|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bellevue wellness center
3.9.2009 21:31:27   
srša
Pozdravljeni,
zanima me, če je že kdo bil, ter kakšni so vtisi? Sama se odločam, da bi šla mogoče na kakšno masažo pa zraven bi vzela dragega na kakšno razvajaje v dvoje-to bi mu dala za user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bellevue wellness center
2.10.2009 12:07:54   
Nika v službi
A to misliš Bellevue na Pohorju? Če je ta, je krasen - hotel, wellness, savne. Prava oaza miru, romantike. Midva z možem sva nedavno gor preživela podaljšan vikend (4 dni) in je bilo izjemno!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu srša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2009 23:42:39   
srša
Ja ne Pohorju. Malo sem že obupala, da dobim kakšen odgovor.
Imajo kakšne paketa za dva; kopel, masaže. Midva bi šla gor za par ur, ne bi prespala, ker sva iz MB., bi pa se vseeno šla malo  razvajat .

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2009 8:56:17   
Arwenko
Meni je Bolfenk zraven ful bolj všeč kot Bellvue....jaz bi Bolfenk priporočala. 

(odgovor članu srša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2009 13:31:19   
Nika v službi
No, vidiš, meni pa Bolfenk sploh ne potegne. Pa še za malo se mi zdi, da si hotelski gost (h. Bolfenk, da ne bo pomote), pa moraš vstop v wellness plačat! Halo!?!

Torej, jaz ti Bellevue lahko samo priporočam, o paketih pa si preberi na njihovi spletni strani, saj imajo kar nekaj stvari.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?