroj je popravljen, tako, da bo jutri šlo vse noter od pecilnega, soda bikarbone, vaniša, Persilovih tabletk proti sivini in še sol . Ima da oslepim, ko se opere
|
|
|
|
RE: Belo naj bo belo in ne sivo 28.6.2007 20:07:04
|
|
|
|
bamby
|
Perilo je treba najprej res presortirat, ker ni pametno vse barve cot skup zmetat in prat to v eni žehti. Torej belo perilo, ki se ga obkuhava jaz po nasvetih moje mame vedno najprej operem na 40°. Vprašale se boste, ZAKAJ? Tu je namreč vzrok za posivelo perilo. Najprej na 40 oprati zato, da se cunje po sicer dolgem "predpranju" splaknejo, in se tako ne kuhajo (na 95°)potem v umazani vodi. To pranje res traja malo dlje, ampak verjemite, se splača. In če imate novejše pralne stroje, ki imajo program za polovično pranje, lahko mirno operete "predpranje" kar na tem programu, le količino vode še dodajte. Ni pa slabo pri 95° pranja dodati tudi kakšno merico Vanisha. In Ariel po mojem mnenju tudi prekaša vsa sredstva za pranje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?